Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Punto Vs Peugeot (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/17022-punto-vs-peugeot.html)

sponsoru 04-06-06 13:12

Re: Punto Vs Peugeot

si sa inteleg ca fiat-ul nu isi pierde valoarea??...am impresia ca in studiul facut de jd power indicele de devalorizare la un fiat este mult mai mare decat la un peugeot de ex...la renault nu ma bag ...;) grussgott

johnjamesjohn 05-06-06 03:22

Quote:

Originally Posted by sponsoru
informatii noi..am stat aproape 1 an in germania..:) cu facultatea bla bla...si vreo 3 luni prin traun..acolo langa linz :)) si crede-ma ca ficat-urile sunt nesemnificative in comparatie cu de ex renault...pozele pe care mi le-ai aratat sunt misto..;) pacat ca nu numai designul vinde o masina :)

am stat si eu vreo 2 ani prin anglia si intamplarea face ca am condus un punto din 94 ..la fel aveam si eu preconceptii deespre fiabilitatea fiatului n stuff ... dar dupa ce am condus-o vreo 15.000 de km si singurele gropi peste care am dat erau defapt "bumpere" pt limitat viteza am realizat ca este o masina kiar fiabila....nu stiu daca in romania as fi facut vreodata 15.000 fara sa o duc macar odata in service sau sa ma lase in drum...
pana la urma eu zic ca acolo este vazuta ca o oarecare masina ceva mai ieftina decat altele si nu prea i-si bate nimeni kpul ca peste vreo 5 ani trebuie sa skimbe niste amortizoare si un set de bucse care oricum nu valoreaza mai mult de 150-200 de lire cu tot cu montaj...toata lumea se uita la consum,puterea motorului,dotari standard sau pe pakete promotionale, aspect,si bine inteles pret,care la fiat e destul de bun....

Sorin_whiskeykid 05-06-06 19:06

erm.... as vrea sa stiu si eu, peugeaot 206 2001 1.9 90CP 100.000km sau Fiat Punto 2003 1.9 JTS 90CP 60.000? sau grande punto nou cu 60CP

Eu in curand imi iau masina si una din astea 2 ar fi o optiune :)

eu personal tind spre fiat, ador punto cum arata.tind spre punto vechi k are mai multi caluti :)

AlexXx-4ti 06-06-06 15:14

[quote=sponsoru]si sa inteleg ca fiat-ul nu isi pierde valoarea??...am impresia ca in studiul facut de jd power indicele de devalorizare la un fiat este mult mai mare decat la un peugeot de ex...la renault nu ma bag ...;)

Sefule nici eu nu mä bag la peugeot tu ai spus cä renault este semnificativ
la nr si eu ti-am räspuns de ce pentru cä se devalorizeazä ,ex: Renault Megan Clasic de 99 1,9 TDI 100 cp.la lista de preturi este aproape jumätate din pretul Fiatului Bravo JTD 1.9 105 cp din 99 si asta numai pentru 40000Km mai mult .ok 8) numai bine

gotti 06-06-06 18:12

si uite cum te-a prostit fiatgrup ala
Iti dai seama ce "senzatii" poti sa ai intr-un punto de 1,2. Hai mai copii da-o naibi de treaba

gotti 06-06-06 18:13

peugeot-ul e macar mai fiabil si mai mishto la aspect
Oricum s-o stapanesti sanatos

Hallasuk 19-04-07 19:32

1 comparam 206 cu Punto Clasic
2 si Grande Punto cu 207 nu ????
ok....eu am un Punto Clasic si sora mea are un 206, Punto desi nu arata asa bine se conduce mult ma usor (recomandat femeilor) insa 206 este mult mai sprinten si sta mult mai bine in curbe plus ca arata ceva mai bine(am vrut sa fac schimb cu sora mea dar nu a vrut :( )
Acum vreau sa imi iau un 207 pt ca facand drivetest la Grande Punto am observat aceeasi lipsa de calitate a fabricatiei ca si in Punto Clasic (Grande Punto arata mult mai bine ca Punto clasic) parerea mea este ca peugeot este peste fiat . . . parca Grande e mai dragutz ca 207 la designul exterior da doar atat (peugeot e pentru fitze :D) iar eu imi iau o masina nu sa imi placa mie ci sa le placa la fete :D (evident ca am glumit :P )

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning