![]() |
re: UNKNOWN RACERS Cafe Bucuresti
da , dar sunt cam rare ... :D si oricum knd te pui la start ii auzi cum toarce motoru si e vre-un cazan de masina care ascunde o bestie sub capota .. :))) majoritatea acum se bazeaza pe look
|
gen cum era a lu ely de nu arata cine stie cum dar la motor.......
|
am vb in seara asta si cu un prieten de la Ramnicu Sarat..l-am pus in tema cu deschiderea unei filiale si acolo dar cu conditia sa aiba ceva masini cu modificari ...o sa ii dau id baiatului de acolo lui cosmin si o sa stabileasca ei mai multe..sper sa fie treaba si sa ne extindem.a zis ca de inceput nu are in cap decat 3-4 masini dar oricum pt un oras care este cam mititel daca se strang undeva la 7-10 masini reprezentative e bine..si in plus ca face legatura cu iasiul..zona moldova...inainte sa vb cu baiatul din ramnic i-am cerut si parerea lu cosmin si a zis ca e deschis la orice....acu sa vedem ce se poate face.
|
Propunere nume:
Next Level Racing |
Mi se pare ca suna bine si "Explicit Racing" dar e luat, la fel ca si "Unique Motorsport"
|
''next level racing'' suna bine
|
yea racing club pe viata , suna bine bine sper sa ramana asta numele
|
sunt la asentimentul tau Zycu, insa unde este democratie nu-i tocmeala :yes:
|
eu zic k decat sa schimbam numele mai bine gasim la fiecare litera de la YEA un inteles. Cum e NSL (no speed limit) La noi sa fie YEA shi ce inseamna , nush zic shi eu
|
pai asta e treaba...ca nu prea gasesti un inteles pt literele astea...
Cuvintele care sa inceapa cu Y sunt prea putine |
c parere aveti d acest nume ''HIGH CLASS RACING''
|
A mai fost o propunere "Royal Club" si a picat, ideea ta e cam in acelasi stil si nu sunt in club genul de masini pt un asa nume
|
salut,nu va suparati dar cum a-ti ajuns de la sectiunea alte cluburi la sectiunea cluburi?:???:
|
:lol:
|
sincer Royal club suna a cazino...nu merge ca o sa ne lasam de masini si ne apucam de rosie negra...era o gluma....asta cu royalul are treaba cu jocurile de noroc..cel putin mie asa imi da impresia.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
primim shi stikere maine ??? :D
|
Quote:
|
din ce stiu, cam ce ai spus tu mai sus + participari la evenimente + pasiune pt. fenomen :lol:
|
Quote:
offtopic: maine,sambata, va fi intalnirea bucuresti+ploiesti la ora 17 in parcare la Baneasca shopping city. in plus vor veni si un fotograf sa facem niste pictoriale:) Va astept |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
singurul motiv pentru care am intervenit este ca omul tot insista, desi unii deja postasera ca unele nume nu sunt bune sau luate. |
Quote:
|
Quote:
|
bine boshilor, sa fie ca voi
|
mihai ce a propus alex_bzn a fost doar o idee...oricum daca te gandesti n-ar fi fost tocmai un plus pentru noi sa avem un nume asemanator cu orice alt club(ar fi fost de-a dreptul penibil).
si nu mai generaliza cu apelativul mai sus folosit. Oricum nu trebuie sa ne certam din lucruri dastea...nu s-a intamplat nimic rau... In loc sa ne avem o cearta constructiva sa duca la evolutia tuningului in RO noi ne tinem de prostii dastea:P Over and Out |
pai si eu am zis sus la fel...era o propunere..omu jigneste aiurea fara motive..nu se cearta nimeni cu nimeni ca nu aveam de ce....decat ca am zis ca ar fi bine sa masuram vorbele ca nu avem de ce sa fim ostili....oricum nu eram deranjat de remarca lui ca nu aveam de ce.
|
Gata ma numai luati foc atata ca mi-am luat stigator nou la masina si nu vreau sa-l folosesc. Pana la urma daca erati in locul nostru lafel reactionati pentru ca nimeni nu isi doreste sa fie copiat Ghetto Cult e club Ghetto Tuning e firma si apare altcineva cu Ghetto Team lumea se gandeste ca e partea din noi e adevarat? si normal ca nu ne place sa fim copiati nici la nume de club, firma si nici la masini.Nu o luati ca pe o jignire. Bafta
|
eu de-al dracu as pune numele clubului cu ghetto daca as putea
|
oamenii fara personalitate asa fac, copiaza. succes!
|
acu 4 ani am participat la gatorade arena streetball la un concurs de streetball cu o echipa cu numele ghetto boys, daia intrebam dak e inregistrat, aveam de gand sa particip si anul asta cu acelasi nume dar se pare ca n-am voie...si ai grije cum vorbesti cu mine ca nu ne cunoastem. ar trebui sa-ti ceara scuze si saracu 2pac ca afacut melodia ghetto gospel
|
gata ma sa incheem numai o dati in divese ca ai grija cum vb si ce faci e un forum de masini modificate nu de cate ori ai fost luna asta la sala si cu cat ai facut la piept....ai sa batem in masini nu stock tuning ca pan la show sa fim adversari in masini nu domne sa vezi ce bataie ii dau eu lu ala ..lumea vrea sa vada masini smechere bafta!
|
n are nicio legatura cu personalitate,doar ca ma bucur cand vad ca mai exista cate unu care se agita si face ca toti dracii,pt nimic :)) si knd se intampla asta,e misto sa l agiti pe om pana isi da seama singur ca a luat foc degeaba.ghetto style va fi clubul :))
|
pentru mine a fost deja subiect inchis dupa primul post aici. cei care se agita sunt altii.
pana atunci incercati si varianta mai multa munca, mai putina vorba. |
munceste tu pe zapada asta:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning