Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   participanti (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1674-participanti.html)

VPR`u 03-12-05 14:20

:)) lasa-l ma razule ca vrea sa faca muschi :twisted: :twisted:

Insanity 03-12-05 18:58

Ce tot va luati de el degeaba?
Ady are dreptate, dacia e o masina de ***, lumea la curse nu vine sa vada o dacie jegoasa, vrea sa vada intr-adevar ceva deosebit...
Un espero cu motor secvential chiar e un lucru marfa, si da temelie la multe masini scumpe...
Asa ca desi nu ti se pare o masina deosebita un espero modificat, ce poti sa zici de o dacie???

x-28-TRA 04-12-05 10:21

eu as zice ca in momentul in care apare o dacie cu motoruu modificat care face multe masini scumpe e o senzatzie mult mai mare pentru ca totzii s-au obisnuit ca dacia sa fie pe ultimuu loc la orice fel de competitzii. iar cind dacia iese pe primuu loc se vb de ea lunii in sir

GABBY_ 04-12-05 13:25

e si normal si daca baietii ar fi fost atenti pe aeroport ,dacia aia lu dta , cun motor de r5 turbo mergea belea de tot si la 2500 euor cat era mi se pare pomana curata .dacia face senzatie dar trebuie investitit bani in ea ,nu imi spuneti mie ca atunci cand tregea GEC-ul pe tomis ,nu intorceati capul dupa el

RACING MAN 04-12-05 14:31

Degeaba ai super masina cu motor care trage ..daca nu stii ce sa faci cu ea si cand sa ii dai ....mai mult conteaza cine o \"piloteaza\" si dupa aceea motorul si restul ....exemplu ...pe la concursuri unde au venit super masini si au luat-o de la o dacia fara prea multe modificari ....Multi mai au de invatat....sa mearga cu masina si dupa aceea sa se creada piloti ....pe masini cu sute de cai ......toti vrem putere la masina dar nici unul nu isi pune problema daca stie ce sa faca cu puterea aceea si sa o foloseasca asa cum trebuie....

needBrain 04-12-05 14:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RACING MAN\"
Degeaba ai super masina cu motor care trage ..daca nu stii ce sa faci cu ea si cand sa ii dai ....mai mult conteaza cine o \"piloteaza\" si dupa aceea motorul si restul ....exemplu ...pe la concursuri unde au venit super masini si au luat-o de la o dacia fara prea multe modificari ....Multi mai au de invatat....sa mearga cu masina si dupa aceea sa se creada piloti ....pe masini cu sute de cai ......toti vrem putere la masina dar nici unul nu isi pune problema daca stie ce sa faca cu puterea aceea si sa o foloseasca asa cum trebuie....

corect

Psycho 05-12-05 22:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
e si normal si daca baietii ar fi fost atenti pe aeroport ,dacia aia lu dta , cun motor de r5 turbo mergea belea de tot si la 2500 euor cat era mi se pare pomana curata .dacia face senzatie dar trebuie investitit bani in ea ,nu imi spuneti mie ca atunci cand tregea GEC-ul pe tomis ,nu intorceati capul dupa el

sincer .. io unu admiram mashina aia ... si de fiecare data cand o vedeam nu incetam sa am uit la ea .. poate prea multzi au fost invidioshi si de aia s`a intamplat asa ... :( pacat ...

Ady81GBX 06-12-05 14:04

FullSpeed Racing Club Constanta

Asa e ..sincer GEC-u mi s-a parut cea mai taree dacie din cta ..a facut-o super frumoasa...da parca mai era o dacie neagra cu MEC la nr..ati mai auzit ceva de ea ??? :shock:

CT-87-ADY 06-12-05 15:02

Re: FullSpeed Racing Club Constanta

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Asa e ..sincer GEC-u mi s-a parut cea mai taree dacie din cta ..a facut-o super frumoasa...da parca mai era o dacie neagra cu MEC la nr..ati mai auzit ceva de ea ??? :shock:

am vazut`o... e urata foc... si ce eleron are :lol: trebe incadrata la kitch :P
Are poze careva? :wink:

mike20 06-12-05 17:52

1 Attachment(s)
:arrow: da oricum nu poate fi comparata cu gec`u

Psycho 06-12-05 18:01

nu e un kitch .. eleronu ala o strica ... ea e frumoasa ... e deosebita ..

needBrain 06-12-05 21:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
nu e un kitch .. eleronu ala o strica ... ea e frumoasa ... e deosebita ..

da,chiar ca....mai rar vezi o dacie neagra :wink:

Psycho 06-12-05 22:42

uite chiar la culoare nici nu m`am uitat .. dar ai dreptate .. dar nu vezi nici o dacie albastra k a lu` gec`u ?! :)

needBrain 06-12-05 22:55

mah,GEC-u a fost poate singura dacie clasica despre care se poate incadra la categoria \"tuning\"....restul.......bazaruuuuu

CT99WUW 06-12-05 22:57

re

bai gec smec ...care aveti un golf 3 hatch sa vad si eu o chestie plsss ...pm me sa ne intalnim cumva...pls

needBrain 06-12-05 22:58

vezi ca dogarel are.da-i un PM....si te intelegi tu apoi cu omu :wink:

CT99WUW 06-12-05 23:07

re

aaaa da ma dogarel ...frateeee eu nu va stiu pe nici unu din voi :)))) zii si mie un nick un id un haules baules...eu il stiu doar pe andrei de cativa ani si atat...nu sunt cu midnight cu full cu x cu y eu sunt antreprenor :))) ma am glumit....vreau sa masor o chestie pe un golf 3 sa vad ceva atat nimic mai mult nu demontez nu rup nu fur nu nimic....so plss zii si tu mai multe chestii detalii sa zic asa

needBrain 06-12-05 23:14

pai asta e username-ul lui \"dogarel\",ce-i atat de greu? :wink:

cauta p-aici niste posturi d-ale lui,si baga-i un PM

Psycho 06-12-05 23:20

am uitat ce vroiam sa`ti spun .. oricum daca nu reusheshti iti fac eu un desen :)

CT99WUW 06-12-05 23:20

re

de fapt vroiam sa vad cat de repede dai reply :)) am glumit man ms de info acu o sa scormonesc forum pe cta sa vedem ce face dogarel :wink: ms sa traiesti

GABBY_ 07-12-05 10:45

masina aia neagra a ajuns pe mana unor ciori acum ,sparg seminte in ea ,e vai de mama ei ca si multe alte masini care aratau super bine dar au ajuns epave ,exemplu GOLF 2 negru GTI CT-XX-SGS ,rechin galben -albastru CT-XX-JAR si multe alte masini.

faruk_fyk 07-12-05 21:38

dacia neagra MEC a fost a varului meu...a avut nr USA inainte...are jante pe 15 in spite,bord de bmw,alarma viper,instalatie audio JBL,rezervor in portbagaj,interior de vinilin,motor de 1.6 cu carb WEBER dublucorp,filtru conic.....si s-a muncit si la aia foarte mult....inainte arata prea bine masina si mergea super bine....dar acum am vazut ce bara are pe fata... HAHAHAHAHAH de pe poporului....si m-am uitat zilele trecute si prin interior...daca pleci putin mai tare de pe loc...ramai cu bordul in brate...SI INCA CEVA....numai ziceti voi ca este KITCH....sa vad si eu pe unul ca sta de dimineata pana seara si munceste la masina lui....de ex: Andrei(WRC) si dupaia mai vb...nu \"gata ma duc pe poporului sau in bazar,cumpar accesorii,ma duc la unu ii dau 2-300 mii si le monteaza,si dupaia iesi pe tomis sa le arati la altii ce ai tu....\"

CT-87-ADY 07-12-05 22:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"faruk_fyk\"
dacia neagra MEC a fost a varului meu...a avut nr USA inainte...are jante pe 15 in spite,bord de bmw,alarma viper,instalatie audio JBL,rezervor in portbagaj,interior de vinilin,motor de 1.6 cu carb WEBER dublucorp,filtru conic.....si s-a muncit si la aia foarte mult....inainte arata prea bine masina si mergea super bine....dar acum am vazut ce bara are pe fata... HAHAHAHAHAH de pe poporului....si m-am uitat zilele trecute si prin interior...daca pleci putin mai tare de pe loc...ramai cu bordul in brate...SI INCA CEVA....numai ziceti voi ca este KITCH....sa vad si eu pe unul ca sta de dimineata pana seara si munceste la masina lui....de ex: Andrei(WRC) si dupaia mai vb...nu \"gata ma duc pe poporului sau in bazar,cumpar accesorii,ma duc la unu ii dau 2-300 mii si le monteaza,si dupaia iesi pe tomis sa le arati la altii ce ai tu....\"

nu stiu cum arata inainte dar acuma tinde foarte mult spre Kitch din pacate
sub capota nu stiu ce are....

GRIGO 07-12-05 23:00

imi place MEC-ul pt o dacie arata destul de bine..pacat ca sia pus bara aia de * de pe poporului .......cu bara pe care o avea inainte arata mult mai bine.....
O intrebare.....face parte din vreun club? :?:

GABBY_ 08-12-05 10:45

:lol: :lol: :lol: dar nici sa treci pe la piata unirii si sa ambalezi motorul ,si sa incerci sa dai scart ,numai de dragul de a vedea lumea masina ,dar fara bara pe spate.cine stie .....se stie :wink:

Psycho 08-12-05 11:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
:lol: :lol: :lol: dar nici sa treci pe la piata unirii si sa ambalezi motorul ,si sa incerci sa dai scart ,numai de dragul de a vedea lumea masina ,dar fara bara pe spate.cine stie .....se stie :wink:

cine ???

Ady81GBX 08-12-05 12:06

Inainte chiar arata super bine..din cate imi aduk eu bine aminte am vazut-o prima oara la campus cand au organizat cursa de indemanare baietii de la facultatea de automobile MEC-U pe atunci era alba si intr-adevar se vedea munca pe curu ei :D orikum masina a aratat ca era k-lumea..s-a deskurcat excelent ..nush ce avea sub capota da dadea bine:D poate ne zici u FIK-ule ce avea ca zici ca a fost a lu vartu :D

GABBY_ 08-12-05 18:55

poate ne mai zice si de ce nu mai are bara pe sapte ,asta si ptr curiozitatea lui psycho :lol: numai bine si distractie placuta tuturor la cursa de duminica

faruk_fyk 08-12-05 23:38

de mine este vorba nu? am dat-o jos pe cea originala pt ca gasisem una de Bmw Seria 5 si nu-mi placea cum arata...si am lasat-o fara bara...cum are JAR-ul....si am de gand sa o las asa in continuare dar o sa finisez putin spatele....aaaa...si inca ceva...am trecut eu pe unirii????? nu mai tin minte... si daca am ambalat-o ce??? :twisted: :twisted: nu degeaba scrie Evil_Team pe parasolar.....nu????

faruk_fyk 08-12-05 23:42

Re: FullSpeed Racing Club Constanta

Quote:

Originally Posted by \"Ady81GBX\"
Inainte chiar arata super bine..din cate imi aduk eu bine aminte am vazut-o prima oara la campus cand au organizat cursa de indemanare baietii de la facultatea de automobile MEC-U pe atunci era alba si intr-adevar se vedea munca pe curu ei :D orikum masina a aratat ca era k-lumea..s-a deskurcat excelent ..nush ce avea sub capota da dadea bine:D poate ne zici u FIK-ule ce avea ca zici ca a fost a lu vartu :D

varumiu blocase a doua clapeta de la carburator....sa nu-i consume...si acum o sapt m-am intalnit cu baiatul care are masina....si a zis ca i-a facut setul motor,i-a deschis si clapeta nr 2 si zicea ca fuge...si m-am dat cu el cu cielo....si l-am impachetat....cu distanta de 5-6 masini pe 300 m.... si la semafor l-am intrebat \"pana la cat i-ai dat?\" si el \" 1,2,3 pana la 7000\" si eu ii dadusem aproape de limitare.....dar el pierde foarte mult cu jantele alea pe 15....eu cu 1-a...aveam deja o masina si jumate in fata lui...

Ady81GBX 09-12-05 13:18

aha ...da aia este nu ?? cea care era alba cu USA la nr :D

ct77pia 09-12-05 17:21

masina aia a fost a unui coleg de clasa de al meu pe care il cunosc multi drept fibra si crede-ma baiatul ala facea tuning cind voi inca erati la cresa :twisted: :twisted:

Insanity 12-12-05 23:05

Eu il credeam mult mai tanar pe Fibra... arata a 25-26- hai 27
Tu zici ca are 45-46.. hmm eu cred mai PIA ca esti baut...
Lasa mai beutura ca nu face bine la vedere...

ct02raz 15-12-05 20:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ct77pia\"
masina aia a fost a unui coleg de clasa de al meu pe care il cunosc multi drept fibra si crede-ma baiatul ala facea tuning cind voi inca erati la cresa :twisted: :twisted:

bai nu fi atat de indulgent cu copii ca ei de fapt vorbesc de ce au vazut in poze mah pia :))

ct77pia 27-12-05 21:18

ce sa fac cu copii astia razule ii las sa aberze si eiiiiiii

All times are GMT +2. The time now is 23:34.

- Copyright 2026 4Tuning