![]() |
LA MULTI ANI MIHAI SI DIN PARTEA MEA ! :wink: SA FII IUBIT!
|
La multti ani si tot ce iti doresti Razvane ( DJ-23-SLK ) !! Sa fi iubit si insanatosire grabnica :lol:
|
Happy birthday Razvan :wink:
PS: nu mai da \"binga\" la masina :P |
Multumesc!! Frumos gest! E bine ca a sesizat cineva :P :P :lol:
|
La Multi ani Razvan! si insanatosire grabnica ! :wink:
|
in primul rand WELCOME.. si nu in ultimul rand La Multzi Ani! ;)
|
Hai noroc si... La multi ani.
juve_doom implineste azi 21 de ani! |
La Multi Ani!!! Dane(juve_doom) Si tot ce-ti doresti , sa fii iubit si sa castigi cat mai multe liniute ! :wink: :lol: :lol:
|
La multi ani !!!!!!!!Dan (juve_doom) si tot ce iti doresti :)
|
La multi ani si din partea mea!
|
La multi ani Mac-Mac :lol:
|
Mersi Gabi ... sa ma pupi cand ne intalnim mai pe seara :P :lol:
|
LA MULTI ANI G-Spott!!!!!
sa fii iubit si sa ai parte numai de bucurii ! :wink: :caffine: :caffine: :caffine: :caffine: :caffine: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :peace: :joy: :icon_kiss :joy: :icon_kiss :joy: :icon_kiss :joy: :headfones :headfones :bunch: :dance: :dance: :dance: :drunk: :drunk: :drunk: :woowoo: :woowoo: :joy: :pelvic_th :joy: :woowoo: :woowoo: :peace: :peace: :caffine: :caffine: :caffine: :bunch: :bunch: :bunch: :evil_laug :evil_laug |
La Multzi Ani G-Spott
|
La multi ani G-Spott si tot ce iti doresti!!!!!!!:)
|
La Multzi BAni G-spoTT
|
Multam mult fratilor! :lol:
|
Mai bine mai tarziu decat niciodata: La Multi ani!!!
PS:Sa ai viata'n pedala!!! |
Mersi Florica :lol:
|
LA MULTI ANI !!!
|
Mersi COObra :lol:
|
G-SPOTT LA MULTI ANI DIN PARTEA MEA SI A CECILIEI, SA FII IUBIT SI SA TE VEDEM CAT DE CURAND CU UN 907!!!MULTA BAFTA IN VIATA SI CAT MAI MULTE MASINI PERICULOASE!!! :peace: :bunch: :D :bunch:
|
Mersi Andy & Cici ... 907 misto da mai marfa Alfa 147/156 GTA sau impretza :P
|
La Multi Ani G-Spoate :lol:
|
Re:
Quote:
|
Mersi Ranzi
Gabi si ce daca :P |
La Multi Ani Grig !!!! si tot ce-ti doresti ! :lol: :wink:
|
GRIG LA MULTI ANI!!!
|
LA MULTI ANI GRIG! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
Mult succes in ceea ce faci, dar mai ales in lumea curselor! Sa fii sanatos si fericit! Stai linistit ca inka n`ai imbatranit! :yikes: |
La multi ani Grig si tot ce iti doresti!!:)
|
va multumesc la totzi in special celor care si-au adus aminte si va urez numai bine chiar si dusmanilor si celor care imi poarta pica!!!!!!!! :D
|
Multzi bani GRIG! :twisted:
|
LA MULTZI ANI AL3XIUS! :) tot ce-tzi doresti.. mai ales carnetu ala de conducere..
|
Mersi mult de tot BoSsuL3TZ ! iar cu permisul ala ....intr-o luna, max o luna jumate sper sa-l am ! :wink: de luni ma apuc de scoala de soferi ! :lol:
|
Alex LA MULTI ANI din partea mea si a Ceciliei, sa fii iubit si sa te vad cat de curand proprietar de csl ( nu insa inaintea mea ca tot suntem nebuni dupa aceeasi masina :P :D ).
|
:lol: :lol: Mersi Andy si Cici ...si voi sa fiti iubiti si sa fiti fericiti! :wink:
P.S. : ma multumesc si cu un 907 ca oricum bate csl-u :lol: :lol: :lol: :lol: |
La multi ani putza! Stii foarte bine ce trebuie sa faci acum... ca sa nu mai zica lumea...
|
Alexius LA MULTI ANI!
ITI UREZ SA FIE TOATE CUM VREI TU SI ASTEPTAM SA TE VEDEM CU MASINA PE ASFALT! tre' sa dai de baut ca de acum esti \"in legalitate\" :D si sa nu-ti fie rusine de.... :!: |
la multzi ani, multzi bani, masini si femei!!!! Sa ai parte de indeplinirea tuturor dorintzelor!!!
LA MULTZI ANI Al3xius!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Va multumesc mult la toti !
Next Step : de luni 25.10.2004 ora 16:00 incep scoala de soferi ! :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning