![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
da bine noua toba pe nubi8)
|
2 Attachment(s)
Si astazi un short-shifter cum am avut pe Cielo.8) Alta treaba, alt mister!:lol:
|
1 Attachment(s)
esti aur :lol:cat am cautat sa fac si eu la a mea asa ceva :lol: am si eu cateva intrebari 1:cum scoti bratu ala de sustinere ca are niste nituri le tai? dar ce pui in locul lor un surub ce ?
2:cat trebuie taiat din acea piesa ca sa scurtezi cursa schimbatorului ? ps :scuze ca tot pun intrebari pe aici dar tare vreau sa fac si eu asta ca ma scoate din sarite schimbatoru zici ca mestec in mamaliga |
M-am uitat de vreo 10 ori la poza postata de tine, insa nu-mi dau seama cum ai reusit sa scoti timoneria cu tot cu suport:shock
Timoneria este exact ca la Cielo daca ai Nubira 1. Pentru Nubira 2 intoarce poza in pozitia cealelta sa vad in cap ce o tine. Treaba nu e complicata. Trebuie sa tai din capatul scurt 12mm si sa adaugi in cel lung 14mm. |
3 Attachment(s)
Uite niste poze: @Lao sa traiasca!:lol:
|
4 Attachment(s)
m-am bucurat degeaba sa inteleg uite niste poze din mai multe unghiuri ea asa se scoate cu tot cu suportu ala altfel nu ai cum :sad: din cauza asta intrebam eu cum ai scapat tu ne nitu ala dar se pare ca la nubira I pe acolo se prinde timoneria de masina ... :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Veniti cu idei, avand in vedere profilul masinii (break). Cele mai bune idei vor fi puse in practica!;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
punei plasa la grila
|
Quote:
|
Daca-i pui surub, cauta piulita cat mai plata dupa care un aft de sudura, polizat si ai short shifter. Numai sa nu bruschezi schimbatorul dupa aia:lol: ma refer pana te obisnuiesti cu schimbarea vitezelor. Ai senzatia ca nu a intrat in viteza.:lol: Sau in loc de surub, cauta bolt de Nubira 1. Ar merge, pt. ca in momentul in care-l introduci acolo, are o buza care blocheaza.
Merci pt. ideea cu grila, insa plasa trebuia sa o fixezi pe ultimul suport, nu intre cele doua:rolleyes2 |
da dar se vede urat daca o fixezi pe ultimu :|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salut,
Spune-mi si mie te rog daca a fost greu sa montezi senzorii de parcare si daca ai schimbat sau nu oglinda retrovizoare din interior. Am un coleg la munca si este din Piatra Neamt si a plecat azi acasa si l-am rugat sa treaca pe la magazinul acela sa imi cumpere si mie un kit. Merci si scuze daca am deranjat postand aici. O seara buna. |
Quote:
pe cea actuala. peste ea o vei aplica pe cea noua care are optiunea de afisaj. |
10 Attachment(s)
Senzorii au luat ceva timp la montaj. Oglinda este aplicata peste cea originala.
Pentru senzori am dat comanda si am asteptat 2 zile sa-i aduca. In cele ce urmeaza, dupa 6 ore de munca Nubira a primit grila cu plasa. Atasez poze cu pasii urmati. Deasemeni, suspensia fata a coborat cu 3cm. Cand da caldura o rezolv conform pozei modificate de Andrei_hks, caruia ii multumesc mult.:drunk: |
Quote:
|
Quote:
Ma bucur ca va plac pragurile insa nu cred ca s-ar potrivi in realitate; le-am luat de pe un e36 M3.. |
Pragurile se pot face la comanda, deci nici o problema, iar in Piatra Neamt sunt destui care lucreaza in fibra, unii chiar foarte bine;)
|
Salut. Felicitarile mele pentru munca si pasiunea depusa. De cand am vazut topicul mi-am dat seama ca va iesii ceva frumos;) Un adevarat pasionat! Frumoasa nubirica:lol:
|
Merci Robert!:lol: Astazi am primit Lupe de Passat care vor echipa farurile Nubirei. Ceva da totusi cu virgula si anume: stau si ma gandesc daca sa vopsesc ornamentul interior in negru sau sa-l las asa.....
Incerc pe un far de dreapta rezerva chiar daca este nou si ma hotarasc.;) |
8 Attachment(s)
Cu ajutorul ,,stilistului", am rezolvat si farurile.:lol: Si am renuntat la angel -eyes pt. ca e depasit.;)
|
eu iesit super bine :) adevaru' e ca ai avut noroc cu geamurile clare care echipeaza farurile :D :D
|
cat de misto poate sa arate , felicitari ptr faruri !
|
Si daca erau cu striatii, tot bine dadeau:lol:
|
Quote:
|
Quote:
le: sa mai pui si alte poze |
Pana maine, sper sa ai rabdare. Pana am montat si reglat si farul din stanga a trecut timpul, s-a innoptat si nu am mai avut cum sa fac poze.
|
normal ca am rabdare :)
|
ce bine o da asa..buna treaba.. :D
|
superb... au iesit excelent. asa visez sa iasa si la mine dupa ce trag un polish la faruri si pun bixenonul.
|
2 Attachment(s)
:idea:
|
Arata prea frumos. Felicitari! In special cu negru, apropo...nu mergea sa vopsesti tot interiorul farului negru, oricum nu te ajuta cu nimic, sau asa ai vrut sa ramana cromat?
|
Pai nu prea mergea sa-l vopsesc tot pentru ca dispersia luminii nu se face numai prin lupa. Daca era asa aveam numai faza scurta. Lunga batea pe campii. Normal mi-ar fi trebuit 4 lupe cu becuri H1 sau H7, insa deja am xenonul H4 si nu ma puteam suci. E un compromis care da rezultate bune in ceea ce priveste imprastierea luminii xenon de catre farul original.
|
Aha ok, am inteles! Eu stiam ca la lupe nu conteaza striatiile farului si de aceea am intrebat! Oricum arata super felicitari inca odata!
|
4 Attachment(s)
Intre timp a aparut si suspensia sport pe fata:lol:. Alta viata chiar si pe zapada. E mult mai asezata.
Apropos: nu stiti de ce au facut astia cu ochii oblici suspensia asa inalta la Nubira?:-P In ultima poza se poate observa si mecanicul meu, un om deosebit de priceput, caruia ii multumesc si pe aceasta cale, mai ales pt. faptul ca-mi suporta toate ,,fitele" |
au facut-o sa mearga pe aproape orice timp de drum din cauza asta era asa inalta + barca :lol: in principiu este perfecta pentru drumurile noastre ;)
|
incet,incet incepe sa prinda forma :D da si tu mai multe detalii despre noua suspensie(producator,pret.etc.etc),nu mai fi asa secretos :D :D
cat despre lupele astea h4,dc spui ca ar fi batut pe camp daca vopseai oglinda? :( dispersia nu o face lupa??? explica-mi te rog :D |
Sunt doar niste simple arcuri sport de Golf 3 care au potrivit perfect. La telescoape, am adaugat inca un limitator ca sa nu dau cu burta de pamant. Asta pana voi gasi telescoape pe gaz la u n pret decent.
Cu lupele nu e mare smecherie: faza scurta e prin lupa, faza lunga prin oglinda ca sa bata regulamentar. Pe mine m-a interesat scurta sa nu bata imprastiat si lupele pentru asta sunt. Nu e nici un secret, sunt doar lucruri normale pentru masini vechi.;) |
si pe spate ce pui ? :rolleyes2 tot de Golf 3
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning