![]() |
Re: Diorama 1/36 - Accident auto
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mie imi surade ideea care vrei tu sa o faci dar de aici pana a o face alti sau unu sa iti trimita masina de politie altu platforma altu omuleti atunci unde mai e munca ta asta de a ti le aduna/confectiona singur,Diorama e frumoasa daca e cat mai mult facut de tine cat e posibil nu doar o macheta si restu primite de la alti :| ;) Spor la treaba sa vedem ce iasa intr-un final. |
Quote:
|
daca o sa gasesc ceva si o sa consider ca ai nevoie o sa iti zic sigur caci si eu eran pasionat de accidente in copilarie am facut o groaza de masini praf
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am mai lucrat cat de cat la diorama:
-am vopsit omuletii -am pus un triunghi reflectorizant -la X5 i-am pus o scara pe plafon -un semn de circulatie -banda -numar de inmatriculare indoit pe fata |
Ce bine arata, dar cam sa umplut locul accidentului cu masini.
|
Ce e cu scara aia pe X5 ?
Arata oribil parerea mea. |
e pusa doar de forma....deocamdata
|
5 Attachment(s)
astazi am mai facut rost de doua machete pentru diorama...(mersi frumos THUNDER77)
2 camioane: 1-Politie 2-Pompieri.. sunt 1/43 si figurinele care le am acum mi se par cam mari:-?... infine sper sa va placa:-P |
imi place....arata fooaaaatee bine....bv tie...dar este cam prost ca soseaua este prea ingusta si nu este lunga dar este OK
|
Man, mie imi place cum a iesit, o initiativa foarte interesanta si a iesit ok...acum nu pot spune ca e perfecta, pentru ca e nu este totul la scara, adica figurinele sunt cam mari etc...dar foarte misto oricum ,felicitari :D
|
mersi frumos:D
mai trebe sa fac la stalp capacul acela unde e becul...si nu stiu din ce sa il fac.Poate ma ajutati voi. |
pune si girofarele la masinile de politie si de pompieri
|
Foarte interesant , bravo bafta in continuare!
|
Diorama 1/24 - Garaj Auto
1 Attachment(s)
Buna! Dupa ce am vazut diorama lui deyan56, m-am gandit sa fac si eu una asemanatoare, doar ca la scara 1/24.(sper ca nu se v-a supara deyan56 ca i-am cam furat ideea)....
Pana aici totul este ok. Am si o singura problema deocamdata; am facut peretii din lemn, doar ca nu aratau de la inceput bine si i-am da cu un strat de glet.Am incercat sa scot din smirghel toate imperfectiunile, dar fara succes,asa ca as dori o idee cum sa fac peretii,ce sa pun pe ei? |
ti-a iesit foarte frumos man..chiar daca nu sunt la aceiasi scara .:Dsucces in continuare
|
Re: Diorama 1/24 - Garaj Auto
6 Attachment(s)
se pare ca nu va prea place ideea mea,infine. Eu tot continui.
am mai lucrat astazi la cateva piese: -birou -chei(facute de mine)-nu sunt cele mai faine ,dar....... -surubelnite(facute de mine)-nu sunt cele mai faine ,darrrrrrrr.... -2 rafturi -o canapea scuzati calitatea pozelor, dar sunt facute cu telefonul si sunt facute seara. Maine pun altele mai bune |
Incearca sa faci pereti direct din rigips si dai cu glet doar la imbinari.Bafta!
|
asa am sa si incerc:D...
mersi de sfat... iti place cum am facut sculele:)? infine...sper sa nu te superi ca ti-am furat ideea |
sun super piesele pe care le-ai facut
|
Peretii merg facuti si din polistiren extrudat (ala foarte dens). Modelistii il folosesc des la diorame pentru ca e ~ieftin, foarte usor de prelucrat etc.
Cam ce dimensiuni are spatiul respectiv? E suficient de mare pentru ce ai tu de gand? |
6 Attachment(s)
Quote:
l-25 H-19 azi am mai facut ceva: -frigider(mai trebuie vopsit(se vede intr-o poza)) -aparat de sudura -pompa pentru spalat masini -un brat care v-a sustine un motor scuzati calitatea pozelor |
3 Attachment(s)
deocamdata diorama arata cam asa...
scz de calitatea pozelor |
ii fainutza diorama ;) bafta in continuare :D !!!
|
mersi fain...acum am venit de la mare si ma apuc sa mai fac cate ceva:D
|
3 Attachment(s)
astazi am mai facut cate ceva...
-un frigider(la care mai trebuie sa lucrez umpic(manere,vopsit ca lumea...) ) -o chiuveta cu un burete pe ea -un suport de prosoape si un prosop -un maturoi :D -si inca un raft sper sa va placa |
Quote:
|
4 Attachment(s)
azi mi-am scos la imprimanta niste stickere pentru diorama si niste postere...
sper sa va placa. |
10 Attachment(s)
pun si eu acum cateva poze mult mai clare, in care se pot vedea toate detaliile.
din cate am vazut nu va prea place diorama dar, eu tot pun poze..:D si scuzati ca am cam depasit numarul de poze... daca vreti(moderatorii) le puteti sterge. |
Quote:
|
E destul de ok diorama man, bravo:!:
|
Foarte frumoasa diorama man!!!Arata grozav!!!
|
Destul de interesant:) ce sa zic frumoasa spor la lucru in continuare
|
Figurina...
4 Attachment(s)
Salutare...de 2 zile m-am apucat sa fac o figurina de pilot-Mig 21 Lancer in memoria celor doi piloti(vecini) morti de la Campia Turzii...nu stiu daca e locul cel mai potrivit unde sa postez,dar din cate stiu sectiunea se numea Hobby,modelism,machete&stuff. Am inceput confectionarea pilotului dintr-un arbitru de pe tortul de ziua mea...
-taiat si repozitionat mainile -chituit si facut forma... -in mana dreapta v-a fi casca pilotului. cam asa arata pilotul deocamdata... |
Re: Figurina...
Dumnezeu sa-i odihneasca.
Frumos ce vrei tu sa faci si iti urez bafta si spor la treaba:!: Din ce e facut arbitrul/viitorul pilot...? |
Quote:
|
Foarte frumos ce vrei sa faci! Dumnezeu sa'I ierte...
|
Quote:
mersi frumos...acum i-am facu casca,urmeaza scoaterea la imprimanta a gradelor,si insignelor de aviatie,finisarea si apoi vopsirea si lipirea abipildurilor:D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning