![]() |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Odios mai arta frate... Pur si simplu nu se potriveste masina cu caroseria de cabrio, ce naiba... :evil:
|
e marfa.investitie buna.
daca imi iau una la 100-200 euro nu pierd multi bani. ma dau de cateva ori,o sparg sau proptesc apoi si a facut distractia toti banii. :lol: :lol: |
nu cred ca o sa gasesti dacie cu 100-200.. doar una buna de dus la remat.. anyway, spor la cautat cand vii ;)
|
am un prieten ce a vandut masina lui taicasau cu 200euro.era inmatriculata fara gauri vizibile,nu se incuiau usile,consuma ulei,nu avea caldura.
clar ca era cam salata dar mergea,era inmatriculata.umblai cu ea cateva luni sigur. |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am auzit de el,e ceva var cu tata unui prieten.. :lol: :lol: ..face de rusine BIHORUL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning