Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale moto (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto.html)
-   -   accident ono. cine ce stie ? (https://forum.4tuning.ro/571-discutii-generale-moto/16554-accident-ono-stie.html)

Leutzu_ 30-04-06 00:32

Re: accident ono. cine ce stie ?

Clubul Inane Racers ii ureaza insanatosire grabnica lui ONO.

E pacat si in acelasi timp terifiant cand realizezi ca 1 secunda de neatentie poate curma viata unui om. Bine ca a scapat doar cu atat...desi foarte sifonat...a scapat cu viata si asta e cel mai important.

kraven_4_all 30-04-06 00:50

insanatoshire grabnik ono!dupa cum spunea cineva mai sus...nu ne cunoashtem noi...dar comunitatea 4tuning este o familie mare din kre facem parte toti!!!!sa te faci bine kt mai rpd!

SFW 30-04-06 03:16

Insanatosire grabnica!

TuningBoy ... nu e chiar asa ... daca eu merg cu viteza merit amenda, nu sa mi se ia viata ...

Acuma ... ca pe motocicleta prinzi f repede viteza, si f mare ... si sunt si mai greu de observat ... asta asa e ... de asta e bine sa te asiguri bine ....

E bine ca s-a terminat totul cu bine ...

cosminlive 30-04-06 08:44

sa ne mai tzineti si pe noi la curent cu starea de sanatate a lui ONO

Mishu-f 30-04-06 09:39

Insanatosiree grabnica..... si numai bine

Trickz 30-04-06 12:00

insanatosire grabnica...

F.R.Sonic 30-04-06 13:18

suntem alaturi de tine ono!!!! te asteptam sa revi!

Detman 30-04-06 13:20

acelasi lucru i s-a intamplat unui baiat din Cluj. si-a scos motorul de la service, si a vrut sa mearga cu el pana acasa, si ... fix s-a intamplat accidentul... , a iesit o babeta fara sa se asigure si a intrat in masina. ... acela nu a avut costum si ... a decedat :(( ...

Sa te faci bine ONO.

RocKzana 30-04-06 13:21

shi`ai trecut shi peste asta! bine ca ai scapat shi e totul ok.
pun pariu ca de acum incolo vei trai fiecare zi ca shi cum ar fi ultima. adika la maxim!!! sa ne auzim cu bine..

cristy_4speed 30-04-06 14:35

mare pacat .....de tocmai ono??? foarte trist fara cuvinte .....ono vreau sa te faci bine cat mai repede sa ne bucuri cu prezenta ta ......stie cineva la ce spital il gasesc????

Pitu 30-04-06 15:25

insanatosire grabnica

mihai88 30-04-06 16:25

Si motociclisti au dreptu sa traiasca.
Astazi am vazut parca pe TVR 1 la emisiunea lor despre si cu motociclete, despre mitingul motociclistilor in cazul lui Alexx,pe tot parcursul emisiunii m-am gandit la ONO.

Insanatosire grabnica!!!!!!!

Bafta

TazzY 30-04-06 17:42

insanatosire grabnica dani si fal varza pe ala..

MeHiGH 30-04-06 20:33

anumite motive ma impiedica sa vizitez forumul des...am vazut announcement-ul sus , pe primul rand...am auzit de ONO ... din cate am citit in posturile de pana acum am inteles k e un baiat de toata isprava,un prieten kre la nvoie nu te lasa...am citit in primul post ce s-a intamplat cu el...am ramas uluit...repet: desi nu-l cunosc ! ii urez toata sanatatea din lume...ONO , fa-te bine! la vara vreau sa vin prin bukle si vreau sa ma dai o tura cu mashina !

Vladz 30-04-06 21:24

ai ambitite :D

GRIGO 30-04-06 21:37

nu am nici o treaba cu ONO ...dar ii urez insanatosire grabnica ...doar e unul de ai nostri

DONU' 30-04-06 23:24

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
DONU tata...ai dreptate putea fi si o salvare in misiune... se putea intampla oricui! eu nu dadam in cap frate..vreeam sa punctez faptul ca la o viteza mica nu ar fi fost asa grav(tico e destul de indoit...motocicleta o vezi si tu) si acum te intreb: crezi ca asta sa intampla la 30km/h? eu n-as crede! asa ca o vina o are si el (asta numai in caz de nu avea viteza care trebuia) si cel cu tica(ca nu sa asigurat)

Asa e Boss, ai dreptate!
"Viteza face victime!"
Ticolino cred ca rezista mai bine la 30km/h.
Se poate sa fii avut si Ono viteza, dar important este sa se faca bine si sa nu ramana cu probleme.
Bafta tuturor!
Insanatosire rapida ONO!

Cozmax 30-04-06 23:27

Dar nu mai stie nimeni nimic de el?
Nu a mai vb. nimeni cu el?

Asteptam vesti de la cineva...

MKE 01-05-06 10:50

Insanatosire grabnica -desi nu te cunosc decat de la curse , asteptam sa faci show la etapele viitoare cum ai facut si pana acum .

juana_man 01-05-06 11:02

din partea mea si a clubului NO LIMIT`S RACING TEAM iti dorim insanatosire grabnica.

CataNOS 01-05-06 11:40

Insanatosire grabnica ONO! De-acu incolo, alege intotdeauna 4 sau mai multe roti in loc de 2! Get well, te-asteapta herghelia de calutzi acasa ;)

Snacks 01-05-06 12:57

Sa te faci bine si lasa-l in colo de motor.Spaima soferilor sunt oamenii beti...da chiar stie cine da soferul masini bause ceva sau nu :rolleyes2

Eugen_TL 01-05-06 14:09

Quote:

Originally Posted by Snacks
Sa te faci bine si lasa-l in colo de motor.Spaima soferilor sunt oamenii beti...da chiar stie cine da soferul masini bause ceva sau nu :rolleyes2

da ..era popa si bause la impartasanie o damigeana cu vin sfintit:lol: :lol:

basy 01-05-06 15:04

Ono, multa bafta si insanatosire grabnica. Ca un mic sfat as putea sa iti zic sa alegi 4 roti cel mai des, nu de alta dar este un pic mai safe, lasa 2 roti pentru circuit, acolo este totusi un pic mai sigur. Nu spun eu asta, spun multi dintre pilotii de participa in MotoGP, SBK, SSP si alte sporturi pe 2 roti.

Spark 01-05-06 18:06

hmm... nu il stiu pe ONO ... dar ..
INSANATOSIRE GRABNICA ... pentru ca acest lucru e cel mai important

zetemte 01-05-06 20:46

:( Imi pare foarte rau pentru ce s-a intimplat. In numele toatei Insomnii iti doresc Insanatosire grabnica!

B-83-DAC 01-05-06 21:48

multa sanatate ono si sa te faci bine cat mai repede sa ne incanti din nou pe sosele

bodyspeed 01-05-06 22:41

1 Attachment(s)
din partea mea si a clubului nospeedlimit romania Insanatosire grabnica
baietii ti-au simtit lipsa la mare asa ca, sa te faci bine cat mai repede te vrem iara unde iti este locu ....printre primi care dau tonul la curse

ZoliaT 01-05-06 22:46

vestile sunt cam pe la acelasi nivel

stare stabila

este inca la terapie intensiva sub sedative

toata lumea asteapta mutarea lui in salon ca sa poata fi vizitat

a fost constient si este ok

ii tinem toti pumnii si speram sa treaca cat mai usor peste perioada de recuperare care va urma

CrisRai 02-05-06 00:11

Din partea Clubului RoadRunners Timisoara insanatosire grabnica si tine-te tare ca toate necazurile trec! ;)

SUN 02-05-06 01:25

Inca odata se dovedeste ce 4 roti sunt mai sigure decat 2...pacat k a fost sa fie asa...insanatosire grabnica si sa ne vedem pe strazi vecine...toate cele bune!

NightClubRacer 02-05-06 02:29

Quote:

Originally Posted by SUN
Inca odata se dovedeste ce 4 roti sunt mai sigure decat 2...

adevarat, si eu vroiam sa practic sportu asta, dar m-am lasat din cauza soferilor de la noi care nu stiu sa respecte bikerii...Si in ziua de azi vad ca soferi pe 4 roti nu se uita, dupa cei pe 2, trist... Numai bine si sa te faci bine!!!

TazzY 02-05-06 13:27

cand o sa fie permise vizitele.. ?

blowwind 02-05-06 13:29

Quote:

Originally Posted by TazzY
cand o sa fie permise vizitele.. ?

mai intai sa`l mute ... ;) cam in 2 zile ...

J.D 02-05-06 17:52

Multa sanatate Ono!

Alex_Evo_VIII 02-05-06 21:34

Insanatoshire grabnica itzi urez shi vreau sa itzi spun ca nu mai sunt atat de incantat de faptul ca fac shcoala pentru categoria A, sper sa nu te lashi descurajat shi poate vom calari cele 2 rotzi la vre-un meatting impreuna. Sanatate cat cuprinde, sper s-aud numai de bine despre tine .....

NOS 03-05-06 00:38

Suntem alaturi de tine ONO si speram sa revii cat mai repede posibil pe sosele... sa nu te descurajeze nimic, mergi inainte asa cum stii tu ca o faci cel mai bine

aleks 06-05-06 03:33

Quote:

Originally Posted by blowwind
mai intai sa`l mute ... ;) cam in 2 zile ...

deci se simte relativ bine sa inteleg?

ZoliaT 07-05-06 22:09

Quote:

Am vorbit cu el acum si parea mai bine, desi este inca la Terapie Intensiva. Dr lui mi-a spus k are o infectie pe care o tin sub control cu 3 tipuri d antibiotic, are 4000 d leucocite si apa la plamani. Nu este deloc bine, insa e tinut incontinuu sub supraveghere si a trecut pericolul din primele 5 zile cand inca se intrebau daca o sa supravietuiasca. Simt ca am din nou aer, desi ingrijorarea nu mi-a trecut. Va mai tin la curent si va multumesc pentru incurajari.
ultimele vesti oferite de adina despre ono

neXus 08-05-06 12:14

Uff... nasol rau... PArca nu se mai termina problemele :(

All times are GMT +2. The time now is 15:01.

- Copyright 2026 4Tuning