![]() |
Re:
pacat ce e mica ca nu mai aveai nevoie de casa :lol:
bordul pare dragut poate ai o poza mai clara cu el idei si bani in continuare |
Marpha rau sistemu' ala !
Cam cat te-a dus toata sonorizarea ?? |
GEFstyle.... superb, frumos, magnifico
acum in sfarsit imi place un matiz... pana acum nu le suportam :D |
Superb sistem audio.. nu am cuvinte insa daca ai putea schimba motorul ala ar fi alta viatza... In orice caz masia e facuta cu bun gust.
Tine-o tot asa! |
n-am nimic, dar ce-i cu eleronul ala de aluminiu/fibra de carbon/imitatie de fibra de carbon (nu-mi dau seama) pus pe acoperis? Ca de frumos, parerea mea ca nu e deloc
altceva de care are nevoie masina ta URGENT(parerea mea): arcuri sport sa-ti coboare garda la sol cu cel putin 4 cm. In rest imi palce body-kitul si bordul in cul0oarea masinii. Pe bord ai pus fibra de sticla vopsita oin culoarea masinii, sau ai vopsit direct plasticul? |
tot eu o sa vorbesc in locul lui gefu
deci eleronul,pimp lex e luma tuning 140 de euro cu semnatura david coulthard iar bordul e original vopsit dar tre sa facem alte poze ca s-au facut modificari majore in matiz (dvd ) arcuri sport o sa puna curand merge bine masina eu am fost cu el cu 170 km/h si o faza beton pt toti el a trimis poza la firma magnat cu xtc-urile de 1700 w rms deci cu matizul cu muzica ....stiti ce a trimis firma magnat inapoi???? doar atat .....you are ensane!!!!! loool |
Re:
Quote:
|
am uitat ca are acum evacuare directa ..sa vedeti ce turbat suna
si i-am zis ca se cam risca cu matizu ca merge prea tare |
parerea mea este sa-i puna niste flanshe shi sa mai scoata rotzile in fatza vreo 1-2 metrii pt stabilitate...lol glumeam dar treba cu flanshele este buna ca mai ai putzin echilibru.
|
oricum sta pe drum foarte bine ca are cauciucuri de 185/5 ,arcuri de tico pe fata -->fata e mai lasata
|
Misto muzika de pe Matiz..nu cred ca era nevoie de atat...170Km/h..va impingea cineva sau mergeati in directia vantului???? Apropo ..mai auzi????
|
chip de la mtm pt matiz :lol: :lol: :lol: cine tia zis ca mtm face cip pt orice masina??te minti singur sau?? :twisted: :twisted: si daca matizul merge mai tare de 140-150...am mers cu cineva cu matizul la mare ..ba chiar am si filmat :lol: mai mult de 150 na mers ce naiba ma copi ne mintim unul pe altu??sa fim realisti
|
170 e cam mult pt matiz... probabil ca arata greshit din cauza jantelor...
|
Prea multe fantezii ude p-aici....
|
vrei sa te tragi cu mine? tot motorul ala de 800 il ai pe el?
|
nu are nici un cip
apoi mtm lucreaza doar cu audi ,nu e asa cataline???? merge bine are evacuare facuta directa fara catalizator si filtru atat e super pt oras si agatat gagici ,va spun din proprie experienta |
mtm face tot cei in gama audi-vw inclusiv lamborghini si porsche de matiz nam auzit niciodata :lol:
|
eu nu am zis niciodata ca are cip
si cataline ,merge rs4 ?? mai il ai sau l-ai vandut??? |
Re:
LA 170 km\\h, ii pui aripi si isi ia zborul matizul...dar am deviat de la subiect...nu pot sa zic altceva decat felicitari....(nu prea cred ca a mers cu matizu cu 170..dar fie....)
|
stuey sa zicem ca un kilometraj de matiz la 170 inseala cu 10 20 de km
dar cand in spate era focus ,cielo,passat ,vento,opel nu poti spune ca toate kilometrajele acestor masini erau eronate .eu am fost in masina cu el atunci |
Cel mai bine ar fi (daca se mai repeta fapta) sa faci o poza si acul la 170 si atunci NO COMENT te asigur, chiar vreau sa vad si eu.. o sa o pun pe desktop. nu o lua in nume de rau dar este greu de crezut ca un motor de nici 800cmc sa ajunga la 170, apropo ce turatie avea? dar nu zic nici ca nu e adevarat
|
Matiz nu are turometru...asa pot sa chem si eu 10 masini din cartier, amici buni, sa zica \"da, domne, a prins omu 220 cu motor de 1.4\"...oameni buni, voi nu va ganditi, presupun....da, inteleg, frumos MAtiz, muzica super in el, dar 170km/h cu motor de 800cmc si 51cp este dpd vd al legilor fizicii imposibil, doar daca matizu e prima masina care rupe toate canoanele fizicii si aerodinamicii...pai inseamna ca idiotii aia de n-au putut sa treaca de 170 la testele oficiale cu Logan 90cp sunt niste cretini imbecili...eu m-am lamurit de la faza cu chip MTM pe motor de Matiz care-i da 15-20cp in plus, una din cele mai mari imbecilitati spuse vreodata pe forumul asta...si nu sunt singurul care zice asta...mai dati-va cu apa pe fatza, mai reveniti-va fratilor...nu v-ati saturat de atatea aberatii? Pe bune acum...serios...
|
Re:
Lasatzi-o in colo de viteza.sa zicem ca a prins. poate asha e....dar de curiozitate...cat are matiz in bord? (sau nu are nici bord?? :roll: :D :D :D :D - GLUMEAM).Sa nu se mai iveasca motive de cearta.
|
Muzica e chiar misto, da' pacat ca trebuie sa te aberezi ...
1. S-a-ndoit tabla ... ha'di bre' ...lasa-ne ! 2. Jenti pe 16\" ... da ...nu-ti mai pui cauciucuri ...si te muti pe sina de tramvai ! :lol: :lol: :lol: 3. 170 ?! ... se poate ... ajunsesei la Bulgari ? |
Matizul are 180km/h pe bord. dar nu stiu acum daca este aceelasi mtor cu cel de pe tico ca la tico e cu rosu de la 130 parca :P
|
Este exact acelasi motor de pe Tico, doar ca in loc de carburator e pe injectie, Tico are 48cp, Matiz are 51cp, roshu incepe de la 140, dar pana acolo e recomandat sa mergi, dupa mergi pe propria raspundere....
|
offtopic: cautand niste piese de masina pe softul de la Meteor, am descoperit ca exista Matiz cu motor de 1000cmc in 4 pistoane. :roll:
habar nu aveam. desi 170 nici cu ala nu cred ca e posibil. |
C00bra, ala este NOUL Chevrolet/Daewoo Matiz 1.0 64cp 150km/h vit max...alta mancare de peshte...Adica asta:
http://www.babez.de/chevrolet/matiz.php http://www.youngbabez.com/chevrolet/matiz/pic01.jpg http://www.youngbabez.com/chevrolet/matiz/pic02.jpg http://www.youngbabez.com/chevrolet/matiz/pic04.jpg |
hmmmm....parca arata mai bine decat actualul....adica mult mai bine
|
aoleu ce interior are :shock: prea frumos pt un matiz.. parerea mea :)
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
WOW!!!!!!!!! Ala va fii interiorul de Matiz??? WOW!!!!!!!!! Nu fac si un Cielo tot cam asa??? |
mai,mai... nu fiti asa de rai cu matizu` ca merge mai mult de 170, am sa fac o poza si am so pun pe forum cat de curand(da nnu asa cum fac alti ca isi pun acu la 200 si stau pe loc)mtm face si chipuri la comanda si daca sunt bani iti face si pe caruta sa bage mai bine fanu la cai... :P am sa pun saptamana asta si niste updateuri la poze...numa bine
|
Numai bine si aberatzii placute in continuare... :lol: :lol: :lol:
|
:D
Of Topicc dar mor daca nu intreb !
Bogdan tu ai cupra R ca daca nu mah insel logoul de la avatar este de CupraR ! |
ce matiz nou oameni buni la noi? de cativa ani buni circula matizul cu facelift prin grecia si turcia am vazut (nu cel din poza) si la noi nimic, ce va face sa credeti ca o sa-l vedem pe asta?
|
pai cand o sa apara ala nou in turcia si grecia.... la noi o sa vina matiz cu face-lift... si tot asa :D
|
Re:
Quote:
mie nu prea imi vine sa cred 20-30 in plus la motor de matiz doar prin \"chip\"... si facut de mtm.... ca un exemplu de comparatie: cipuirea mtm pentru motorul de pe Octavia 1.9Tdi 110 cai... o duce la... 130 de cai... adica doar 20 in plus (nu zic de cipuitorii de la noi care cica o duc la 140 :lol: ) si tu zici 20-30 pe motor mult mai mic si aspirat.... :roll: :roll: |
bogdan 16v esti cam rau in ceea ce priveste matizu .eu de exemplu nu vreau asa masina dar daca alta nu ai asta este .tot faci scandal ca 170 nu are cum sa mearga
in primul rand mai are mici modificari admisie evacuare etc si faza ca la tico si matiz is la fel motoarele nu stiu dar o sa ma uit sa vad .eu stiu ca tico are motor mai mic 850 parca |
Nu sunt rau deloc, SUNT REALIST. Ceea ce multa lume de p-aici nu prea e...Dar ma rog, ramaneti la visele voastre ude cu masini concepute pt orash, economice, nicidecum pt \"blana\"...un filtru de aer si o evacuare sunt 0 pt un motorash ca asta fara alte modificari....
Tico si Matiz au ACELASI motor, cu diferenta ca Matiz e pe injectie...Tico are 48cp, Matiz are 51cp...Mi-e lene sa mai caut pe net sa-ti dovedesc...Si in plus, Tico trage mult mai bine, pt ca in primul rand e mai usor, si in al doilea rand cu 2 miscari de surubelnita unde trebuie il faci sa rupa, bineinteles cu dezavantajele de rigoare(in primul rand consum enorm)... |
stiu bogdane ca trage mai bine tico
vine si poza cu 170 .o innebunit asta si o mers si o facut poza |
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning