![]() |
Re: Audi A3
pikollo ce vreau sa te intreb ai luat masina cu aceste ceasuri nu le-ai modificat nu?????? pentru ca mi-am luat niste ceasuri de s3 8l aceasi configuratie ca a ta si vroiam sa stiu daca imi merg puse in locul celor stoc cele cu jumatate de ecran.... si din cate vad eu merg puse dar as vrea sa stiu daca tu ai cumva in bord (asta daca ai scos ceasurile) 2 mufe sau 3 mufe .... te rog eu frumos daca poti sa ma ajuti si pe mine
|
27 Attachment(s)
Am mai pus si eu cateva poze .
Nu am jantele puse pe masina sa nu va speriati de jantele astea :)) MASINA ESTE DE VANZARE |
Quote:
|
Quote:
|
Daca te uiti cum a venit masina si la cum arata acuma eu unu nu i-am facut mai nimik la bari praguri .. bara spate sa unit de spoiler .. bragurile sunt aceleasi .. si bara fata sa mofificat ... masina e cu kit de rigger si nu am umblat la ea.
|
Quote:
|
Care stii o cutie de 1.8T mai scurta.. pentru ca eu pe a mea cutia lunga rau .. cutia merge perfect dar e lunga cu a 3 185 ....
|
Quote:
1.4 din spate :) Nu isi are locul acolo sincer :) 2, ledurile din interior rosu, se vad bine dar e putin NFS :) IN rest super masina si motorul super "potent" e unu dintre cele mai reusite motoare facute vreo data de Audi/WV si cu o capacitate foarte mare pentru modificari, poti sari foarte usor pragul de 200-250 CP din cateva componente. In legatura cu cutie, cauta o cutie de pe un S3, sunt cu rapoarte scurte. Salutari si spor la modificat ! |
Caut o firma care sa-mi faca la un parbriz la comanda pe o dimensiune mai ciudata. Stiti cumva cine se ocupa cu asa ceva?
|
3 Attachment(s)
Salut!
Super frumoasa masina. Te-ai gandit sa ii faci si o prelungire la capota? Eu zic ca ar da super frumos. PS: Imi poti spune si mie unde ai modificat bara din fata? Da super! Prelungire capota 1 Prelungire Capota 2 |
1.4 l-am dat jos era la caterinca pus
Daca te intereseaza bara e de vanzare mi-am pus bara originala si am lasato la pamant detot :P Bara a fost facuta de un prieten din pitesti si mi-e mi-a placut dar deja mi sa luat sunt in domeniu de 6 ani vreu sa incer alceva mai simplu si mai mult sa arate pe strada (motor) Un pm daca esti interesat de bara sau un tel : 0754751849 |
Cat iti consuma fiecare in oras?
|
1.8T 9 10 daca te dai la ea 15 .. si site mai mult :P
Portocalia nu o mai am e vanduta de mult |
Quote:
cutia de turbo in general e lunga cutia cu 6tr e un pic mai scurta dara daca ai in plan sa o schimbi gandeste te la volanta ambreiaj planetare electromotor samd ai din intamplare vreun set de roti pe 15,16 la vanzare? |
Daca mai este de vanzare imi poti lasa prin pm pretul ?
|
13 Attachment(s)
Masina este de vanzare Pret 5000 neg .
se vede in poze si am mai pus pe ea. sa ii mai fac o mica descriere masina inmatriculata in 01-2010.FULL pt anul ei.scaune piele si incalzite RECARO 2,climatronic,GPS,computer bord,volan piele.consumabile schimbate(ulei,filtre,distributie,placute,discuri) . piese noi ce tin de mecanica(bucse punte,bielete,capete bara,flanse amortizoare,etc).masina are km reali.a circulat in tara decat apox 5-7000 km. elementele tuning sunt puse in germania.detin facturi doveditoare. accept orice test.tinuta de drum extraordinara.consum mediu8,5-9 URBAN. EXTRAURBAN 7-7,5 % 200 Cp Jante 18 OZ se vad in poze Suspensie reglabila Mai pot da la ea bara de rigger si farurile day care le am acasa si 2 table cu slicuri . Poze cu bara si farurile day sunt mai sus in post Masina pana acuma a fost decat la legale in pitesti unde eu pot sa zic ca sa comportat impecabil pentru ce are bagat in ea .. adica o evacuare buna si un soft facut de o saptamana . Un filmulet https://vimeo.com/30336874 |
Quote:
|
Quote:
sunt la al 2-lea a3 1.8T si nici unul nu face 185 daca iti da pe ceas , dupa mergi si pe gps , trebuie sa fie o problema cu ceasurile sigur . |
Cum ti-am spus si in mesaj .. nu stiu ce cutie e dar si pe gsp testat acuma o saptamana si pe ceas arata 1.85 . Si app ceasurile arata bine ma luat radaru la 145 pe pilot .
|
Si eu am probat de 2 ori chestia asta cu 185 km/h in treapta 3 si asa este.
Nu contest faptul ca ceasurile pot avea o eroare de cativa km dar cert e ca ceasurile arata 185 km/h @ 7500 rpm in treapta 3 |
Bine ca o vinzi si pe asta :)
|
O vand sa imi iau s3 :))
|
Tine bine slick-urile alea..... daca refac motorul anul viitor ma bag si eu la un vtm doua ;)
|
Cand vreodata are pkl grija de ceva?:)))
Nu sti ca numai afaceri d-astea face? Baga bani in masini si apoi le vine:))) Macar se se bucure altii de munca lui:lol: |
1 Attachment(s)
MUNCA LUI PIKOLLO ???? Poate munca altora !!
Adica banii din TEPELE pe care le da prietenilor / fostilor colegi de clasa !!! 22 milioane si un laptop e paguba mea... Se presupune ca ar fi trebuit imi ia 2 telefoane de cei 22 mil, iar laptopul sa mi'l vanda insa cred ca s-a gandit ca stau banii mai bine la el decat la mine !!!! ... De atunci (19.05.2011) n'am mai dat de el... Atasata gasiti dovada platii in contul "stimabilului" sau tata, Dinescu Gheorghe... In locul lui mi'ar fi si rusine sa mai traiesc, dar sa mai spun pe forum ca vreau sa imi iau S3... Oamenii astia nu valoreaza nici 2 bani !!! MARE TEPAR !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning