![]() |
Re: E39 - HmR-Bmw TD 163 la 250 cp upgrade si m5 look
cand scoti masina din service sa-i faci si tu mai multe poze.... ca sunt curios de ce-mi povestisi pe messenger.
-- dupa ce ii faci soft +chip ( sau ce ii faci tu ) te astept ( totodata te si invit) la una mica: :ciggy: |
Quote:
|
Quote:
pei cand o scoti din service?? |
Quote:
|
Quote:
ce vrei tu sti ca este imposibil... intodeauna o sa iasa alt e39.... sper sa iti indeplinesti visul... ast cu mare interes pozele.... |
Quote:
|
:shock: ce babauri prinzi...
intai invata ceva despre mecanica... fa ceva km la bordul unei masini... si dupa gandeste-te la puteri de peste 200 cp (vad ca ai 18 ani0... turbo charger electric...:lol: baietii de la eurocar , normal ca te-au sfatuit sa schimbi cat mai multe... oare de ce? |
TURBOCHARGER ELECTRIC UNIVERSAL aoloo renunta la asa ceva ca e o investitie de 2 bani ...
vb lu' dRR-XWX cei de la eurocar te invata numai la tampenii . daca vrei sa ai o masina frumoasa mai intai apuca-te de exterior dupa aceea treci la motor si altele . si cei 250 cp scoatetii din cap cu charger electric si toate nebuniile .... sa ajungi la 250 cp iti trebuie muti bani la un diesel.!!! daca tot ai bani de investit in masina dute la pitesti fai o evacuare , punei o suspensie , niste jante si ce mai e de facut , ca sincer sa fiu la cum arata masina ta in pozele postate de tine ai de investit mult s-o aduci printre cele mai tari E39 din RO , renunta la tuning motor, fai mai intai exteriorul! oricum multa bafta ! |
Quote:
|
da eu sunt tare curios masina exista?
|
Quote:
Ai cateva poze mai sus cu masina,o sa vezi fiecare poza detaliata cu masina in cateva zile cu bara de M5 montata deja |
Quote:
Mi-am dat seama ca turbo charger ala este o tampenie,nah tineretea,entuziasmul si nestiinta,eurocar m-au invatat si de bine dar uneori si de rau ,m-am apucat serios de interior dar si un pic de exterior am inceput sa ma ocup dar mai dureaza pana cand va fi gata totalmente,vreau sa o fac asa cum am mentionat in titlu chit ca investesc inca o data cat am investit pana acuma pentru a "duce-o" pe calea cea buna adica de a reconditina-o (cat mai buna dpdv al sigurantei si al trenului de rulare) |
totusi...ai putea sa ii faci niste poze chiar daca este in service..
din cate am vazut ai zis ca te duci la masina zilnic..deci ai putea sa ii faci poze ,nu neaparat cu bara m5...ca stim si noi...cum arata o bara m5 si daca vi cu niste poze mai concrete...nu o sa iti mai zica nimeni///ca masina nu este a ta...si nu cred ca are ros sa stergi nr la masna///cum ai facut in pozele dupa prima pag.....:lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
sau cine stie...invidia si alte chesti de impartit:)) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze vechi cred ca 7 luni ceva gen asa
|
Quote:
asa trebuia sa faci de la inceput sa pui sa mai multe poze...sa nu se ajunga...la faza cu este masina ta;) oricum bafta....si spor la treaba ...si hai cu pozele cu bara m5 sa vedem cum ii sta:D:D |
Quote:
Iti spun ca oameni o sa zica mereu acelasi faza,mai ales cei din zona mea,adica daca un om vrea sa faca ceva de bine o sa apara cu replici gen cine esti tu ma,du-te ma de aici,pana si pe aeroportul din craiova fac aceleasi chestii vin sa isi etaleze masinile ca in rest pasiunea si dedicatia pentru curse este moarta de mult,putini sunt cei care mai intretin atmosfera curselor si aceia sunt tineri,"veterani" stau si se uita,un baiat(sharpe) face toata munca,se chinuieste sa aduca masinile tari din craiova,a adus inclusiv si alta lume din alte orase.sa organizeze totul cat mai frumos si la sfarsit primeste felicitari din partea persoanelor care participa la eveniment(adica cei care se dau si se intrec) iar acei zisi "veterani" (care stau si se uita) stau si arunca dupa aceea cu vorbele ca nu a facut nimic,ca e nimic.Baieti din Bucuresti si Valcea fac ceva frumos,sunt dedicati 100% curselor adica si cei tineri dar si ce mai experimentati,pacat ca si la noi nu exista aceasta pasiune :cry: |
Foarte frumoasa ... daca ii schimbi jantele si vrei sa le vinzi pe astea da-mi un pm.
Bafta! |
masina arata bine planurile sunt promitatoare eu iti doresc sa le si duci in aplicare sunt in masura sa imi dau cu parerea daca e posibil sau nu dar oricum in iua de ai se poate face aproape orice cu bani.imi imaginei ce prieteni si vecini buni is prin craiova daca tie frica sa iti vada nrul:).numai bine
|
Quote:
|
corectati-ma daca gresesc, nu vreau sa supar pe nimeni, dar in 5 pagini nu am vazut decat un e39 stock si multe vise. Hmr, mai bine mai usor la inceput si prezinti evolutile pe parcurs, asta daca doresti unele sfaturi ceva mai avizate ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Baie de ulei noua,climatronicul nou nout,consumabilele,schimb ulei,suporti la motor noi,tampon motor,dvd auto divx noi,interior piele complet plus incalzirea in scaune,refacerea bara m5 si vopsita in culoarea black diamond,vopsit plafon si capota tot black diamond,polish,caucicuri iarna + caucicuri run flat,inserti mahon,volan sport in 3 spite cu comenzi volan.In primul rand m-am ocupat ca masina sa fie 100% safe,dupa aceea am inceput sa ma ocup de confortul in ea,acuma am inceput usor usor sa lucrez la exterior si dupa aceea ma voi ocupa serios de tuning la motor.Majoritatea au fost facute la Eurocar Service Craiova si pot sa spun ca am fost multumit de baieti atat la pret cat si calitatea lucrarilor |
Quote:
|
ok
da un Pm cu id-ul tau d mess... |
Quote:
prietene nu te supara pe mine , am mai vb si pe messenger, decat sa balmajesti basme mai bine prezinta-ne evolutia masinii , poze cu ea cand ai cumparat-o , cu ea in service, cu tot ce ai cumparat la ea de 2700 euro ( nasol) si cu ea dupa ce iese din service. Eu unu nu te cred ca aia este masina ta , ce spui tu aci sunt niste abertatii, macar fane sa ne retragem cuvintele si uimeste-ne cu ceva poze , oricum multa bafta cu proiectul si app vorbesti de prea multi bani , luam una de angila buna si luam tot ce-mi trebuia dupa ea, asa fac baietii destepti nu se duc la eurocar sa-si cumpere clima, baie de ulei si alte tampenii :D. |
Quote:
Asteptam cu mare interes poze cat mai noi.... |
m5 e39 in craiova... eu stiam ca a fost doar unul... si nu al lui :lol:
in fine... |
Quote:
|
Quote:
A fost emu a lu gabi(emu) si a fost unul(nu al meu ci al tatalui meu) cu nr de tm,timp de 2 luni pana la nefericitul eveniment,stii toate masinile,esti registrul auto ? Pana cand nu vor fi pozele gata nu voi mai scoate nici un comentariu si la fel si voi,astept sa termin cu tot ce este in service,se pare ca mai sunt mici probleme pe la ea de facut |
Quote:
Bafta !! si hai cu pozele ca stam ca pe jar :)) |
dupa cum ai zis cu o pag in urma....poze vor fi in 5 zile, au tercut 8 zile si nimic...
ar terbui so lasi mai usor.....aici nu se posteaza doar vorbe cu evolutia masini mai sunt si niste poze...si alte chesti sa dovedeasca ce`a ce vb... asa ma apuc si io acum sa zic ca imi [Pun motor m3 pe masina]...si o sa o lungesc pana la primavara can o sa ii pun... este vorba de evolutia masini...din ce a fost in ce a ajuns....:lol::lol: O POZA FACE CAT 1000 DE CUVINTE;) |
Voi nu vedeti fratilor ce dume poate sa scoata? Piese noi puse pe masina cumparate , pe comanda etc , ca apoi tot intr un post sa zica ca sunt luate din dezmembrari ... apoi motor de 163 dus la peste 250 de cai [ tu ai habar ce inseamna sa il duci in 250 de cai un motor de 2.5? ] Scuze ca sunt putin mai dur cu tine , dar abia ai pus 3 poze , tot ce ai postat pe aici ca modificari tehnice deja o dai in aberatii totale . M as bucura sa vad cum duci tu un 525 la 250 de cai cu turbocharger electric + soft + ce mai spuneai tu :). Eu am facut documentare serioasa si sunt necesari bani multi pentru a ridica puterea unui diesel cu mai mult de 20 40 de cai , in plus ai prezentat un filtru de aer sport ,...ai desfacut vreodata carcasa de la filtrul de aer sa vezi cum arata filtrul ala si unde vine pus? :) Nu am nimic cu tine dar ce spui tu aici in aceste 5 pagini eu nu cred mai nimic din ele ... Sa dea domnu sa fie asa cum spui tu , dar la cum se prezinta situatia ....nu prea as crede .... nici macar ca masina e a ta ... Cum au spus si baietii , vrei sa ne inchizi gura posteaza niste poze recente , sau din timpul modificarilor si atunci tot respectul nostru ...
|
eu v-am mai spus ca, copilul are 16 ani este din Craiova si face poze la masinile vecinilor si le pune pe unde poate ca sa castige gen "respect"
P.S. daca vreti sa stergeti si acest post stergeti-l cum l-ati sters si pe celalat , dar nu am vrut decat sa rezolv aceasta dilema :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Ce post au sters ma bantuitule,nici nu ma cunosti,nici nu mi-ai vazut buletinul,de abia astept sa te prind prin craiova,esti un amarat de bisnitar cu parfumuri contrafacute de la turcii,stai cuminte daca iti place prin libertate si nu mai vorbi asa de mult ca dregi,moare sufletul in tine ca nu am mai pus poze |
Quote:
Ce dume,am spus ca anumite piese au fost cumparate de la dezmembrari dupa ce unul dintre baieti de la eurocar service craiova m-a sfatuit sa cumpar si acela a fost volanul,am vrut volanul in 3 spite si nu aveau cum sa imi faca rost in rest toate au fost cumparate noi |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning