![]() |
Re: problema numar
asa este. ei se iau de tine dar tu nu poti sa le reprosezi nimic (legat de becuri care nu le merg, legat de faptul ca ei au voie sa circule pe interzis, nu semnalizeaza la schimbarea directiei de mers...)
asa este la noi, nu aveam ce sa facem :( |
Quote:
andi_cimpean, sunt niste reguli (cod rutier) care trebuiesc respectate (mai mult sau mai putin). Chiar daca unele chestii sunt ilogice (teoretic) trebuie sa ne conformam (daca vrem). Chiar daca tu faci in asa fel incat sa fii la limita legalitatii, daca reusesti sa ramai legal ramane la aprecierea celor care pot face acest lucru (casquette). Daca tie ti se pare ca ai fost abuzat sau amendat pe nedrept ai oricand metode prin care iti poti demonstra (sau macar incerca) nevinovatia. Totul e sa le folosesti. |
Mi se pare o prostie si o aberatie totala... in primul rand, nu stiu de unde e scoasa aia cu "spoiler omologat", ca eu n-am vazut mentionat asta nicaieri, plus ca nu si-a pus bari de Hummer, sau plug in fata masinii!!! E o simpla modificare, avand ca rezultat faptul ca nu mai incape numarul pe mijloc. Alfa Romeo si Mit Evo nu au numar pe lateral? Te pomenesti ca domnu' Cap de creta nu poate sa-l citeasca daca e pe lateral... Am vazut multi care umbla cu el in parbriz, si nu se ia nimeni de ei, in schimb te vad pe tine cu o placuta patrata si aia e dom'le, ai comis greseala. Apropo de ofiterul ala de la ghiseu de inamtriculari: e total vina lui! Omu a specificat ca nu are loc numarul pe mijloc, si ca d-aia il pune patrat si pe dreapta. In cazul asta, putea frumos (daca stia legislatia, ca tot lucreaza la inmatriculari), sa-l directioneze la alt ghiseu pt lamuriri sau sa nu ii elibereze astfel de numar! Nu sa ii dea la saracu om numaru si dupaia sa-l opreasca ala cu loganu pe strada si sa-i dea amenda! Eu i-as bate p-astia. Macar spune de la inceput: nu se poate spoileru asa, nu se poate numaru asa, etc. Auzi, spoiler omologat...
|
Quote:
|
Quote:
|
iaca si eu merg cu numarul intr-o parte(partea dreapta) de ceva timp,am trecut pe langa police si pana acum nimic(nici nu-mi doresc!)
eu l-am pus fiindca am racire pe aer iar cu numarul pe mijlocul spoilerului intra aer...canci :rolleyes2 si daca ma opreste,asta mi-e scuza,eventual il mut pe loc pe mijloc si ies doar cu amenda... |
deja dam in fabulatii de genul ... m-a prins radarul cu 90 prin oras (pana aici totul e in regula si legal) DAR nesimtitul de cap de creta, politai etc etc a stat ascuns prin boscheti, dupa colturi, in masini fara inscriptii pe ele (cum o fi indraznit nesimtitu ala) ... pe ideea asta mergem si aici: adica tu gresesti, el te prinde si tot el e de vina ca nu-ti convine tie ca te-a oprit, ca mai sunt 1 milion de soferi si doar pe tine te-a prins, etc etc ... adica tu esti cu musca pe caciula si tot tu te dai drept victima. pe scurt ... si vii cu pretentii ca radarele sa fie in mijlocul drumului sa le vezi din timp, sa mergi regulamentar 1 kilometru dupa care iar sa mergi ca si cum ai fi proprietarul strazii respective ... romania style.
dupa cum zicea un coleg mai sus putin: ai pus numarul intr-un loc necorespunzator, ai fost oprit si amendat PUNCT. B-99-SAA sa ne intelegem ... adica tu de cate ori ai fost pe la inmatriculari/RAR/politie/etc sa-i intrebi unele chestii ... de genul ... am schimbat spoilerul cu unul custom, e bai daca pun numarul pe o parte? am schimbat rotile de 15 din talon cu unele de 19 e problema? ce e de facut? ... iti raspund eu NICIODATA. daca te opreste si te amendeaza pentru rotile alea de 19 te dai victima ca atunci cand le-ai cumparat de la magazin nesimtitii aia nu ti-au spus ca nu e legal decat alea din talon? ... get real ... ideea e: tu mergi la inmatriculari ai dreptul sa ceri numar patrat, ei au obligatia sa ti-l dea ... mai departe e problema ta. |
dupa mult timp si o lunga asteptare, s`a dat verdictul si in cazul meu.
spre bucuria mea, procesul verbal a fost anulat si am avut castig de cauza :D deci se poate :) |
Felicitari, acum ai revenit la numar patrat pe fata?
|
multumesc
inca nu l`am pus dar urmeaza :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning