Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   IaDaciaa (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/16616-iadaciaa.html)

Muttley 30-04-06 23:51

Re: IaDaciaa

Ce filmuletz frate, tu nu judeci? Prinde suta-n 6, se duce mai tare ca A8-ul, cu ce s-o filmezi? N-ai cum. Tre' sa-l credem...

kraven_4_all 01-05-06 00:50

tot respectu pt. propietar!!nu kred k am vazut sectiune la "Masina Mea" in kre sa nu fie unu mai inteligent k altu si sa sufere!bha tata...l`ai vaz pe asfalt sa vezi ce poate?...i`ai vazut fisha de dyno??...pana la proba contrarie....e km greu de crezut shtiu ...dar park nu sa rectionezi asha...prea de tot!!va dovediti numai critici ...si oameni cu un iq mai mic decat varsta voastra!nu sunt nici yo einstein, dar nu ma apuc sa jignesc omu!!!...
si apropo..pana la urma dak are aceste performante...pentru ce drq sa mai modifice exterioru`...dak el in 5 ani are 24 de curse..sau sprinturi!!come on...!!as usual...va intreceti in prostie si inteligenta!alegeti voi in kre va incadrati..la A sau la B!!
pt. propietar: congratz!in seara asta am aflat de masina ta de la un prieten si am cautat`o s`o vad!:)..bv!se vede k ai depus foarte multa munk s`o aduci in starea in kre este acuma!Suntem in Romania si era de asteptat sa nu fie apreciata munk ta de toti!!:)..oricum ...tot respectu pt. tine si munk depusa pt. masina!!

Muttley 01-05-06 01:20

kraven_4_all, iti apreciez entuziasmul, cred ca-n sufletelul tau iti doresti ca ceea ce spune omul asta sa fie adevarat, dar, din pacate, nu e! Motorul ala e un motor normal de dacie, cel mai probabil de 1.4, daca nu, cel mult 1.6 dar ceva-mi spune ca nu este cazul. Nu este exclus sa aiba biele usurate si raport de comprimare marit, dar atat. Solutia aia cu 2 carburatoare Carfil este mai mult decat penibila. Radiatorul ala cocotat deasupra motorului e de-a dreptul ridicol. Cineva are probleme cu depunerile pe canalizatiile sistemului de racire, sau e doar o chestie cool (deh, seamana cu un intercooler nesimtit de mare, mai nasol ca o turbina nu s-a putut simula. Oricum da bine la unii, asta e clar). De protoxid de azot (NOS pt profani) nici nu cred ca mai merita pomenit...

"Proprietarul" masinii ori a incearcat sa faca o gluma care a devenit cam proasta, ori chiar crede ceea ce spune, si-n cazu' asta aici este o turma fericita de oitze, el e berbecu', iar eu n-am treaba...

tm8bnz 01-05-06 02:27

Si cum pui tu mai tatah atata amar de putere la asfapt cu tractiunea fatza ?
Oi avea tu o cutie du autoblocant minune ce nu am auzit noi inca de el...DAR VAII...ce masina !

Imi pare rau ca nu gasesc aici un smilee pt "tzaran" !

P.S.
Cand am citit fraza "FRINEAZA FOARTE BINE....DOAR SPATELE O POATE OPRII F.REPEDE" m-am lamurit de tot...
Dar vai...are TAMBURI DE FRANA pe spate...hmm,insemana ca franeaza foarte bine !
Hmm...dar oare dece nu franeaza aia de la F1 numai cu spatele,ca doar au portantza vro' 2Tone pe eleronu spate la 300km/h !?

Muttley,lasa copii sa viseze...e dreptul lor,si lasa fraierii sa creada...e tot dreptu lor !

fiderzen 01-05-06 12:09

se pare ca i`ati deschis ochii proprietarului si de rusine nu mai posteaza:twisted: :lol: ....deci..mai ady..cum ramane cu masina ta??....crezi ca e cea mai tare??....iti zic eu unde e cea mai tare...da ma abtin...ca sunt si altii care cred tot ce ai scris tu acolo:lemon: :ihearu:

mihai88 01-05-06 12:36

pana nu vad un filmulet de la o cursa sau macar o poza la vitezometru la peste 200 la ora nu cred

daca pui pozele sau filmu-r3sp3kt

Cozmax 01-05-06 18:00

Quote:

Originally Posted by AleXXL

hai ca te chem sa`mi modifici scuteru....poate scotzi vreo 100 de cp ... ;) ... astept PM`ul tau :lol: :lol: :lol:

Poate vine sa i-mi modifice si mie scuteru' zau asa :lol:

GolfuletzS 01-05-06 18:11

nu o bagi pe dyno ?!

bodyspeed 01-05-06 18:21

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
nu o bagi pe dyno ?!

daca o sa bage aceea masina pe dyno pur si simplu o sa rupa dyno :lol: :lol: :lol: de la 240 de cai
ce ai frate herghelie :lol: :lol:
pana nu ne convingi .... si n-ai cum
cu vreun filmulet ceva de vreo 6...7 sec acolo ;)

ady m m 01-05-06 18:27

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
nu o bagi pe dyno ?!

A FOST PE DYNO...MASINA AM CONSTRUIT-O IN ITALIA....CIT AM STAT ACOLO.....

mihai88 01-05-06 18:38

sefu lasa aburelile si adu dovezi ca prinde 255

stiu din proprie experienta ca dacia la peste 150 deja stai atent cu ochi in spate sa vezi de tabla sa nu o ia in alta parte si in plus e foarte nesigura la viteze mari..

....deci dovezi frate ca sunt multi care zic ca prinde mach 1 si de fapt merge cu 10 la ora :)(ca exemplu)......spui ca ai puso pe DYNO....tre sa ai fisa

Gabi 01-05-06 18:51

Ai 24 de ore sa postezi dovezi care sa-ti sustina afirmatiile (adica dovada pentru putere si viteza). In caz contrar, topicul se sterge!

ady m m 01-05-06 19:15

Quote:

Originally Posted by Gabi
Ai 24 de ore sa postezi dovezi care sa-ti sustina afirmatiile (adica dovada pentru putere si viteza). In caz contrar, topicul se sterge!

SA SE STEARGA ...MAI BINE,,,ORICUM REGRET CA AM ASEZAT-O AICI...MA GINDEAM CA AM SA PORT DISCUTII CONSTRUCTIVE CU TYPI CARE CUNOSC ...SA PREZINTE CE AU LUCRAT SI EI ....DAR SUNT NUMAI COMENTARII ...oricum nu mai raspund asta este ultima interventie pe care o fac.

Muttley 01-05-06 19:25

Ia pretene d-aicilea subiect de discutie constructiva...
Cum ai dus tu motorul de dacie la 1700 cmc???
Din alezaj mai mult de 77mm nu scoti, ca faci gaura-n bloc. Deci restul de cilindree trebuie scos din cursa pistonului prin montarea unui arbore cotit cu raza manivelei mai mare.
Ce arbore ai pus? De la ce tip de motor? Apoi, ce biele, ce pistoane ai bagat ca sa nu-ti bata-n supape? Ce baie de ulei, cum ai facut sa aiba loc sa se-nvarta arborele in bloc fara sa atinga?

Hai, fa-ne sa te credem, fa-ne sa ne para rau daca se sterge topicul!

topser 01-05-06 19:34

ahahaha :))=)) nu ma mai pot oprii din ras ..bai ady tu chiar crezi ceea ce scrii ... mai mult de 120 nu s-a putut duce ..asta pe vremea raliului ...cu turbo parca vreo 220 de cai ..dar nu rezista motorul...unde ai masurat puterea asta ? cum ai adus dacia in tara daca ai facut-o in italia ?
eu am vazut motor de 600 cmc ...Mitshubishi Minica Dangan ZZ cauta pe net ...motoru ala a fost dus in 134 de cai . cu turbo stage 3 . dar motoru ala ..mai mult de 10.000 km nu rezista ..pur si simplu nu mai aveai ce sa faci cu el ...
ce ai zis tu inseamna 140 cai la litru ceea ce e prea mult cu metodele traditionale care tu zici ca le-ai folosit...

Catalyn 01-05-06 20:30

fratilor eu propun o solutie care va va lumina fruntile...de ce nu punemn noi mana de la mina si ii oferim noi omului un test Dyno si el ne prezinta live masina? daca e adevarat ....tot respectul daca nu ......rusinica !!!...nu e mai simplu asa decit sa o tot dam in balade?

Detman 01-05-06 22:11

numai pe bani ziceai ca te dai ?? ... hmmm ...
daca cumva esti din Cluj ... da un PM ca sa ne intalnim ...
sa facem o linie pe BANI, ca asta iti doreste sufletelul.
ce zici ?? daca tu faci un BMW 320i Urs. 1985. esti tare...
pe 400 m ... si iei si banii ;). ce zici ??

vlad_VSV 01-05-06 22:30

poate e din calarasi ....cel putin masina de acolo ii:D:D:D

Gabi 01-05-06 22:43

ady m m: daca vrei discutii constructive, adu si dovezi care sa-ti sustina afirmatiile, altfel, ce spui tu sunt doar cuvinte asternute pe forum. Cand tu vii si spui ca ai Dacia de 240 cp si care are viteza de varf in jur de 255 km/h, e normal sa fii luat la bascalie.

Sustii ca ai pus masina pe dynometru, deci, in mod normal, ar trebui sa ai si o fisa pe care sa o scanezi/fotografiezi si s-o postezi si pentru astia mai mici si necunoscatori/neincrezatori, sa se convinga si ei ca spui adevarul.

24 de ore sa postezi dovezi, altfel... pa-pa!

UniculSGM 02-05-06 01:27

1 Attachment(s)
Te invit la o cursa cu dacia mea. Are doar 130 cp. Ce zici , o poti bate ?

Am vazut tot felul de inventii si manghealacuri facute la motorul de dacie, dar ca motorul tau nu am vazut niciunul. Contrazice legile fizicii.
Al doilea radiator inseriat pe vechiul circuit al caloriferului m-a dat pe spate. La fel si cele doua carburatoare carfil.

Pt necunoscatori. Se pot baga pistoane de 80 mm in blocul de dacie,cursa 83.6 (sau cat are motorul clasic de 1.6) trebuie prelucrat blocul si facute camasi. Faceau batranii cand alergau pe coasta. Calculati voi cilindreea obtiunta.

NightClubRacer 02-05-06 01:39

intrebarea e, masina aia se misca de pe loc, sau doar ai montat alea ca sa zici ca ai ceva sub capota? scuza-ma, dar clar ai depasit limita cu aberatiile alea.Uite eu iti platesc dyno ca sa imi arati ca ai 240CP si daca nai masina ta va deveni a mea, ce zici? batem palma? Oricum lasa visurile si trezeste, ca realitatea doare... :)

P.S: scuzati-ma ca am fost mai rautacios, dar toate au o limita. :D

Muttley 02-05-06 01:43

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM
Pt necunoscatori. Se pot baga pistoane de 80 mm in blocul de dacie,cursa 83.6 (sau cat are motorul clasic de 1.6) trebuie prelucrat blocul si facute camasi. Faceau batranii cand alergau pe coasta. Calculati voi cilindreea obtiunta.

Mda, p-asta n-o stiam, da' trebuia sa zici tu :x
Oricum, sunt sigur ca de la adytza n-am fi auzit asa ceva oricum, asa ca treaca-mearga...

Dar cu calculul cilindreii aleia am eu mari dificultati, ady, ce zici, m-ajuti?
Si spune-ne si noua ce alezajxcursa ai odata, ca mor dreq tanar de curiozitate! :rolleyes2

tm8bnz 02-05-06 02:14

Ia uite...are si anuntz la bazar...si incredibil,are si numar de telefon,oare cine va raspune ? https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...a_xx21443.html

NightClubRacer 02-05-06 02:18

se pare ca a uitat si pretu la ea, poate ne spune si noua cat vrea pe ea? :)

UniculSGM 02-05-06 13:21

Frumoasa gluma. Ma intreb cati au inghitito. La fel mi-a placut gluma pe care mi-ai trimiso pe PM. Ti-am dat add pe mesenger

Furtunele colorate (pt protoxidul de azot) cumparate de bricostore cu 60 mii metrul,fac toata treaba.

Sunt unele detalii care te dau de gol ca unele chestii sunt aruncate doar la misto pe masina. Inca nu dau amanunte.

Intr-adevar forumul este plin de pusti care nu au nici o treaba cu masinile,si le place NFS-ul, dar vezi ca mai exista si cunoscatori care doar citesc forumul, si mai intervin din cand in cand.

Marty 02-05-06 14:09

Eu tot sunt angoasat de curiozitati privitoare la cutia de viteze, ca despre aia n-a suflat nici o silaba. Te pomenesti c-o fi aia originala de Dacia, spurcaciunea aia ordinara de 5+1 si n-are nici o modificare facuta la ea.....

B-83-DAC 02-05-06 14:23

mai are putin la dispozitie pana ii expira timpul dat de Gabi ca sa posteze orice data tehnica sau mai bine spus ORICE forma de informatie care sa vina in sprijinul afirmatiilor facute de catre el. Daca el chiar va prezenta ceva ar fi mare minune, pana atunci chiar sunt curios daca are de gand sa mai raspunda la acest thread ca am vazut ca sunt destule intrebari.

tm8bnz 02-05-06 14:57

Doamne,voi chiar mai visatzi la cai verzi pe peretzi ?!
Omu a avut si el ceva filme in cap si ii place sa se distreze cand vede cati botanisti poate sa stranga ! O fi un fel de fetish !

P.S. Ma repet,fraza geniala a fost : "FRINEAZA FOARTE BINE....DOAR SPATELE O POATE OPRII F.REPEDE" si masina are tamburi mici de 1300 pe spate !

NightClubRacer 02-05-06 15:11

eu zic ca acest topic poate fi inchis si sters...ca baiatu nu are cum sa ne demonstreze contraiul. :)

B-83-DAC 02-05-06 15:12

de asta se va ocupa Gabi mai mult ca sigur.Masina oricum e urata ca si exterior,iar in ceea ce priveste performantele sale cat timp nu vine cu ceva doveditor care sa spulbere afirmatiile sale de mai sus nici nu avem ce discuta in materie de motor.

NightClubRacer 02-05-06 15:44

el crede ca taie frunza la caini...urata 100% adika = KITCH :)

Psycho 02-05-06 16:46

Frate eshti normal ???

ok .. daca dacia aia prinde are 200 si de cai .. cum chilotzii mei o opreshti frate ... k io nu vad nici un disc pe spate nu vad nimik ... ai ancora sau parashuta .. ?!?!? frate ... io cred k eshti nebun ... daca sgm`u are cat are si are discuri si etc .. nu tre sa ai sigur parashura si ancora sa o opreshi cat despre 200 si de cai cati zici tuh ... unde atata cai frate ... ?!?! tu realizezi k mashina aia la cum arata se descompune la 100 de km / h ?! ... daca ajunge la viteza aia ?
Nos pe dacie ... eshti nebun ... am trait sa o aud si pe asta .... lasa`ma sa ghicesc .. daca mergi cu ea in blana .. e al fel k la ferarri enzo nuh .. daca ar merge pe o shosea invers nu s`ar desprinde din cauza eleronului ... bah .. tu nu vezi k nici macar nu are jentile la fel .. si tuh ne iei pe noi cu azot si 200 si nush cati de cai .. poate magari frate ... hahahaha deci nu`mi vine sa cred si nu pot sa ma opresc din ras .. la ce am vazut acolo .. la 200 si de aci cati ai inseamna k iti bati joc de opelu` speedster a lu pepy de 200 de cai .. si totushi hais a revenim pe pamant .. mashian aia e un mare JEG si un mare KITCH

VPR`u 02-05-06 16:49

hahahahahahahahahahah huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa catai KITCH`u

TufY 02-05-06 17:06

si cu cine te dai tu pe bani multi ????

D_M_X 02-05-06 17:09

:lemon: ata am de zis.....nos pe dacie in blocul original.......cred ca o sa ajunga pistoanele pana in china..... shaule u crezi ca toata lumea e proasta? Sgm-ule zii lu shau unde nu a nimerit cu minciuna

aleks 02-05-06 17:47

am o curiozitate...
planetarele cum or arata?
ca la atata putere de pus pe asfalt...

alex_102 02-05-06 17:53

Quote:

Originally Posted by TufY
si cu cine te dai tu pe bani multi ????

Cu masina Albei ca Zapada care e fost pregatita special in atelierul celor 7 pitici... a venit special din Tara Minunilor ca sa se dea cu el... era in vizita la Alice... sau poate a fost el in Tara Minunilor... acolo orice este posibil...

Psycho 02-05-06 17:54

are tractiune spate sa`i puna pe toti ;)

alex_102 02-05-06 17:55

Quote:

Originally Posted by aleks
am o curiozitate...
planetarele cum or arata?
ca la atata putere de pus pe asfalt...

Sunt planetare facute special dintr-un material secret... este ceva furat din atelierele guvernului american care vrea sa trimite prima Dacia in spatiu!

alex_102 02-05-06 17:57

Quote:

Originally Posted by alex_102
Sunt planetare facute special dintr-un material secret... este ceva furat din atelierele guvernului american care vrea sa trimite prima Dacia in spatiu!

Prima Dacie care va orbita Terra va fii totusi in 4 usi... cu UN ECHIPAJ FORMAT DIN PATRU FEMEI PE TURBO-SISTEM ... vorba melodiei.. :D

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning