![]() |
stai linistit k se gaseste un loc intr-o masina si ptr tine :wink: da sa spui dinainte
|
hai ma ca azi e \"maine\" asteptam raspunsu`..... ca sa stim ce facem ..
|
nu se shtie .. e prea departe sad`u a zis k daca face rost de bani vine .. nu cred k vine mai nimeni k e prea departe ...
|
Cu SAD-u' am vorbit eu azi la telefon si-a zis ca nu mai vine :cry2:
|
Re:
Quote:
Da asha e... Aseara am vb. shi eu cu Andrei shi a zis k nu vine :cry: |
vreau sa stiu daca merge cineva din constanta. daca da nr meu este 0723349389 adi
|
Merg eu... Ma iei? :D
|
da-i un telefon.. este mai sigura treaba..
|
Shi el cauta k shi mine... sa fie Passager! :) .
Deci... i`a zicetzi mah ashtia din Bukle cu cine merg shi la ce ora trebe sa fiu in Bukle! Shi ktzi $$$? K vin cu trenu` din ctza ... :x |
DECI:
cum e timpul ? care e prognoza pentru maine ? care e drumul cel mai bun de la Timisoara ? |
akimoto...cu timpul e asha: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...2601&start=285 ,postul meu cu harta aia + linkul...
De la Timisoara...probabil prin Valea Jiului, desi nu garantez cu ultimele alunecari de teren de acolo...dar e cel mai scurt drum... |
:( :( :( Vreau shi eu sa vin...
|
Pai.. nu e cam tarziu.. noi ti-am zis ca avem masini... aveam doua locuri libere mai devreme.. sigur mai e unul dar dak nu vb cine e de vina?
|
La ce ora plecatzi voi mah??
Shi unde am loc liber? C mashina? :P |
Pai noi plecam pe la 6 dimineata din bucuresti.. adik atunci ne intalnim.. la mc de la iesire spre autostrada...
Ai avea loc la Aki in masina.. Honda Civic... |
Marfa dar...
Uite-te shi tuh... http://www.infofer.ro/R3.asp?cboDeLa...&Submit=Cautar &lng Nu e tren asha devreme! Doar sa vin direct cu trenu` in Cra shi tot ajung in gara la 13.40! :x |
Te-ai uitat???
Da-mi shi tuh o ideee! Cum sa fac? |
Ia-l pe ala care ajunge la 11:16 in Craiova... noi o sa fim acolo la ora aia...
|
uff. :x :x i-a uite-te la ce ora ajunge trenu` meu in bukle... shi de la ce ora pleaca ala din buc. spre cra sa vezi!!!
Nuh.. singura optzuinie e sa i`au trenu` de 21.30-00.00(Buc) shi sa dorm p undeva(in gara :lol: ) pana dim... :P ??? :? |
Constanta - Bucuresti Nord Gr.A
Ple 05:40 Sos 08:41 Bucuresti Nord Gr.A -Craiova Ple 08:15 Sos 11:16 Acu` Ai intzeles?? :cry: :cry: :cry: |
Si care e problema? Vad ca ajunge la 11...pana la 13 30 mai e!
|
oooof Doamne...!
Hai dak nu subliniam intzelegeam...! Nu vezi k n`am legatura din Ctza in cra??? Trenu` meu ajunge la 8:41 in Buc shi ala pleaca 8.15 din Buc spre Cra... Acu` ai intzeles??? :cry: :cry: :cry: |
Iei microbuz pana in CR.... din Bucuresti
|
Da,sorry ...asta n`am observat. Dar kiar asa..poti sa iei microbuz de acolo.
|
ADY: micrbuzul il poti astepta la Gara de Nord. Trece din jumate in jumate de ora, din cate stiu eu. E 170.000 biletu'.
|
EH.... pana la urma stau aksa... K aia care vroiau sa mearga s-au razgandit! :cry:
Oricum multzumesc mult pt. toate Sfaturi... You Rulle! :D |
data viitoare stau si eu acasa
|
nice fuckin` car DUDE !!!
|
mersi
|
aki frumoasa masina mi-a placut super mult ! felicitari ! :wink:
|
akimoto
Aki e cel cu Civicul albastru |
stiu da sincer sunt obosit si acum si nush ce dreaq a fost in capul meu ...eu ma gandeam la akimoto si probabil si la aki si de-aia am scris aki ! eu la tine ma refeream mai sus :roll: :lol:
|
Se da in offtopic...
akimoto: imi pare rau ca ai batut atata drum pentru o cursa de cacao :( Topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning