Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Mariusgl (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/168784-machetele-mele-mariusgl.html)

2010 25-05-10 21:36

Re: Machetele mele - Mariusgl

Sa lipesti schimbatorul:!:

Mexikanu1405 25-05-10 21:42

Foarte frumos exemplarul. Dupa ce iei vacanta poate ne vedem la un suc cu vreo 2 machete pe masa, la un comparativ ceva!!

radu_rs 25-05-10 23:03

Da, asa cum ma asteptam, Norev a realizat o macheta frumoasa cu detalii foarte bune! Sunt atat de curios daca acest model este facut mai bine ca Audi A4 Minichamps. Chiar daca-i alta macheta, sa vad putin care pe care. O achizitie foarte buna la un pret excelent!
Felicitari pentru poze, ti-ai dat silinta si asta este foarte bine! Tine-o tot asa, mai rar in achizitii dar de calitate! 8)

P.S sa nu o modifici cu markeru, macheta arata bine asa!

Mariusgl 26-05-10 13:44

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3389471)
E interesanta macheta, lucrata ingrijit. Nu cumva se misca si cotiera fata ?

ps: discuri de metal ? esti sigur ?

Ms!Cotiera nu se misca....si da discurile sunt de metal,sunt foarte sigur!
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3389660)
Sa lipesti schimbatorul:!:

Sa vedem ce pot face!
Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 3389682)
Foarte frumos exemplarul. Dupa ce iei vacanta poate ne vedem la un suc cu vreo 2 machete pe masa, la un comparativ ceva!!

Cu mare placere!Se poate si in timpul scolii :)!
Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3389941)
Da, asa cum ma asteptam, Norev a realizat o macheta frumoasa cu detalii foarte bune! Sunt atat de curios daca acest model este facut mai bine ca Audi A4 Minichamps. Chiar daca-i alta macheta, sa vad putin care pe care. O achizitie foarte buna la un pret excelent!
Felicitari pentru poze, ti-ai dat silinta si asta este foarte bine! Tine-o tot asa, mai rar in achizitii dar de calitate! 8)

P.S sa nu o modifici cu markeru, macheta arata bine asa!

Mai rar in achizitii....decat sa iau 2-3 machete 1/24 mult mai slabe mai bine astept pana strang destui bani si i-au una care sa-mi faca cu adevarat placere.Si nu...nu am sa o ating cu markerul.Q7 a fost doar asa de corigenta :D

steaua23 26-05-10 13:54

Ai scos roata sa te uiti, sau de unde sti asa sigur ? Posibil sa vb eu prostii, dar nu cred ca un norev are discuri metalice.
Oricum chiar daca are, chiar daca nu are tot ramane o macheta buna.

Mariusgl 26-05-10 13:58

1:invarteam rotile si se auzea un sunet metalic.
2:am ciocanit usor cu forfecutul si este evident ca sunt din metal...zgomotul acela inconfundabil.

Mariusgl 23-06-10 12:32

3 Attachment(s)
Update:Am lipit schimbatorul la Audi(nu arata ca nou din pacate:sad:) si am inmatriculat Megane-ul!Am pus si o poza in paralel cu "macheta" mai mare:D .

2010 23-06-10 12:36

ei...acum nu mai schimbi vitezele cu surubelnita...:lol:
Misto si ala mare:!::!::!:

Mariusgl 23-06-10 12:38

:tenisclap Tare asta cu surubelnita!:lol::lol:

2010 23-06-10 15:38

Quote:

Originally Posted by Mariusgl (Post 3463373)
:tenisclap Tare asta cu surubelnita!:lol::lol:

Asa se intampla la Dacie, se rupea si bagai o surubelnita ca sa schimbi vitezele pana la un service..ce vremuri;)

MeMutzu 23-08-10 21:57

Arata foarte bine Audi.Sper sa nu te superi pe mine ,dar e superior Minichamps:Dsucces

makvld 23-08-10 22:00

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3463949)
Asa se intampla la Dacie, se rupea si bagai o surubelnita ca sa schimbi vitezele pana la un service..ce vremuri;)

lol...cu surubelnitsa:lol::lol::lol:foarte tare asta...

Mariusgl 23-08-10 23:00

Nu ma supar stai linistit...sunt constient ca Norev nu se compara cu Minichamps si oricum Audi-ul este dat de mult!

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning