![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
frumos!!:))
|
4 Attachment(s)
Quote:
la nemti cel mai la moda este vr6-ele pus pe golfuletul 2... la americani nu mai zic, dar pun niste poze explicative :)) v8... deci totul este posibil ;) |
dar totusi sunt grele g2 cam ce se poate da jos de pe ele ca sa zboare cu adevarat ?? :lol:
|
cum sa fie grele gandeste-te ca au doar 920 de Kg si nu e greu de loc! Un + il au si GTI-urile la franare avand si pe spate feredou!
|
mie nu mi se pare o masina grea.al meu e belit in interior si n-are numai scaunu si un rezervor de 20l pt benzina.am reusit sa-l slabesc mult dar am si avut nevoie pt k am bagat un roll-bar tzapan si.....
pe me ma tenteaza sa bag un motor de g2 gti in polo-u meu,cu mici modificari intra,c ziceti??? |
Partea electrica e frectie de lemn....pe mine ma intereseaza daca intra motorul cu tot cu cutia originala de passat ....Am mai vazut pozele astea cu v8 (super tare frate)
|
MoJo daca chiar vrei sa ii pui alt motor pune frate de passat dala mai vechi! 1.9 TD! si iti ajunje! il faci la 90 de cai! si ai terminat balciu! ala de passat dala cocosat cum mi-ai zis tu ca vrei sa pui e cam dificil!!
|
asta e chiar culmea... cum sa fie greu un golf 2? :shock:
faza e ca al meu are motor de 1.8 (gti), 4 usi, si are doar 970kg... ca sa nu mai vorbesc de raportul putere/greutate care zic eu ca este destul de bun - 112 cp la 970 kg... |
nu stie ma si el daca nu are golf 2 nu stie!!! :)))) sa speram ca reuseste sa ia GTI-ul ala!!! si o sa afle daca e greu sau nu!!
|
da am gresit e adevarat sunt un incepator dar vroiam sa stiu ami mult in general cam ce e nefolositor si poate fi dat jos de pe o masina nu neaparat g2!!!(dak nu ziceam asa eram pe dinafara cu subiectu :D) :???:
|
Scuze,stiu ca sunt off-topic dar merg pe golf 2 jante de 15''? Jantele cu care am cumparat-o sunt de 13'' momentan.
|
Quote:
|
Eu am 215 / 40 /16 si merg si pe 17
|
Pe golfu rosu de la inceput
|
16 e marimea maxima care se poate pune! deja de la 15 16 la gropile de prin tara risti sa iti iasa roata prin aripa sau mai stiu eu ce!!! 16 e de ajuns!!! agent Smith de ce nu pui si tu masina ta???
|
haideti sa lasam deoparte discutiile deocamdata si sa incercam sa mai facem cunoscut acest post si sa gasim alti proprietari de G2 dispusi sa isi arate masinile!!!!
|
4 Attachment(s)
inca un golfist!! Vlad Ungureanu! masina este un G2 D clasic! Mai multe detalii o sa vi le dea proprietarul ! Pozele sunt mai vechi , iar intre timp masina a mai suferit cateva modificari!! asteptam poze mai noi si bafta!
|
10 Attachment(s)
Sal.....asta e masinutza mea........nu e cine stie ce dar cat de cat,si sunt deabea la inceput......daca avetzi niste idei ce as putea sa ii fac sa o personalizez va rog sa imi ziceti si mie.De motor pot sa va zic ca este stoc si este de 1.6 benzina....multumesc anticipat
|
oho, draguta jucarie :D
|
Un sfat prietenesc! Da flacara jos ca nu arata bine deloc!! parerea mea
|
cristivw.....mersi mult si balann_jointt o sa iau in considerare parerea ta........multumesc de pareri si mai astept si alte pareri despre modificarile care ar trebui sa i le mai fac ca sa arate mai bine
|
parerea mea este sa o pastrezi clean, adica fara tuning din ala dus cu pluta... la extrem :-P
|
blondu_glf 2 ... in primul rand .. mentine`o curata.. apoi ..dak ai posibilitatea financiara sa ii pui nishte Jante pe 15 '' ar fi bine .. pt inceput... apoi nishte stopuri fumurii .. sau albe..ai de ales.. ori faci toata masina alba.. ori faci contrast alb - negru :) ..
|
In primul rand baietii au dreptate : Jantele schimba in totalitate masina!! incearca si tu sa renunti la abtipildul ala cu flacara , la priza aia falsa de pe lateral! incearca si tu daca ai bani sa ii pui o masca fara emblema VW, faruri clare,lampi dastea model nou sau fumurii ca ale mele!!! Poate in timp reusesti sa ii schimbi si barile!! daca ai bani ideii iti dam multe !!!!
|
vad ca multi dintre Golfisti nu vreti sa va aratati masinile ! se zvoneste ca pe saitul acesta sunt multi omani carcotasi!!! Eu am deschi acest topic pt a vedea cat mai multe golfuri si sa schimbam si noi pareri sa ne " laudam " si noi cu masinile noastre si cu modificarile facute! dar vad ca nu va intereseaza si ramaneti ascunsi!!! Ramane valabil treadul dar nu stiu pt cat timp!! Oricum le sunt recunoscator baietilor prezenti aici care chiar sunt interesati si nici decum carcotasi cum se zvoneste!!!! Ms baieti si bafta....
|
blondule, in primul rand trebuie sa schimbi jantele.daca sunt pe 15 cu atat mai bine..
ce am vazut eu la tine ar cam trebui sa dai jos abtipildurile dp capota si oglinzi, sa-ti pui o geana pentru masca ar venii super adevarat, cu alte cuvinte sa-i dai o fatza mai agresiva acele grile de aer dp lateralele aripii (???)ce sunt alea? daca tot ai eleronul mare pe spate poate ar fii indicat sa-ti pui un kit pentru ceasuri si aici ma refer la cele sport (albe) si in timp sa schimbi si lumina bordului aripioara de rechin s-a purtat odata de mult, de regula cele care au asa ceva vin din fabrica cu ele..poate poti sa o dai si pe aia jos ( te ajuta.?.) stopurile..daca nu le poti schimba macar incearca sa le dai o culoare vezi ca exista spray-uri speciale bafta si sper ca nu am fost cicalitor |
10 Attachment(s)
am facut si eu cateva poze noi cu golfuletu meu.calitativ e putin slab k lam facut cu telu dar.....am reusit sa-mi repar bordu,am avut o problema banala: enzoru mi-a fost picat si d aia nu mi-a aratat km/h.acuma e ok si am si incercat cat poate :D:D:D
|
Juan man promiti de mult un filmulet sa vedem si noi cum se aude!!!
|
am facut si filmare cu telu dar nu se aude bine, poate din cauza k am facut de prea aproape.am un filmulet filmat la concurs incerc sa-l atasez de mult timp dar nu merge. oricum acel filmulet il gasit la
:arrow: https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/14459-golf-2-pt-vtm-meu.html |
2 Attachment(s)
@cristi vw si pt toti golferi, c viteza ai reusit sa atingi cu masina ta????eu mi-am reparat ceasu si .... am iesit un pic cu masina sa vad cat fuge si am ajuns la o viteza foarte mare!!!!!
|
Quote:
la 250 km/h tu stateai sa faci poze man ? :shock: iti urez la cat mai multi km/h dastia :D |
aveam telu pregatit din timp :D dar ink o data nu ma risc pt k la 230 mi-sa aprins becu d la ulei si a inceput sa scoata un beep de kre m-am speriat.am reusit sa tin viteza aia aproape 20 de secunde, timp in kre am zis de 10x tatal nostru.era o galagie in masina de....am crezut k surzesc!
|
Bizonule ,iti multumesc mult de sfaturi si stai linistit ca nu ai fost cicalitor deloc.....O sa vad ce pot sa fac in legatura cu ce ai zis tu
PS:Ms mult de sfaturi |
maaai juana mai... pai poza aia e facuta cand pui contact si arata "testul" afisajului... ce naiba... :???: sau s-ar putea sa ma insel... nu mai stiu daca era 255 sau 288 :-P
in alta ordine de idei, frumusica foc masina! imi place! am si eu o intrebare pt. tine... unde ai gasit emblema spate? se potriveste perfect in adancitura originala? mi-ar trebui si mie una... am scos masina de la vopsit, si pe cea veche n-o pun ca ruginise... help me :D |
viteza maxima la a mea... (eu nu stiu pt ca sunt in rodaj momentan... mi-a spus baiatul care mi-a adus-o din bucuresti in constanta) - autostrada soarelui - 198 km/h si mai ducea masina, dar nu mai era loc cica...
rezultatul (pe drum pompa de ulei era defecta, masina s-a fortat la viteza asta) - a ajuns de la iesirea de pe autostrada, pana la CT tractata, tacanea infernal motorul (cuzineti topiti, biele indoite, arbore cotit... la fel...). acum am motor nou dupa toata prostia asta (de fapt am pastrat doar blocul si pistoanele, restul le-am primit noi din germania) si sunt in rodaj... deci pana la 2-3000 km nu pot sa-i dau peste 3.500rpm :-P astept dupa |
sa fim seriosi daca nu e vr6 sau 16 V nu are cum sa ia 255 Km la ora! Parerea mea!!!!
|
totusi este preparat pt raliu... eu cred ca nu stii ce inseamna asta... se modifica aproape tooooot si poate sa ia lejer 255 :-P
revenind la subiect - ma incanta foarte mult faptul ca mai sunt baieti pasionati de golfulete mk2 care sunt dispusi sa le faca vazute :) keep it up boys! mai multe poze, detalii, si sa ne spuneti pe parcurs ce mai schimbati cate ceva ;) ps> dar fete nu-s? :-P :-P :-P |
Dupa cum zicea cineva ... daca e preparat de raliu nu prea poate ajunge la viteza asta ca are cutie scurta... dar cine stie...poate un filmuletz ne-ar lamuri :)
|
inca cineva care nu este lamurit asa ca JUAN Man!! asteptam filmulet sa vedem daca chiar poate!!!! baftaa
|
da aveti dreptate cand e pus contactu iti arata pentru o fractiune de sec 288 km/h si ard toate becurile!!!!sa fim seriosi, cine ar sta sa filmeze la 250 km/h si sa mai tina si cu o mana volanu???am un singur scaun in masina si nu am posib sa filmeze cineva din dreapta!si ink ceva c poate vi se pare dubios dar am sa incerc si asta sa filmez : 203 km/h in treapta a 3-a!!!!data viitoare cand scot masina am sa incerc sa filmez tot!motoru e de 16V si e scos partea de injectie cu tot cu galerie de admisie si am pus 2 carburatoare p el!sincer nu stiu cum a ajuns semnu de vw acolo ,era deja cand l-am cumparat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning