![]() |
Re: Ce sporturi practicati
prafuri neprafuri, nu mi se par ok din principiu. fiecare cu ale lui....
mdb: ai zis cuvantul magic: baschet! :D |
La sala de forta poti sa faci treaba si fara proteine , etc . Depinde ce tip somatic esti .
|
Quote:
Totul depinde de tipul somatic si de genetic . Am un prieten care era slabut rau ,a facut un an sala , ia crescut forta , manca mult dar a crescut foarte putin . Acum se implinesc 4 ani de cand face sala cu proteine , abia dupa un an de folosit ''prafuri'' s'au vazut rezultate , acum urmeaza sa concureze . |
Mda, interesant topic, multi luptatori :D Bravo baieti
Eu ca sporturi am facut: fotbal,ping-pong,volei Acum vreau sa ma apuc de sala pt ca am nevoie, am slabit 10kg pt ca am urmat un regim datorita problemelor la stomac si vreau sa pun inapoi pe mine si sincer nu vad cum altfel fara SALA... Am metabolismul f puternic, arderile f intense si nu se depune nimic. Urmaresc sa ma bag la o sala cu un antrenor care sa-mi recomande si proteine, dar unele care nu vreau sa-mi faca rau nici la stomac nici la altceva... mergand pe principiul ca se regasesc si in alimente, eu spun ca sunt bune daca sunt luate cum trebuie si nu se exagereaza. Pana la urma nu vreau sa ma fac de 100kg. vreau un 75-80 maxim. |
1 Attachment(s)
mine :)
|
baschetul :D:D...si rugby:):)
|
Eu am facut fotbal de performanta timp de 9 ani , am inceput in clasa a 3`a . La varsta de 15 ani am suferit o accidentare nasoala , chiar inainte de a pleca la lotul national UNDER 18 , am revenit un an mai tarziu pe teren , fara a mai putea face fata ... la varsta de 17 ani am renuntat pentru ca imi era prea greu . Momentan singurul lucru care il pot numii sport este intretinerea ursului , e o munca grea . Din primavara vreau sa ma apuc de sala , imi recomanda cineva ceva pentru inceput ?
|
Depinde ce vrei sa faci , masa , fibrare ?
|
nu vreau nimic exagerat , putina masa , putina fibrare .. nu ma princep la deastea
|
Quote:
|
Cel mai bun randament il dadeam in spatele varfului , nr 10 autentic ... insa am jucat si ca mijlocas stanga , dreapta , la inchidere sau varf impins . Iti dai seama ca nici mie nu mi`a fost usor sa renunt dupa atatia ani . Am ramas cu amintiri frumoase macar .
|
IonutzMFF ce parere ai de naposim
|
4 Attachment(s)
Poze neprofesioniste facute de cineva cu telu ieri la sala .Mai am pina sa arat cum imi doresc .
Despre naposim?? Ce sa zic?? Daca vrei sa te umfli rau de tot si dupa sa ai cateva zeci de efecte secundare . Anabolizantele astea slabe sunt praf nici sa n'aud de ele . Sunt anabolizante luate de cei din WWF sau WWE (John Cena sau randy orton sau Batista) care sunt foarte avansate si nu provoaca efecte secundare nici pe termen lung nici pe termen scurt dar te costa frate de la 400 $ in sus fiola . Pentru masa recomand Mass tech de la muscle tech si amino liquid de la twinlab + somnm+ mancare si antrenament adecvat n'ai cum sa dai gres . |
Quote:
|
Naposim + Sustanon + proteine cica ar fi o combinatie buna...
|
Quote:
|
Ar fii bine sa nu te apuci de naposim .
Comprimate NAPOSIM Naposim este cel mai popular steroid de pe piata neagra si deci foarte frecvent folosit in randul sportivilor. Cu toate acestea, naposimul poate cauza efecte negative pe termen lung si de aceea trebuie sa respectati instructiunile atunci cand il folositi. Naposim este foarte folosit in chirurgie si in clinica medicala atunci cand este necesara marirea tonusului muscular, cresterea masei musculare, stimularea metabolismului, recuperarea foarte rapida a fortelor bolnavului, imbunatatirea sistemului nervos. Naposim este numele de brand pentru steroidul oral methandrostenolone. Este foarte comun printre sportivi deoarece este usor de utilizat si extrem de eficient. Posibile Reactii Adverse Naposim este un steroid puternic care poate cauza reactii adverse grave. Ginecomastia este o reactie adversa care apare in timpul tratamentului si poate aparea foarte devreme in timpul unui ciclu. Retinerea apei in organism este de asemenea o problema si este indicat sa se ia si un anti-estrogen in tot acest timp. In plus reactiile androgenice negative sunt frecvente si se manifesta sub forma de: piele uleioasa acnee (cosuri) cresterea parului pe majoritatea suprafetii corpului Pot aparea stari de “agresiune” , deci este important sa va controlati furia. Icterul este de obicei primul semn de probleme la ficat si trebuie sa fiti foarte atenti. Daca sunteti sensibili la anumite medicamente, ar fi recomandat sa stati departe de NAPOSIM si sa optati pentru alti steroizi anabolizanti. Naposim - rezultate si doze Naposimul are ca efect o crestere exceptionala a masei musculare si a fortei si de aceea este foarte popular printre culturisti si sportivi. O doza zilnica de 4-5 tablete (20-25 mg) este necesara si suficienta pentru a produce efecte spectaculoase. Naposim - combinatii (stacks) Naposim se poate combina foarte bine cu alti steroizi cum ar fi Deca-Durabolin. Prin mixarea lor va puteti astepta la semnificative cresteri in masa a muschilor si fara alte efecte adverse care apar daca ati lua numai Naposim simplu. Cicluri Naposim Ciclurile ar trebui sa fie scurte, nu mai mult de 8 saptamani , pentru a va feri de orice efecte adverse pe termen lung. Timpul de injumatatire al naposimului in sange este de la 3 la 5 ore si este recomandat sa impartiti comprimatele pe toata perioada zilei pentru a regula concentratia in sange. |
Multumim mult
dar pt inceput sa zicem o luma... crezi ca afecteaza cu ceva? |
Normal ca afecteaza, indiferent cate folosesti.
|
Streetball... nebun dupa slam-dunk:-)(am 1.92m)
Am facut si rugby(am jucat si in liga), dar m-am lasat... |
o sa pun maine poze cu un amic care a ajuns in 1 an si 2 luni de la 48kg la 74 doar din mancare si somn
|
Care baga un program pentru sala :-) ce tactici folositi ?
|
Quote:
Luni:piept Marti:spate Miercuri:brate joi:umeri+trapez vineri:picioare si abdomen sambata:o grupa deficitara,ocazional |
1 Attachment(s)
Quote:
Ce zici de unu ce a ajuns de la 120 kg la 70 kg in vreo 8 luni ? |
Quote:
|
Quote:
Incearca sa faci 4 antrenamente pe saptamana durata fiecarui sa fie intre 45min - 90min(maxim). Suplimentele nutritive sa le introduci treptat(daca doresti sa iei), ar fi bine daca ai face niste analize sa vezi pe ce trebuie sa pui accent. Recomandarea mea: dupa ce ti-ai pus la punct alimentatia si antrenamentele, ia-ti un complex de vitamine+minerale in primul rand, apoi ai nevoie de un supliment proteic dar sa fie si bogat in carbohidrati (pentru ca vrei masa). Complex de vitamine + minerale iti recomand Animal Pak, iar ca supliment proteic bogat si in carbohidrati... in functie de buget Mass-tech(de la Muscletech); N-Large (de la Prolab) sau ceva mai ok la pret GFX8 (Pro nutrition) asta e produs romanesc, dar e ok... dupa o perioada ai putea sa mai intrduci si un supliment de seara, inainte de culcare... ai putea sa incerci un produs care contine proteine cu absorbtie lenta, milg&egg... proteina din lapte si albus de ou. |
Alimentatia o respect de cateva luni bune, orele de masa, de 2 ori pe zi, dimineata ( 11-12), 4 si 8 seara, intre mese un dulce,fruct,covrigi etc...
Acum mia trebuie sa merg la sala..prima luna voi face suplimennte,eventual niste vitamine.. abia apoi voi introduce ceva. VReau sa merg si la un nutritionist sa nu iau ceva de capul meu, deci mi-a spus cineva care aduce proteine dinastea ca mass-tech pt mine acum nu-i bun, sunt prea slab,am avut probleme cu stomacul, si imi va da palpitatii. ms :) |
Quote:
luni: piept + bicepsi + abdomen miercuri: spate + tricepsi + abdomen vineri: picioare + trapez +umeri +abdomen pentru orice grupa musculara, macar 3 tipuri de exercitii, cu cate 3-4serii fiecare. marti si joi....alergat in jurul terenului de fotbal, si alte exercitii care se pot face la abdomen eu faceam 10serii pana la epuizare, dar abdomene din alea fara sa ma ridic de tot. La inceput aveam o greutate de 20kg in piept, dupa aia 15kg, bla bla...si ultimele 4 serii le faceam fara greutate, pentru ca oricum eram terminat. |
Quote:
ps: i-a incearca sa schimbi vineri cu miercuri, o sa intre si mai bine ;) |
Quote:
|
eu am(aveam) probleme cu abdomenul, si necesita atentie mai mare...adica trebuia sa dau jos kg de pe burta:)
evident, se pot jongla cu grupele musculare, etc...dupa preferinta fiecaruia. eu asa am facut 2ani de zile, mi-am atins scopul:) |
din cate stiam eu nu prea e indicat sa bagi in aceasi zi si picioare si trapez umeri (adica grupa musculara din partea de sus a corpului) cica stanjeneste inima
|
De vreo 1 saptm m am apucat si eu de sala ca era nevoie mare :) .Ma duc cu inca 2 prieteni care fac sala de mult si au de 2 ori greutatea mea . Ajung cam lesinat acasa dar au zis ca e ok pana ma obisnuiesc cu sala. Mi sa recomandat Animal Pak dupa 1 luna de sala .Eu vreau sa pun pe mine in greutate , e bun asta ?A mai luat cineva pe aici ?da rezultate?
