![]() |
Re: Un logan de pe alte meleaguri
asta e parerea ta - eu nu vorbesc de locul de la cap pana la plafon am 1.77 nu asta e baiul - problema e ca sunt mai ursuletz si nu imi place sa stau intr-un cockpit inghesuit imi place sa stau mai cracanat la volan! Nu poti sa spui ca ai acelasi comfort cand mergi cu Lastunu cum il ai in Dacia 1310. Daca zici contrariul inseamna ca eu sunt cu creieru intors pe dos si ma las de pasiunea de automobile. Eu n-am zis ca Nova, SN, Slz ar fi urate doar ca Skodele sunt mai urate ca acele masini (contemporane cu Felicia si primele modele de Octavia) - Recunosc - Octavia actuala este mult mai frumos decat Loganu - ambele masini robuste dar nu inteleg de ce Loganului nu i-au fost trase niste linii mai lungi (de ar fi renuntat la 10 cm din inaltimea plafonului si sa ii fi adaugat 5 cm pe lungime la compartimentul motor si 5 pe compartimentul portbagajului!
|
la fel de cracit poti sta si in sn, loganu e mai lat cu 10cm fata de nova, diferenta e mica si nu este sesizabila pt confort, iar la inaltime caroserie de logan e mai mare cu 13 cm,
trebuia sa zici Skoda Felicia si Skoda Octavia au fost la fel de urate precum un logan, poate chiar mai urate.in loc de nova nu l-au facut mai lung si mai jos ca dupaia ar fi iesit un reno symbol sau chiar megane in loc de logan, crezi ca francezii sunt asa de prosti incat sa faca sau sa fie de acord sa se faca o dacie mai tare decat renaultul lor |
fara suparare - Loganu este din 2004 catre 2010 (zilele noastre) Nova, Super Nova - sunt contemporane cu Feli si Okty :P deci cu ele trebe comparate - acuma iti inteleg frustrarea ca ai fost nevoit sa bagi ceva bani in reconditionarea masinii tale asta nu inseamna ca trebe sa renegi si sa te umfli atata in pene cu cutia aia de chibrite numita Nova - care din stirea mea nu are nici macar garantia cea de 6.5 ani la coroziunea pe tabla (sigur o sa vi sa imi zici ca Loganu are tabla mai proasta bla bla bla - parca-i fi un fitzos cu VW parca n-ai fi roman) Ce urasti asa de mult Loganu? Inseamna ca si eu ar trebui sa urasc Logan PH2 sau Sandero sau Dusteru fiindca a aparut dupa Logan ph1 si e tehnologie mai noua si MAI BUNA?
|
Baieti ati deraiat rau de la subiect si o luati pe aratura.
Iar intrati in polemici d-astea nesfarsite? |
ROG UN MODERATOR SA FACA CURATENIE!!!!!!!! MAI BINE SA INCHIDA TOPICU CA NU ISI ARE SENS!!! CINE VREA VEDE CLIPURILE CINE NU NU SE UITA!
|
URASC LOGANUL :lol:
nu-i vorba ca e mai nou dar de la inceput de cand a aparut nu mi-a placut deloc si nu aveam masina atunci , ca sa nu zici ca fiecare zice ca ce are el este mai bun edit ps. daca vad un logan aranjat frumos si cu cp multi chiar imi place si apreciez ca sunt si care modifica masini autohtone si nu trec pe straineze |
eu unu admir orice masina scoasa de Dacia de la 1300, continuat cu 1100, Dacia 500, 1310, 1400, etc etc pana la Nova, SN, Slz, Logan, Sandero, Logan PH2, MCV Ph1 si PH2 si Dusteru le admir pe toate - fiecare are ceva aparte - daca stii cum sa pui in evidenta acel aparte ai o masina frumoasa desi sunt o gramada de tarani care incarca caroseria cu stickere INUTILE - sunt unii care stiu ce sa-i faca exemplu CONCRET: Groza (1.6 kompresor) Loganu asta de Brazilia 1.6 16v 122 cai+50 nos etc etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning