![]() |
multumim pentru ajutor ...sa speram ca apar si masini din Brasov ..pentru ca aveti cateva super tari pe-acolo ! :wink:
|
Eu eram plecat cand a inceput toata asta si cand ati trimis mailu' la GdS.
Oricum - din cate am inteles ati vrea si o sigla + anunt in prima pagina. Atata timp cat veniti voi cu sigla & text, si sa fie de dimensiuni rezonabile(nu prea mare) si acceptabil facuta, incerc sa vorbesc sa apara atat in ziarul de vineri, 27 (audienta de peste 200.000 de oameni), cat si sambata, 28, in ziua cursei. Repet - usor cu dimensiunile - spatiu e o problema. Daca nu aveti cine sa faca, poate am eu timp - imi explicati cum vreti sa arate, si imi dati sigla, si incerc sa o fac eu. Dar nu stiu daca am cand. Raspundeti aici sau sa imi dati un mail la [email protected] . Dan |
3 Attachment(s)
Dan... dimensiunile pot fi modificate de catre voi, in momentul in care faceti matrita pentru ziar.
PS: vezi ca ai un mesaj privat de la mine! |
Si un text sa pun langa ele ?
Ceva de genul: Sambata, 28 august, la ora 13:30, in Craiova, pe pista nr1 a aeroportului(sau cum ii zice), legal racing tralalala. Dan |
Sambata, 28 august 2004, ora 13:30 - Curse legale pe Aeroportul din Craiova
|
me is back here ba gabi lasa tata majina daca mai trebe
|
s-au mai impartit ieri 120 de fluturase prin oras(cu ajutorul lui BoSsuLeTz si Add|ct)! :lol: :lol:
|
am impartit cu zip si ozn cristi ... vreo..... 400 de fluturashi pana pe 2 noaptea.... , azi se pare ca iar iesim la impartit...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
...dap...dar tu ai contribuit cel mai mult..ai scos la imprimanta fluturasele ...le-ai decupat..noi doar am facut ceva omeneste ...ar fi fost culmea sa te lasam tot pe tine sa le imparti singur ! :wink: |
in fine.. hai sa nu mai discutam pe tema asta :)
offtopic: ai luat ce te-am rugat? daca da.. da-mi un mesaj pe yahoo.. |
Azi a aparut reclama in GdS.
Multumesc Dan Voinea si d-lui Tanovici de la Gazeta de Sud. DanV: vino si tu maine la aeroport. Trebuie sa ma intalnesc cu d-l Tanovici si poate ne vedem si noi. |
Publicitatea s-a facut asa cum a fost posibil. Multumesc tuturor.
Topic inchis |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning