![]() |
Re: Evenimente 2010
Mi-am propus sa merg si eu:D dar pe unde mergem? prin Ungaria sau Romania :D:lol:? ce stiti?,s-a mai reparat drumu spre Satu Mare?
|
Ervin zice,ca era sa isi rupe duba pe drumul din Ro...asadar singura varianta ar fi pe ungaria...ca,am o vaga impresie ,ca huedin-zalau-satu mare numai pt Ocsi este ok.:-)
|
si eu vin cu carutza !
e etapa de central european drag pt cei pasionati de carute cu multi cai. |
se pare ca se pregatesc masinile pt.drag race sau Db :D am vazut azi o masina de drag' nr.BH-..-RIC '' foarte tare, in fata la SoundIdentity :D meserie..
|
eeeh...mere :))
|
Quote:
|
da de ce crezi ca e o masina de drag?
|
sper sa pot fi prezent, si eu si carutza zburatoare
|
Quote:
|
unde om dejaba ce esti? (inafara de drag racing team - care scrie si pe duba cu care or venit baietile de la buc...si pe a lu cristi... etc care nu sunt masini de drag!!:D )
|
love is in the air......:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce eveniment a fost dumineca pe aeroport la Oradea ?
|
campionatu national de planorism
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu e de mers cu masinile joase.eu una sigur prin ungaria merg.exact la intrarea in sm dinspre oradea este atat de "ondulat" asflatul incit sigur ramai fara spoilere.(asta au zis satmarenii)
cei cu inaltimea stock pot incerca...desi nici eu nu m-as hazarda cu suzie,sincer iti zic.:-) (au,jantele mele!) |
Voi stati 2 zile? Unde va cazati?
|
sigur stam 2 zile,dar numai la fata locului aflam unde anume ne vom caza.
|
cei care doresc camera dubla cu 80 de roni in hotelul unde ne vom caza si noi,ii rog sa ma contacteze pt a le rezerva din timp.(pm,ym...cum doriti.)
va rog sa imi lasati numarul de camere duble,persoana de contact si numarul de tel al acestuia) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning