![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
in legatura cu hainele cu parul ... ceva idei ...de imbracaminte .. poate si poze ... ar fi un lucru bun ...asa am putea imbunatatii " look"ul ...:D :D
|
o sa revin si eu cu kteva poze maine :D
|
creasta devine deja un fel de 'secta'...
:):):):):) ma deprimati oameni buni....zici ca toti sunteti mari cocoshei :):):):) cred ca am vazut vreo 40 oameni ieri la 4t day revenge...toti cu creasta, unii mai ingusta, altii mai lata nasol |
haha, cat d sec, bravo , true, e urat sa .. vezi .. in fine , te imbraci cum te simti bine ,nu trebuie sa te iei dupa nimeni si dupa nimic , doar o parere ..
|
ai dreptate santos, dar vezi tu...lumea 'e prost'...si daca unu face ceva...repede toti se iau dupa el
:):):):) prin carti...se mai numeste fenomenul 'TURMA' cu influente balcanice... :):):) |
Gizăz!!! Am vazut ieri, la Oradea, o gagicuta frumoasa foc dar... saracuta de ea, era paralela din punct de vedere al vestimentatiei. Pantaloni verzi, cizme roz si sacou maro. Marfa combinatia, nu ? :lol:
|
galben,rosu,negru nu avea?
ca sa fie tot curcubeul :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
:)
mai era una...blonda....pantofi galbeni, ciorapi verzi, blugi 3/4, maieu rosu :) |
asa stil?!?!:lol:
|
se poarta curcubeu 8-| ce ma dispera :| adica is culorile astea de-am preashca...de genu roz >:P sau rosu din ala decolorat, sau verde decolorat... sau tot felu.. si nah dc ar fi numa o culoare da is 100 de culori pe tricou 8-| recunosc ca am si eu unul cu mai multe culori pe el, da totusi eu zic ca e o combinatie cu gust... sau iara nu-mi plac chestiile alea ca de marinar.. alea cu dungi... :/
|
ei..d alea cu dungi nu am ce zice :-| kiar imi plac :P
kt despre ftl asa frumos asortate d mai devreme..nu mai era nevoie sa precizati k sunt blonde :D |
1 Attachment(s)
Quote:
si...cizmutzele unei colege... sau cum drak sa le zic? zici ca sunt ala unui copilashi de 5 anisori :)) da ori cum sunt...ham... interesante sa zic? (p.s. nu e nevoia de a iesi in evidentza ;) :P ) p.s.2 va place piciorul meu? :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
niciodata vreun manelist / rocker sau vreo blonda nu va reusi sa schimbe parerea ... celorlalti , so .. daca stii bine ca .. nu faci parte din categoria respectiva .. why bother ? :) desi .. fiind manelist / rocker / vreo blonda, prima reactie e sa-i zici vreo 2 celuilalt .... cel mai bine il lasi in lumea lui , sa creada ce vrea, si ii demonstrezi , daca e cazul , prin fapte, ca tu esti o exceptie , si nu esti de bagat in aceiasi oala cu celelalte blonde :) sa-mi explice si mie cineva care-i faza cu ciorapii .. pe sub fusta.. aia care se termina subit un pic deasupra gleznei , or whatever, desigur asta la fete.. sau .. cine stie.. poate =)) a incercat-o vreun el ... ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
asa si cu generalizatu... ham adica se generalizeaza de exemplu dc esti blonda si ai moaca de blonda(nu stiu dc intelegetzi exact ce vreau sa zic) si rocker... dam that's shity! dc ascultzi rock da esti ok, adica in sensu ca ne trebuie sa te manifesti atuncea nu-i stres... da dc te mai si manifesti atuncea dooh.. normal ca intri in categoria aia :D |
Quote:
story: eram in liceu - pauza - fumam - eram vreo 12 insi , apare unu ... un .. mic .. el .. care se vrea a fii un mare bogatash ( prin tasu` :P ) imbracat chulo crede el si tot asa, eh , acum .. : / avea adidasi roshiiiiiii strident , un roshu aprins .. pantaloni scurti galbeni , tricou roz .. si sapca albastra.. l-am ginit ... am zis .. ( nu , nu pot , il las, tac ) in secunda 2 am izbucnit ... CURCUBEU !!!!!!!!!!!!!!! CE FACI `M ?!?!? =))) am ras toti de el , a plecat, etc :) e imposibil ... ah ... sa mai pun si cireasa pe tort, desigur, avea si ochelari tip , ochi de musca, pe juma` de fatza ,kkmash in moda lor .. =)) |
Quote:
p.s. am vazut si eu un exemplar rozosin ieri.. avea pantaloni 3 sfer roz, hana roz, ciupica roz, si bine intzeles adidashi roz!! :ashamed: mai are rost sa zic ceva? :censored: ma intreb daca avea shi chilotzii roz? adica probabil ceva tanga ca sa se fie mai stecher |
Quote:
ntz ntz .. lumea asta ... o sa ma imbrac si eu in 1000 de culori sa vad ce zici ... desi nu suport ..o sa o fac sa vad dak mie imi zici tot asa :lol: :lol: ... santos ...saracu` baiat ... revenind ... stie cineva unde pot face jeansi la comanda ? .. k am vazut k din ce in ce mai multzi baietzi isi fac jeansi la comanda ... stie careva ceva :rolleyes2 ? |
Quote:
|
nop ... sunt vreo 2 tipi .. care si`au facut .. jeansi la comanda ...sau si i`au facut ei si iti zic k sunt de 1000de x ... mai marfa k la zara sau pull and bear .. :D :D deci alte idei ? :lol: :lol: 8)
|
1. roz la barbati ???? seems very ... GAY !
2. eu nu sunt genul de om care sa se imbrace dupa o moda ... ma imbrac cum imi place mie ... parul ... e o mica problema ca eu nu pot sa mi-l aranjez dupa plac datorita multor "cerculete" :) ... port foarte des sapca ;) moda ceasului la mana ??? nu ma intereseaza ... cum bate soarele :) asa imi iau si ceasul ;) |
el este dl Shmec..dak`l vezi prin buc ii zici d problema ta cu blugii :))
https://img352.imageshack.us/img352/829/1107025455bb.jpg |
Quote:
blugi nu-ti mai place ... ai trecut la jeansi .... offff..... :) du-te si fa-le tuning la jeansi :P haios e ca dl smuck .. shmec pardon , poarta tot roz =)) du-te si personalizeaza-ti blugii walderamma , scrie walde pe ei :P stii cum ? cand treci pe langa una , se uda instant ... :) ... adopta si frizura a`la ... spania 2004 =)) , mai ia-ti si ochleari gen musca, si te strig FURTUNA .. daca mai ai si 3 culori pe tine direct curcubeu furtunos esti ;) |
Quote:
|
Quote:
|
dai un pm pe hi5 , si spune-i ,zeule vreau si eu jeansi ...
|
:lol: :lol: :lol: :lol: noop..k nu il mai gasesc ..si`a deletat contu` :cry: :lol: :lol: da` aiurea esti ma ..c t face sa crezi k sunt innebunit dupa nishte unicatzi ? ... dak sunt d vanzare good 4 me ..dak nu sunt nu ma omor :lol: 8)
|
mey sorry da n`am tangentze cu el..tot dp hi5 il shtiam si eu..aku k si`a deletat cont`u..e km nasol.. da sa vdm ce pot face ;)
|
hi5-the new fasion magazine =))
si ce aveti mai cu baiatu :lol: vrea si el niste bluji ( :lol: ) mai stecheri si voi va legatzi de viatza lui :)) si eu vreau 3sfert da nu gasesc nicaieri :rolleyes2 |
da o pereche de blugi normali, si ti-i fac eu 3/4
:):):) costa doar 10RON+taxe postale :):):) |
Quote:
|
3 sferturi se gasesc in bucale .. cam pe oriunde ... am vazut acu unii marfa ... :lol: :lol: pe care crek o sa ii cumpar ... si apoi o sa fac si poze :lol: :lol: ( just kiddin` ) :twisted: :twisted:
|
muhaahaaa haaaa !! i'm a pimp =)) ce bluji 3 in sfert mi-am tras azi :cool:
a da si mi-am luat si alb(la sugestia unei "personaje" ) 8-| si si cu aia is pimp =)) :lol: so i'm a oficial p.e.s.t.e. :lol: =)) p.s. santos am citit pe aicea pe un topic de ceva campanie anti roz :D fuckem un avatar ceva :D |
:lol: dak incepetzi asa ceva ... ori vine apocalipsa ori omori juma de romanie ( dintre care 20% ..rromi :lol: ):weee: :omfg: :nospam:
park vad : Evl*Skillz ...campanie :censored: :censored: :nospam: Sa ii portzi sanatos ... mai p e s t e :lol: ... si u dc nu portzi roz ?:baby: e chiar mishto roz`u la baietzi ... |
Quote:
:peace: a da sa nu uit: rozul mi se pare o fitza pe care unii baieti o adopta ca sa apara mai senzuali, mai feminin in ochii fetelor! |
dar ai purta un tricou roz facut cadou de prietena ta?
|
daaaaaa logic ...dak e si cu tom & jerry cum avea moxxu ... moaa ar fii suuper marfa ...:D sincer... port si fara sa imi faca cadou pretena .. si cred k si ei l`ar purta desi nu stiu daca vor recunoaste :lol: ...rozu`i la putere:lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
- Copyright 2026 4Tuning