|
practic si un sport pe care il fac foarte bine = aruncatul cu privirea
am si eu o intrebare pentru cei care se duc la sala si care iau proteine ce fel de proteine luati??? sau ce proteine mi-ati recomanda??? astfel in cat sa nu fie foarte scumpe si nici slabe calitativ eu ma duc la sala de cateva luni si fac astvel pentru ca fac orele dupa-amiaza si liceul nu imi da timpul necesar pentru sala ma duc decat martea, miercurea si vinerea si cateodata sambata as vrea sa stiu ce alimentatie mi-ati recomanda... de exemplu eu mananc aproape in fiecare zi, dimineata pe la 8 lapte... mai bag o runda de oua prajite sau crenvusti pe la 10 apoi mai mananc niste fructe pe la 12 si mai mananc inainte sa plec la liceu pe la 2 mancare gatita... ciorbe, sosuri si altele.... apoi cand vin pe la ora 8 mananc o friptura cu cartofi prajiti deobicei si mai mananc odata la 10 ceva dulce... in zilele de marti, miercuri si vineri defiecare data inainte sa ma duc la sala mananc o portie de piure sau orez ceva care sa imi dea putina forta.... este bine??:rolleyes2 |
Incearca sa nu mananci deloc mancare prajita, nu te ajuta cu nimic si iti dauneaza.
Ai grija cu carboidratii, incearca sa mananci putina paine sau alte paste fainoase. Nu trage numai de fiare, dute si alearga... fa si alte exercitii. Mananca multe proteine si lasa prostiile de prafuri ca inca esti prea mic pentru asa ceva. Succes. |
Astazi am reinoit stack ul,mi am luat un Mass Tech de la Muscletech si un xplode de la PN.O sa am ceva bataie de cap cu alea 5 cupe :))
|
O sa vezi ca o sați prinda bine mass tech'ul , eu am acum 73 kg si mi'am luat sustanon si winstrol . in 2 luni sa am 80 kg e telul si dupa doar mentinere
|
Foarte importanta este si mancarea, daca ii dati atentie o sa ramaneti uimiti cat de mult cresteti in masa musculara. Orezul, pestele, carnea de pui (pieptul in special) nu trebuie sa va lipseasca din meniul saptamanal.
Cei care aveti un metabolism rapid, adica aveti arderile mai rapide (ca mine :-) ), nu trebuie sa fiti foarte drastici cu regimul, chiar aveti nevoie de un pic de grasimi sa aveti energie. Toate astea eu pur si simplu le-am experimentat pe mine in timp si am observat ca nu mi-a facut deloc rau daca am mancat si grasimi, chiar imi dadea energie. In 4 luni am luat 12 kg de masa musculara, aveam 4 mese pe zi, macam cam 1kg de banane pe zi, lapte dimineatza + omleta cu cascaval, orez cu legume si carne de pui la 11-12, tot orez dar cu peste la 18-19 si seara tarziu sandwich-uri usoare sau omlete, nu m-am abtinut de la paine sau paste fainoase, chiar aveam nevoie de ele. Proteine luam inainte si dupa antrenament, doar atat. Faceam 1 antrenament la fiecare 2 zile. La fiecare antrenament ma ardeau muschii, daca nu simteam asta insemna ca nu lucrasem cu intensitate ori nu folosisem greutatea corecta. Eram atat de atent si strict cu antrenamentele , incat in noaptea de anul nou la ora 11.30 eu eram in sala de sport :-) . Mi-am permis toate astea, regimul si timpul, pentru ca eram in Iraq, acolo faci misiuni si tragi de fiare :-) . |
Am avut ceva probleme curente cu mass tech ul in sensul ca "tronez" si la ora curenta,tre sa mi caut niste pastile sa pot sa ajung pana la romexpo :))
|
Un om incredibil ce isi merita toate laudele:
http://www.kombat.ro/alte-sporturi/t...niciodata.html Apropo...ceva pareri de Animal Test?:) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning