![]() |
Re: E30 - coupe
Cei de 4-500 de cai nu ii foloseste nimeni zilnic tind sa cred. Nu il folosesc eu pe asta ... si are mult mai putin. Aia sunt special de liniute drift si alte balarii ...
|
eu personal astept proba contrarie.....poate sa aiba 204....304...604cai ..si daca patineaza grav 1-2 inseamna ca nu am ce alege din el pe 400 cu 170 de ponei ai ursului meu....
cum baiatul e din ploiesti si o sa dea caldura...o sa vedem ce poate acest 2,7......... |
Exista o fisa Dyno cu acesti 204 Cai??,pentru ca sunt foarte sceptic.Stiu o masina care a fost facuta ca la carte in aceasta configuratie,in plus avea si o axa Schrick f agresiva-Noua,evident soft ,plus un grup bun si tot nu ajungea la aceasta valoare.
|
Pana la fisa dyno o sa fie proba de 402m:D....si eu abia astept sa vad cum ii trage ursu' asta:D
|
Sa vina vremea buna si vom vedea toti cum sta treaba. Si eu sunt foarte curios. :???::o
|
ady solenza ....inainte sa scrii ceva...gandeste....nu am spus ca vezi doamne ca face orice urs si ca are nu stiu cati cai ...la motor`ul care il are iti garantez ca trage grav...eu stiu ce facea masina cand a fost la mine .....am rupt 2 planetare intr`o sapt si am spart un grup ...cu rotile astea pe 17 si sunt foarte grele 1 si 2 patineaza intr`una ....nu`mi place sa vorbesc aiurea..o sa vedeti ce face daca propietaru vrea sa se dea si daca motoru mai e cum era la mine...salut
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu numai vorbesc nimik pdv ...deoarece si cand aveam ursu de arges tot asa vorbeau aiurea ca nu stiu ce ca nu stiu cum ....:-j masina stiu cum tragea la mine cand o aveam...si nu a fost primul urs am avut f multi ursi..in fn ...nu ma mai intereseaza ca numai e masina mea ... sal
|
inainte sa scrii ceva intereseazate kti cp are un 2.7 s-au un 2.5 12 v :))
|
Quote:
|
Sa dus mult catre off-topic topicul asta, cam multi de aici stiti la cam ce valoare ajunge un 2.7ETA cu chiuloasa de 2.5. Intradevar o fisa dyno ar termina discutiile. Pe scurt, mie chiar imi place masina, intr-o mare de e30-uri cu facelift apare si un pre-facelift. Sa ai parte de masina, am vazut-o si pe la bazar. :D
|
Cunosc masina m-am dat cu ea (eu la volan) masina ...trage bine...cat un 1.8is 140cp.Masina este recarosata,are serie de RECHIN pe ea ...se poate verifica foarte usor ...avand tobe sport la 80km/h iti vine sa te arunci din masina.
Ne vedem oricum cand se va usca pe jos....valabil si pt Jakal :twisted: |
stiu ca mai e in campina un urs 24v......il astept si pe el sa vedem cum sta treaba.....
|
Quote:
|
Quote:
|
pai atunci domnu vulturica e invitatul meu si a lui ady viteza la o tura de oras....si prin imprejurimile lui...:) cand o sa dea un pic caldura
daca vrea sa ne onoreze cu prezenta....:) |
Quote:
|
Inainte sa mai postati toti verificati mai intai daca sunteti offtopic sau nu.
Pana una ... alta ... cine are niste praguri de fibra de vanzare??? Dar mai finute ... nu ca astea de acum. P.S.: ma intereseaza si o pompa de benzina cu debit marit ... si era sa uit ... 2 roti ieftine pe 15 ... 4x100 |
Quote:
|
frumoasa masina. eu personal nu prea ma omor dupa ursuleti, sunt fan pisicute. Dar asa o observatie: scapa de parasolarul ala cu semnul de M pe el, ca e cam "rudimentar", ca sa nu-i spun altfel.
|
Daca vrei sa dai jos vulturii din lateral, anunta-ma te rog, ii vreau eu ! :D
|
Dupa ce ii dau jos cu prima ocazie cand treci prin Ploiesti ti-i dau gratis. Legat de parasolar ... il dau jos daca o sa imi dea si mie add vreun club ... pana atunci ... sa treaca odata nisoarea asta spurcata.
|
ia zi vere ce face ursu, e gata ? ca sunt nerabdator sa il vad..
spor la treaba !! |
3 Attachment(s)
noroc ma bag si eu an seama deci ursu asta a fost la mine eu am pus mot pe ia mot de germania motoru este un 2.5 cu axe sport volanta usurata nui 2.7 deci la mot nu sa umblat an romania este adus germani.masina a avut 1.6m40.pun cateva poze cu ia la cum era la mine.si la liniute masina a facut multi ursi 2.5 24v si 3.5 asa ca nu vb care nu stie cum trage masina daca mai trage ca la mine.
|
Acum si trage bine si arata bine ... sa treaca vremea proasta si vedem.
|
Quote:
|
Misto masina ta !!! sa o stapanesti sanatos !!
|
Intrebare ... de necunoscator ... nu ma injurati.
La o liniuta te avantajeaza sau nu un autoblocant sau e musai doar pentru drift. Eu banuiesc ca e f important pe a I-a ... cred ca pune mai bine jos. Jakal ... tu stii mai multe ... tu ce blocant ai? P.S.: vreau soare:D |
frumos urs,cand o sa scapi de emblema de ///M de pe portbagaj,parasolar si vulturii aia de pe aripi va arata mult mai clean.bafta in continuare!
|
3.45 e grupul meu.....eu l-am pus pt cerce mai mult....
|
Frumos ursache ... goneste vulturii aia d pe ea si e piesa!!!
|
aia are parca 3.74 nu mai stiu exact carcasa mare daca mai este ceam pus eu
|
Acum nu mai are autoblocant.
Vulturii i-am promis deja lui Eagle ... sa se incalzeasca si ii dau jos. O sa o mai "bibilesc" putin ... doar vreme buna sa fie ... |
se pare ca odata cu vremea buna ,a iesit si ursul ,mai are nevoie de o asigurare si un geam lateral stang (butterfly) :lol: ,daca stie cineva sa-i dati un pm lui alexone ,ca nu prea a gasit..
hai vere la bz ,daca vii iti fac o poezie :lol: |
i-am gasit geam....am vb cu el....nu prea e cash....
o rezolvam noi.... |
Quote:
|
A venit soarele ... in sfarsit ... prima tura cu ursu ... strangem cascaval si il facem frumos.
As incerca sa ii trag o folie albastru mat ... dar nu stiu cat de rezistenta e si cat de bine o da. O sa mai ma gandesc sa vad ce ii fac ... |
Cine imi poate spune si mie ce suspensie are ursu, ma refer la coborare ca citeam ca isi cam trage baia pe asfalt@ Incerc sa ma hotarasc la o coborare pentru al meu si nu stiu ce sa aleg!
Bafta cu masina , f faina culoarea. Ca si recomandari simple si de efect ar fi triple fumurii, proiectoare la fel si semnalizari! BAFTA ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning