![]() |
Re: E30 - M5 cu jacheta de E30
Quote:
|
Felicitari pt munca depusa! Abia astept sa o vad/aud !
|
|
foarte tare proiectul , am vazut-o si pe 7 martie de-a latu si e drac intradevar . Poate usor usor mai lucrati si la exterior ( si sa nu mi-o luati in nume de rau , nu sunt absurd sa zic sa o faca de salon cum ar "inflorii" unii copii de pe aici , ci cat mai curata si stiekere cum se poarta la drift , ca sa dea bine in poze , stiti ce zic :D )
Bafta in continuare si de abia astept sa o vad pe 13 14 |
ce punte spate are?
|
cred k de m5 ?
|
are punte de m5 e39 si de azi bascule fata de m3 e30 din aluminiu (sa traiasca cine i le-a dat)...
|
Quote:
|
filmul postat de maritza... e departe de realitate. Masina este mult mai grava in realitate...va invit sa o vedeti :)
|
pentru fratele meu jae orice...
|
eu nu ma iinteleg , incurc masinile :)) la inceputul topicului e un e30 in 4 usi , dupa apare un alt urs in 2 usi , acu ala in 2 usi e vopsit alb si cu ECO pe el , deci tot ala e?
|
Quote:
ce se mai aude de urs !!!:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
eu din cate stiuu e 40 v8 a lu TRAIAN SOW
|
Ce solutie s-a folosit pe fata pentru trecerea la 5 prezoane ?
|
super masina , am vazut-o si la 4td si se aude intr un mare fel ... bafta cu ea !
|
Quote:
|
era crima, da..dar acum e de-a dreptu' genocid
|
Dar înaintea lui nu a fost şi EVL al lui Santos? Sau LAF-ul?
Adică... Nu cred că e primul e30 m5 din ţară... |
Lafu' a avut motorul care este acum pe ursul lui santos , dar este aspirat numai este compresor si este 4.0 ( M60B40 ) nu M5.
|
Quote:
|
Quote:
Anul trecut JAE si-a propus sa puna un motor de M5 E39 400cp , 500nM si a reusit deci a fost PRIMUL URS DIN ROMANIA CU ACEST MOTOR urmat imediat de CALIN si sunt printre putinii din lume care au un asemena motor pe urs ;) . Oricum au doua masini foarte , foarte tari amandoi ( JAE si Calin ) in care au investit foarte multi , multi bani , timp si inteligenta ca nu este oricine in stare sa puna un asemenea motor pe un urs . Sa nu il uitam si pe TRAIAN care i-a pus puntea de M5 E39 pe urs , roll - cage si evacuarea aia nebuna , iarasi nu orice " mecanic " face asta . Sunt o echipa unita si asta este cel mai important pentru ei , eu cel putin asa am vazut la ei . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
m5 e39 ... da el a fost printre primi ... acum nu putem sti cu exactitate ... dar primul e30 m5 a fost txa'aul doar ca avea de e34
ps: din cate stiu eu ... |
1 Attachment(s)
si de azi......
@urs_e30 : de la M5 E34 pana la M5 E39...e o oarecare diferenta...dupa cunostintele mele "care este", e34 are motor in linie si e39 in v. Corect T E A!? :lol: |
pai mai este ... dar mai sus ... sa zic care a avut primu motor de m5 ... eu stiu ca txa ... dupaia sa zis ca m5 e39 ...
|
Quote:
|
Quote:
wrc - nici de asta n-ai auzit ca esti prea mic dgh - de asta poate ai auzit de la promotor :lol: |
Quote:
|
Quote:
Nu uita totusi ca si "wrc"-ul a aparut intr-o revista auto. Nu mai stiu sigur care dar sigur a fost. |
faza cea mai tare stiti care este..? ca oamenii isi fac masinile si se bucura de ele.., nu stau sa faca clasamente pe forumuri!;)
|
Quote:
ai maaare dreptate |
in loc sa-l felicitati pe jae ...
stati si-o ardeti fix cum e mai urat pe lumea asta... va mancati unii pe altii de cur,ca cainii felicitari :) bravo jae :D te-ai dat bine la un moment dat la vitantis se dadeau calin cu jae ... doar ei pe traseu va dati seama ? 2xm5v8? :D a fost haos maxim ce sunet... ce fel... superb... |
Quote:
v ati trezit si voi.......? hai luati pijamaua si-napoi in pat.........lasati topicul omului curat nu l mai inpopotonati cu vise. |
bravo JAE felicitari....esti de nota 20, super baiat, poti glumi cu el , de treaba,
, despre masina cuvintele nu isi mai au rostul.....grava... oricum stiu ca vei ajunge sus in campionat ...se vede ca nu ai toata tigla pe casa..:)...si te dai f. bine....;) succes in continuare.... sal....... |
masina este de vanzare fara motor si cutie.
|
mah voi puneti ceva la cale :D
traian o vinde, tu vinzi una si acum si jae bafta in ce v-ati propus |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning