Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   4TuningDAY REVENGE (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/16786-4tuningday-revenge.html)

G3N3RALU 05-05-06 11:12

Re: 4TuningDAY REVENGE

am si eu o problema.......nu stiu sa ajung la oradea.....cine mai merge din buc?

Flo_Pue 05-05-06 13:33

care stie sa-mi zica si mie cum se numea piesa aia care tot o bagau la 4tuning day era ceva da genu "RAP MOTHER F.C.ER, RAP MOTHER F.C.ER"

PLEASE

Bogdan_mb 05-05-06 13:38

Quote:

Originally Posted by G3N3RALU
am si eu o problema.......nu stiu sa ajung la oradea.....cine mai merge din buc?

route 1 : bucuresti -> ploiesti -> valea prahovei -> brasov -> sighisoara -> targu mures -> turda -> cluj -> oradea

route 2 : bucuresti -> pitesti -> ramnicu valcea -> sibiu -> deva -> oradea

starea drumurilor nu o prea cunosc...

MaTzA 05-05-06 14:07

la 4t day revenge o sa mai aveti nevoie de ajutorul??? k am fost si la 4t day si ma gandeam sa particip si acum...asta dk mai e nevoie

F.R.Sonic 05-05-06 15:38

Oradea?!! 4TuningDay revenge!! I'l be there! sunt convins ca o sa fie mai misto ca la 4TuningDay! ;)

horguemtuning 05-05-06 21:51

Macar se va intampla si pe vest ceva , poate vor veni mai repede si cei din vest ca ar fi mai aproape , daca e sa compari distanta Oradea Bucuresti cu Oradea Viena e aproape egala, eu cel putin il trimit afara sa il posteze pe cateva calendare cu evenimente de afara sa fie publica daca administratorii sunt de acord!

GRIGO 05-05-06 22:29

.......am si eu mai multe intrebari....
1.Virtual tuning........se va face inca un concurs...?
2.cum ajung de la gara la aeroport?
3.Cat timp va tine showul...asa cu aproximatie?
4.cine mai merge de la cta cu trenu?

Bogdan_mb 05-05-06 23:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
.......am si eu mai multe intrebari....
1.Virtual tuning........se va face inca un concurs...?
2.cum ajung de la gara la aeroport?
3.Cat timp va tine showul...asa cu aproximatie?
4.cine mai merge de la cta cu trenu?

la 2. itzi raspund eu...

GASITI ATASATA HARTA ORASULUI cu traseele marcate + legenda
p.s. : scuzati-mi "spiritul artistic" :D

DaBotta 06-05-06 00:22

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
route 1 : bucuresti -> ploiesti -> valea prahovei -> brasov -> sighisoara -> targu mures -> turda -> cluj -> oradea

route 2 : bucuresti -> pitesti -> ramnicu valcea -> sibiu -> deva -> oradea

starea drumurilor nu o prea cunosc...

Din cate am inteles , veniti pe la Cluj ca ii mult mai bun drumul. Chiar daca is mai multi km ii mai bun drumu , nu ii cu atatea gropi, chiar acuma de 3 zile a venit un prieten pe ruta mai scurta, dar a zis ca ii jalnic drumul , la oradea a trebuit sa mearga cu masina in service ca i s-a spart nu mai stiu exact ce , dar stiu ca a cheltuit ceva bani , si ca nu a mai ajuns in Italia la timp. asa ca mai bine faceti cativa km in plus dar stiti ca aveti parte de asflat klumea nu cratere. Drum bun si va astept la noi in Oradea. eu unul voi fi 100% prezent ! asa ceva nu se rateaza !

Bogdan_mb 06-05-06 00:26

Quote:

Originally Posted by DaBotta
Din cate am inteles , veniti pe la Cluj ca ii mult mai bun drumul. Chiar daca is mai multi km ii mai bun drumu , nu ii cu atatea gropi, chiar acuma de 3 zile a venit un prieten pe ruta mai scurta, dar a zis ca ii jalnic drumul , la oradea a trebuit sa mearga cu masina in service ca i s-a spart nu mai stiu exact ce , dar stiu ca a cheltuit ceva bani , si ca nu a mai ajuns in Italia la timp. asa ca mai bine faceti cativa km in plus dar stiti ca aveti parte de asflat klumea nu cratere. Drum bun si va astept la noi in Oradea. eu unul voi fi 100% prezent ! asa ceva nu se rateaza !

intradevar ,cel putin portiunea deva - oradea e dezastru... nerecomandat

CZR 06-05-06 12:05

voi face tot posibilul sa fiu prezent
dak nu cu noul CZR kre este p drum,makr cu combina agricola :)

gaju 06-05-06 12:13

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR
makr cu combina agricola :)

cu ocazia aceasta vei produce ceva pt ca e pamint cultivat in zona.vezi ca costa mult autorizatia de drum.

referitor la traseu va recomand doua:
bucuresti-pitesti-vilcea-sibiu-sebes-turda-cluj-oradea
bucuresti-brasov-mures-cluj-oradea

diferenta este de 20-30 km.

NU SUNT GROPI!!!!!

Bik3rBoy 06-05-06 12:17

intrare va fi ca anu trecu ???

AleXXL 06-05-06 12:22

In sfarsit .... :-)
pacat ca e in perioada examenelor :(
intrarea cat va fi ? 10 euroi ? ... ca si anul trecut ? ...
fuck...daca nu ash fi avut examenu :( ...

gaju 06-05-06 12:24

Quote:

Originally Posted by AleXXL
In sfarsit .... :-)
pacat ca e in perioada examenelor :(
intrarea cat va fi ? 10 euroi ? ... ca si anul trecut ? ...
:( ...

NU CONFUNDATI ACEST SHOW CU CEL ORGANIZAT DE BELGIENI...
NU ARE NICI O LEGATURA....

DaBotta 06-05-06 13:41

Intradevar vorba lui Gaju , sa nu confundam show`ul de anul trecut cu ce va fi anul acesta. Anul acesta va fi mult mult mai spectaculos. Numa sa tina vremea cu noi, sa fie ca si anul trecut si va fi super ok.Cei care nu aveti inca vastra potrivita pentru condus , inarmativa cu aparate foto si camere video :). Era si cazu sa fie iar in Oradea ceva , ca de un an am stat aproape pe sec in domeniu TUNING SHOW.

NightClubRacer 06-05-06 14:06

deabia astept, o sa incerc sa ajung si eu acolo... ;)

glaw 06-05-06 19:52

recomandare pentru cei din Bucuresti, nu veniti fratilor pe Valea Prahovei, ca este foarte nasol, aglomeratie etc. Ideal Pitesti, Valcea, Sebes, Turda, Cluj, Oradea, sau daca vreti Pitesti, Valcea, Sebes, Arad, Oradea, dar e ceva mai lung. Drumul este bun, exceptand cativa km inainte de Oradea.
See U there...

Bogdan_mb 06-05-06 20:07

Quote:

Originally Posted by glaw
recomandare pentru cei din Bucuresti, nu veniti fratilor pe Valea Prahovei, ca este foarte nasol, aglomeratie etc. Ideal Pitesti, Valcea, Sebes, Turda, Cluj, Oradea, sau daca vreti Pitesti, Valcea, Sebes, Arad, Oradea, dar e ceva mai lung. Drumul este bun, exceptand cativa km inainte de Oradea.
See U there...

avetzi grija si la portiunea Oradea - Deva e foarte praf ....

mike2madalin 06-05-06 20:15

am si eu o intrebare ;) cum te potzi inscrie ? si anume care sunt criteriile de inscriere am auzi ca vor fii si liniutze

dask137 06-05-06 20:35

Vreau sa incep o afacere cu cauciucuri de rally si drag racing.
Cu cine ar trebuii sa vorbesc ca sa fiu prezent acolo si sa imi pot expune marfa, sa impart ceva pliante, etc.. ?

Loukas 06-05-06 20:38

Uepaaa.....si eu sunt prezent. Si la ITS a fost super fain (desi organizarea a cam lasat de dorit)..daca show`ul asta va fii mai reusit....no commnet. Deabia astept sa ajunga ziua de 4. Apropo..... stie cineva cati km sunt din Baia mare pana`n Oradea ?

Bik3rBoy 06-05-06 22:28

un pret aproximativ la bilete ???

Gratzian 06-05-06 23:58

Quote:

Originally Posted by dask137
Vreau sa incep o afacere cu cauciucuri de rally si drag racing.
Cu cine ar trebuii sa vorbesc ca sa fiu prezent acolo si sa imi pot expune marfa, sa impart ceva pliante, etc.. ?

imi dai un PM cu numarul de telefon, si vorbim amanunte.
ideea este ca trebuie sa discutam sa dai premiu pt baietii care fac show si vei putea expune marfa si te promova cum doresti.
amanunte la telefon
intrarea va fi in jur de 15 RON, premii pentru toate concursurile, de peste 10.000 euro, plus inca unele surprize care va vor lasa masca.

desfasuratorul evenimentului, aproximativ, detalii, etc, intr-un forum extins care va fi facut public luni noaptea.

Rugam pe toata comunitatea din Oradea sa ne sprijine, pe cei din orasele alaturate, cat si pe toate cluburile din tara.

valib 07-05-06 00:03

da bre...here...asteptam cu nerabdare sa va acordam tot ajutorul necesar.

blaster_bh 07-05-06 00:14

Bucuresti-> Pitesti ->Valcea->Sibiu->Alba iulia->Cluj->Oradea

Cel mai bun traseu din Bucuresti,drumul e bun si mai scurt.
PS Va recomanda un sofer de TIR ce sunt :P

ZanDer 07-05-06 08:56

Quote:

Originally Posted by Gratzian
imi dai un PM cu numarul de telefon, si vorbim amanunte.
ideea este ca trebuie sa discutam sa dai premiu pt baietii care fac show si vei putea expune marfa si te promova cum doresti.
amanunte la telefon
intrarea va fi in jur de 15 RON, premii pentru toate concursurile, de peste 10.000 euro, plus inca unele surprize care va vor lasa masca.

desfasuratorul evenimentului, aproximativ, detalii, etc, intr-un forum extins care va fi facut public luni noaptea.

Rugam pe toata comunitatea din Oradea sa ne sprijine, pe cei din orasele alaturate, cat si pe toate cluburile din tara.

si intrarea pt participantzi ?

WSR-BBK 07-05-06 12:26

exact,intrarea pt participanti???

DaBotta 07-05-06 12:30

va asteptam cu drag la noi in orash. speram sa nu va lasati spoilere pe la noi prin gropi :). Aveti tot sprijinul necesar , numai sa ne contactati !

DaBotta 07-05-06 12:31

Gratian uitate te rog la PM`uri ca ti-am scris ceva si raspunde-mi. Mersi Mult !

raul_rebelul2005 07-05-06 14:01

Super fain,insfarsit un eveniment unde pot ajunge si eu,chiar daca ii cam nasol drumu din SM pana in BH....ne vedem acolo....numa bine...

GRIGO 07-05-06 19:42

@Gratzian...am mai intrebat dar se pare ca nu ai observat....va mai fi un concurs de virtual tuning?

mike2madalin 07-05-06 21:01

so.. nimeni nu`mi spun cum ma pot inscrie ?

valib 07-05-06 21:20

stai mai...inca se lucreaza la detalii....
se va afla totul la momentul potrivit.
mai e aproape 1 luna pana la eveniment.

Gratzian 08-05-06 09:44

pana marti definitivam

B-69-TAU 09-05-06 00:21

doamne ajuta sa-l termin si eu pe tau si sa vin cu el la oradea! tau revenge! wow ce bine suna....
ma rog la d-zeu sa nu ne faca vreo figura vremea!

juana_man 09-05-06 13:14

Quote:

Originally Posted by Gratzian
..............

dak aveti afise poti sa trimiti si noi din sm le afisam si la noi in oras!

daflyer_oradea 09-05-06 18:09

aveti rabdare ca o sa aflati toate detaliile...o sa fie si liniute, pentru cei interesati.o sa comunicam modul in care se pot face inscrierile, si apoi clasele. numa sa avti rabdare.

o sa iasa ceva super beton...
daca o sa aveti nevoie de ajutor pentru cazare, sau "alte cele", un Pm sau ceva si noi, cei de aici, o sa incercam sa va ajutam sa puteti veni in numar cat mai mare.ar fi frumos sa participati cat mai multui, ca si noi oradenii venim in numar cat de mare putem de fiecare data.
o sa vedeti cate surprize o sa fie...pana atunci, pregatiti-va masinile si pregatiti-va si voi de SHOW!!!

KATNFS 09-05-06 18:17

sper clasele sa le faceti in functie de cai nu de capacitate:!:

pesteimputit 09-05-06 20:13

se va face sau nu concurs de SQ la oradea?

All times are GMT +2. The time now is 18:51.

- Copyright 2026 4Tuning