Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Siteul Lockerz.com (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/169382-siteul-lockerz-com.html)

Paul 25-02-10 18:42

Re: Siteul Lockerz.com

Cu placere,
Multa bafta in noaptea asta, eu imi incerc sansa la redeemul general :).

2fast4u_DK 25-02-10 18:43

Multumesc :D...ultimul redeem la care am participat(31 dec) a avut loc pe la ora 1:30-2:00 noaptea la noi...poate se va desfasura tot pe la aceeasi ora si acesta :D..bafta si tie ;)

SHOGUN-A8 25-02-10 21:40

Parerea mea e ca asta e o mare teapa. Chiar daca se dau premii....din n oameni care intra acolo cred ca maxim 0.1% primesc ceva. Decat sa va pierdeti timpul asa mai bine lucrati si va cumparati bilete la loto de banii pe care ii faceti...e cam aceeasi chestie :)

JuST_GiuGiu 26-02-10 08:45

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 3124017)
Parerea mea e ca asta e o mare teapa. Chiar daca se dau premii....din n oameni care intra acolo cred ca maxim 0.1% primesc ceva. Decat sa va pierdeti timpul asa mai bine lucrati si va cumparati bilete la loto de banii pe care ii faceti...e cam aceeasi chestie :)

Buna gluma:lol::lol:,nu te costa nimic sa dai doua click-uri pe zi;)

Plus de asta ca o fii ca nu o fii vedem atunci cand acumulezi pct necesare:twisted::twisted:

2fast4u_DK 26-02-10 12:16

Nici sa nu mai aud de lockerz...in primul wave de azi noapte am scris prea greu informatiile si nu am mai prins nimic,al2lea a fost la exact 3 fix ,eu nefiind atent a trecut si acesta,iar la al3lea wave se blocase siteu pt toti romanii(nu stiu daca s'a mai blocat si la altii)si nu am reusit sa prind nimic,iar cand si'a revenit deja erau toate premiile terminate,deci o mare escrocherie...

Paul 26-02-10 17:23

Primul wave si al 2-lea au mers bine, dar de ce sa fim suparati ca sunt altii mai rapizi si prind ceva? in asta consta jocul pana la urma. Iar in legatura cu al 3-lea wave, oarecum e de asteptat sa cada serverele doar intra milioane de utilizatori din toata lumea :).

22VIN 26-02-10 17:44

Eu sincer ma gandesc sa strang extrem de multe ptz si sa rezerv un premiu. Am vazut ca se poate, costa cam 2-3000ptz... Pentru ca e aproape imposibil sa iei un premiu daca nu esti in acea secunda pe faza.
Deocamdata eu unul am 410ptz

Paul 26-02-10 17:51

Nu vad rentabila chestia cu asigurarea premiului, sa dai 3000+ ca sa iti iei un premiu pana in 999 puncte e un pic aiurea. Mai bine imi incerc sansa la 750$ cash la punctele astea, nu cred ca se dau chiar asa repede.

Se pare ca cei de la Lockerz au si o explicatie pentru wave-ul nr.3

Happy Friday: The General Redemption is today! We'll have more news and the rules posted today.
While we're happy to hear that many members redeemed successfully in Wave 1 and 2 last night, we're not so happy to hear widespread reports that some members had trouble getting into Wave 3. This was due a serious amount of attempted cheating bots that we battled and terminated. These bots were enabled because the times of the waves were leaked. We're investigating this further, and we hear and understand the concerns of members who played fair. We'll keep you updated!

22VIN 26-02-10 18:10

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 3126170)
Nu vad rentabila chestia cu asigurarea premiului, sa dai 3000+ ca sa iti iei un premiu pana in 999 puncte e un pic aiurea. Mai bine imi incerc sansa la 750$ cash la punctele astea, nu cred ca se dau chiar asa repede.

Cand vine vorba de lucruri de-astea pe de-a moaca nu ma gandesc ce e rentabil sau nu. Ca pana la urma eu nu pierd nimic, nu dau nimic din buzunarul meu, deci...

Dodo_998 26-02-10 18:21

pierdeti timpul aiurea zic eu. mai bine faceti videochat daca tot va place sa faceti bani pe net :))

Paul 26-02-10 18:51

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3126226)
Cand vine vorba de lucruri de-astea pe de-a moaca nu ma gandesc ce e rentabil sau nu. Ca pana la urma eu nu pierd nimic, nu dau nimic din buzunarul meu, deci...

Intradevar, dar cand te gandesti ca poti lua ceva mai "rasarit", cu puncte mai putine si intr-o perioada mai scurta de timp, care iti surade mai mult?

JuST_GiuGiu 26-02-10 21:16

Sincer eu abia astept sa strang in jur de 320 de pct pt a putea lua un Itouch.......dar sa speram ca ajung la acel punctaj!

22VIN 26-02-10 23:38

Bineinteles, nicio sansa nici la redemption-ul asta...
E imposibil daca nu ai premiul rezervat/member appreciation redemption. Am incercat din minut in minut, am nimerit cand a inceput, pana am dat log in ca mi-a dat un superb session expired, pana a intrat in ptzplace, s-au dus toate. Incredibil...

Paul 27-02-10 00:40

Am vrut psp dar ..freshed out in a sec, ma multumesc cu 25$ paypal

mihai_bogdan 27-02-10 08:52

am auzit pe alte forumuri ca este un addon pentru mozzila care da refresh de cate ori vrei la o pagina, este ilegal penntru lockerz?

Paul 27-02-10 09:50

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3127664)
am auzit pe alte forumuri ca este un addon pentru mozzila care da refresh de cate ori vrei la o pagina, este ilegal penntru lockerz?

Auto refresh da.

JuST_GiuGiu 27-02-10 10:29

Pana la urma a strans cineva destule pct pentru a putea lua ceva?
Daca da ,ia venit comanda sau e doar o teapa?:D

Paul 27-02-10 10:42

Ai PM.

Pentru cei ce au nevoie de invitatie - http://invite.lockerz.ro/?id=PaulTeo :)

mihai_bogdan 27-02-10 11:27

va merge site-u' ?? mie imi apare un caine care imi linge ecranul!!

JuST_GiuGiu 27-02-10 11:57

Da merge!Incearca sa dai refresh si o sa iti mearga;)
Mi sa mai intamplat si mie;))

22VIN 27-02-10 18:29

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3127879)
Pana la urma a strans cineva destule pct pentru a putea lua ceva?
Daca da ,ia venit comanda sau e doar o teapa?:D

Eu am 417ptz, dar nu am putut sa iau nimic, totul este "fresh out" intr-o secunda. Singurul care mai ramasese "in picioare" dupa 1 minut la ultimul redempiton era primul MAC.

Din cate am citit, site-ul ruleaza acum in varianta beta. Ei mi-au spus (in urma unei intrebari adresate la support) ca de la jumatatea anului se va trece la varianta finala, atunci vei putea sa-ti cheltuiesti punctele oricand, nu numai cu ocazia unui redemption ca acum. Deci nu-i durere daca pierzi premii acum, strange multe ptz si poate va fi mai bine mai incolo.

JuST_GiuGiu 27-02-10 21:13

da aici ai dreptate!Docamdata am doar 40 de pct .....Nu sunt multe dar asta e!

mihai_bogdan 27-02-10 22:02

am o intrebare,ce castiga ei de la atatia vizitatori???

Paul 27-02-10 22:09

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3130027)
am o intrebare,ce castiga ei de la atatia vizitatori???

bani :lol:

mihai_bogdan 28-02-10 10:57

se pare ca m-am exprimat gresit ,de pe ce castiga ei banii de la atati uitilizatori??

Paul 28-02-10 11:13

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3131140)
se pare ca m-am exprimat gresit ,de pe ce castiga ei banii de la atati uitilizatori??

Accesari

Daily Pageview 918196
Daily Ads Revenue $2756.82

L4uR 28-02-10 11:25

eu mai am nevoie de un prieten pentur a face 20 ....ma poate ajuta cineva?

mihai_bogdan 28-02-10 11:35

sper ca nu va deranjez cu atate intrebari da' am cateva nelamuriri:
1.Care e diferenta dintre psp de 200 ptz si cel de 900 ptz
2.E ilegal ca sa-ti trimiti invitatii pe alte adrese de mail de-ale tale si sa te inregistrezi cu ele??

Paul 28-02-10 11:39

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3131277)
sper ca nu va deranjez cu atate intrebari da' am cateva nelamuriri:
1.Care e diferenta dintre psp de 200 ptz si cel de 900 ptz
2.E ilegal ca sa-ti trimiti invitatii pe alte adrese de mail de-ale tale si sa te inregistrezi cu ele??

1. Mare diferenta nu e, sunt psp 3000 amandoua, inca sunt si eu nelamurit.
2. Lockerz accepta cateva adrese de pe acelasi ip, gen frate/sora/mama/tata/familie, nu mai mult de 3 ca sa nu ai probleme.

mihai_bogdan 28-02-10 13:47

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 3131291)
2. Lockerz accepta cateva adrese de pe acelasi ip, gen frate/sora/mama/tata/familie, nu mai mult de 3 ca sa nu ai probleme.

si daca am o familie numeroasa ce se intampla :)):lol:

22VIN 28-02-10 14:36

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 3131291)

E vorba de jocul de care sunt insotite.

JuST_GiuGiu 01-03-10 08:59

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3131694)
si daca am o familie numeroasa ce se intampla :)):lol:

daca ai o familie numeroasa iti bagi net de la mai multi provaidari!
Preventiv iti ei mai multe calculatorarw:lol::lol:!
Ai grija ca pe urma sa nu iti ei ban;)

mihai_bogdan 01-03-10 20:15

exista alte metode legale de ati face ptz in afara de login si intrebare zilnica?

Paul 01-03-10 21:48

Quote:

Originally Posted by mihai_bogdan (Post 3136829)
exista alte metode legale de ati face ptz in afara de login si intrebare zilnica?

PLAY - te uiti la filmulete, la sfarsitul lor introduci codul de securitate si cha ching! :-)

http://www.lockerz.com/p/watch/all

Deocamdata astea sunt singurele metode.

Dodo_998 01-03-10 23:28

Daca ai netul pe mac e simplu, scanezi niste macuri pe retea, si de pe fiecare ip faci cate 3 conturi :)

JuST_GiuGiu 02-03-10 10:18

am incercat si merge!
Multumesc Paul!Singura parte proasta e ca merge doar la un clip!

Paul 02-03-10 11:18

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3138443)
am incercat si merge!
Multumesc Paul!Singura parte proasta e ca merge doar la un clip!

Sunt cateva zeci de clipuri, la poti vizualiza si primii puncte pentru fiecare in parte. Se adauga altele noi undeva la 2-3 zile. :-)

JuST_GiuGiu 02-03-10 18:14

da acum am vazut!Aceste clipuri le pot vedea zilnic si pot acumula pct sau doar odata si bine?
:D

Paul 02-03-10 18:17

Quote:

Originally Posted by JuST_GiuGiu (Post 3139662)
da acum am vazut!Aceste clipuri le pot vedea zilnic si pot acumula pct sau doar odata si bine?
:D

Pentru fiecare clip primesti un nr de puncte, o singura vizualizare.
Nu te opreste nimeni sa te uiti de mai multe ori, insa nu vei mai primii puncte :)

JuST_GiuGiu 03-03-10 09:36

Am inteles!
Pacat ca nu stiu ce are de nu primeste nimeni invitatie si ma enerveaza la culme!

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning