![]() |
Re: E30 - replica dtm B 44 RSS
Frumoasa masina,lucrata cu pasiune.Imi place ca ai dat atentie la anumite detalii,insa ai si cateva chestii care nu prea isi au locul(oglinzile,farurile care mi se par odioase ,acolo nu poate da bine decat hella black,lama aia de sub fusta fata si telescoapele care sunt prinse de ea).
Pana la urma gusturile nu se discuta,fiecare cu gusturile lui,oricum felicitari pentru pasiunea de a investi intr-o masina clasica si legendara deja pot spune. masina e forta si intoarce multe capete. P.S. Ce mama naibii incerca fatuca aia sa faca in penultima poza?se credea in Nascar de intra/iesea pe geam?:)) |
astept sa-mi faceti cadou un set de faruri hella black cu angel eyes.
Atunci le schimb. |
nota 10. l-am vz live.. l-am si auzit.. senzational:) felicitari pt pasiune
|
Se pot face si hella black,custom si chiar arata mai bine un pic decat cele originale.Uita-te la farurile lui KNS ca i le-am facut eu,si au si angel ccfl
|
frumos e30;
oglinzile parca s-ar putea si mai bine; sa o stapanesti sanatos |
oglinzile:nu vreau sa supar pe nimeni, dar va da-ti cu parerea aiurea ,masina asta merge zilnic , are revizie pe bune ,datorita prizelor,laterale nu si-au mai avut locul semnalele laterale, dadeau ca dracu si din aceasta cauza am optat ptr aceste oglinzi ,utile de altfel ,electrice si incalzite ,nu sunt niste spanuri din Vitan ,tuningul trebuie sa fie functional nu doar frumos.
|
plus de asta au un rol foarte important , de sub ele deschizi usa dupa cum am vazut.
|
prea frumoasa masina , si legala si misto si tot ce vrei tu ...
|
moaaaama nu-mi vine sa cred k a facut Sese in sfarsit topic pt a lui masina :D ce sa mai zc despre ea si nu i-am zis live ??? aaaa CA E URATA :))))))))))))) asta nu i-am zis live :P
|
daca renunti la buza de sub fusta fatza (aia cu telescoapele), o vreau eu ...... daca nu, macar spune`mi de unde ai luat`o :D
|
Cred ca Sese a dat din greseala report post, in loc de reply...
Sese: "buzita aia am facuto eu personal este custom ,eu cam cu asta ma ocup zi de zi tuning auto,iar ca si costuri fatra telescoape costa 50 e din fibra de sticla , si 150e din carbon 100% iar telescoapele sunt cam 60 ron" |
Moamaaa sese topik, ce ai facut tati?...te ai lovit la cap...
De masina pot sa zic, ca e facuta in asa fel, incat sa lase un gust placut. O replica reusita. felicitari... |
da am gresit, in loc de replay...scuze. iar despre prieteni mei care apar pe aici,va multumesc pentru aprecieri si va salut cu respect .
|
mosule .... ce sa iti spun ... super tare masina, ti`am zis si atunci la 4tuning days kand mi`ai povestit tu mai multe despre ea .... poate ne auzim ka ma bate gandu sa imi pun si io buza deaia in fatza :D
mult succes! |
super ursul :X . face frumos rau de tot . sa l stapanesti sanatos si fara incidente..
|
Foarte frumos ursu'
Bafta |
Deabia acum am vazut ca ti-ai facut topic la masina :))
Tu care ziceai ca nu o sa faci :D Te-am vazut anul trecut pana sa dea zapada prin militari,te-am flashuit....dar nu cred ca m-ai vazut.... Bfta cu masina... |
superba masina , am vazut-o prin dr. taberei
|
2 Attachment(s)
superba masina !
|
1 Attachment(s)
Forta maxima!
|
Quote:
Foarte frumos, felicitari ... e simplu si de efect .. E unicat la noi si nu exista defect la ea... Tuningul e eficient,inseamna bani , timp, nervi dar cand rezultatul final e aproape de perfectiune cum sa nu ai satisfactii ? Bafta la urmatoarele proiecte cu Ursu` ... Chiar ai gust.. |
fara discutii cel mai frumos urs de la noi. felicitari!!!!!
cu motorul de m3 e46 turbo.........ce sa mai discutam......felicitari si succes! |
Quote:
|
Momentan nu prea imi vine sa il demontez ,ca nu am apucat sa ma plimb cu el deloc.
|
Quote:
sincer masina nici nu prea arata de plimbare , cel putin nu pe la noi. de expo........DA. |
Quote:
|
Unde te poate duce pasiunea uneori:) Felicitari.
|
Frumos Domnu!
Ce se mai aude de masinuta? Nici o poza nimic nou? |
Quote:
|
l-am vazut eu azi in mamaia
se aude si arata superb felicitari pentru masina!!! |
se vinde rss pentru cunascatori 13000 e acept si variante:arrow;)
|
Quote:
|
miam loat deja un alt urs pe car il voi face de drift identic si la fel . iar faptul ca sta acolo si nu am timp de iel ma facut sal pun la vinzare, acolo il tin in fata geamului meu cu doua camere de spraveghere pe el este in seif chiar daca este murdar,are acelasi calitati si murdar este frumos:lol:.
|
Quote:
|
lopezz u ce masina ai?asa de curiozitate.iar dc sa fac forum la noul urs sa iti dai u cu parerea pe bani mei?si mai am o intrebare stii cit costa o turbina gt 28 rs si un haltech sprint2000 un intercular racit cu apa o garnitura de chiuloasa prezoane de chiuloasa,injectoare de 800cc ,6buc,pompa de benzina cu debit marit,regulator de presiune benzina ,radiator de ulei dublu fata de cel stoc,bloof valve,evacuare, fara sa mai vb de manopera astea sunt necesare sa ai o masina turbo cit de cit ,poate asa iti confirmi de cer 13000 pe criza asta k
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vad sa fi zis acolo ceva de 40 de cai :rolleyes2
|
Quote: