![]() |
Re: Golf 2 - FDM
Quote:
|
bravos :D hai sa vedem ce iese ! sa faci poze...
|
d voie, d nevoie tre sa bag masina in reparatii...m-a lovit unu. mi-a infundat putin usa. si nu am nici casco si nici asigurarea lui:(( las k dak tot o bag..ii schimb si culoarea si....las k o sa vedeti voi.
apropo...c culoare sa o fac? snt nehotarat! |
pei la ce culori te-ai gandit? :)
|
pai....sa o fac tot alba..un alb alpin sau.. un albastru egee, un albastru perlat(cam cum se aprind pedalele), turqaz, rosu aprins, violet, cameleon, galben:lol:
|
Alb Perlat :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu un mic sfat :o sau mai mult o parere fara nici un pic de rea vointa :D !! cred ca ar arata mai bine dak pe fata ai pune o bara mai lunga in linie cu pragurile si bara spate :shock: ! Oricum masina arata marfa ca am vazuto si pe viu si am mult respect pt cei ce au grija si baga bani in masinile lor ;)
|
Quote:
frate....nu e problema d vopsea perlata....dak o fac perlata am sponsorizare d la policolor. Sa stii k nu vorbesc in necunostinta d cauza, stai linistit! nu prea as face-o perlat sau cameleon din motive practice...uite cum m-a lovit ala(intentionat) zilele trecute, c fac?? Si.. oricum cameleonul nu mai iese la fel dak revopsesti o portiune si se va vedea aiurea. Si in al 2-lea rand nush dak s-ar potrivi la golf 2 |
Quote:
ps: cum fac si io rost de sponsorizare la policolor? :lol: |
dar totusi .... daca il vopsesti... nu`l mai face Alb..... dupa parerea me e foarte urat ....
|
culoarea tot va fi schimbata...dar nu se stie c culoare va fi.
|
ar merge un portocaliu...am vazut un golf 5 gti si era demential. ;)
|
asta i-am propus si eu...am cateva poze cu un golf 2 portocaliu
|
dragutza masina, eu as opta pt portocaliul ala, e criminal! bafta la modificat....;););) |
ai griaj ce portocaliu ... sa nu fie din ala strident.. .ca nu merge deloc ... merge unu mai inchis mai spre rosu !
|
1 Attachment(s)
oase sper sa nu te superi,dar ti-am furat ideea cu pedalele! :lol:
|
cat mai costa?
|
Quote:
|
wow frate ce tare....cel mai frumos golf 2 din tara ....foarte tare frate felicitari...cum ai facut buza aia de pe spate ca e superba ...tineo tot asa sa ne ti la curent
|
da...pot sa zic k dak ai vedeao acum...nu ai mai zice aceeasi chestie:D acum e urata cu spume:)))
nu mai are jenti, le are p alea d tabla, a scos folia d p geamuri, bandourile d p usi , steguletele din spate....tot, emblema:D Dar va fi mult mai frumoasa:D |
asa.. foarte bune modificari :D
|
mmda am vazut-o azi:)) nu mai are nik p ea, e cheala. Nici la interior...nu mai are nik, fete d usi, scaune, bancheta, mochete etc. la ext...spoilere, mask fatza, manere, numar, eleronul ala mic, autocolantul d p luneta....e CHEALA!!!
|
e gata... in vro 2 saptamani 3 ?!
poate ni te alaturi la intalnirea VW..... https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/19375-vw-fest-bucharest.html click here |
e talent masinutza man....frumos....bafta.....
|
3 Attachment(s)
Apropo: arata nashpa mashina acum! am vz,i-am facut si cateva poze!
|
ce are in plan?
|
ggd-ule..unde ai facut u poze mah?=))
planurile snt mari TAU-le ;) |
sa le termine pana pe 15... sau macar.. sa vina cu ea :D
|
13 Attachment(s)
nu cred k o sa-l termin pana p 15, e mult d munk si nu vreau sa ma grabesc sa iasa ceva aiurea.
Din pakte a intervenit un mic inconvenient, s-a spart parbrizu cand l-am dat jos. avea o ciupitura mica rau, nici nu ma gandeam k va pati ceva d la aia. azi am astupat si maneru' din stanga. Pun cateva o poze cu ea in lucru, Cand va iesi, nu o veti mai recunoaste;) |
foarte... frumos..abea astept sa vad ce iese.. ;))
daca nu vii cu masina macar vin`o tu :D |
Quote:
niceeeeeee....:D |
FDM-u' va face furori :D si va rupe multe gaturi :))
|
caut urgent un parbriz si un eleron. pls, cine ma poate ajuta?
|
6 Attachment(s)
Am fost azi pe la Oase si i-am mai facut cateva poze! :lol:
|
BAFTA si sper sa iasa interesant masina :lol:
|
O sa iasa,cel putin din kte am auzit yo. si ce facut pana acum la ea e interesant! :lol: poate in vara o s m ajute si pe mine sa-mi fac! vb yo cu oase,dau o bere,un suc ceva,o atentie!:lol:
|
multa bafta cu golfuletzul........sper sa faci ceva frumos din el
|
:lol: o sa iasa frumos;sunt constient.bafta in continuare...misto treaba aia cu clantzele la usi,am si eu doar p spate;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning