![]() |
Re: [My Scoot] Projekt SR
Imi cer scuze baietzi nu am reusit sa pun filmuletzul vine in curand;)
|
Cum adica arc variator Malossi rosu ? Lamureste-ma poate ai o generatie extraterestra de variator si eu nu stiam de existenta ei!
Setul cel mai mare de la polini este de 70 (sa nu ducem in eroare populatia) Parerea mea este sa schimbi filtru , ai asemenea lucruri pe el si tii chinezaria aia pe el , e de porc sincer! |
Quote:
|
Frāna de pe faţă pare a fi stock. Adică SR-urile mai vechi, cum a zis şi tipul de mai sus, au frāne Brembo pe faţă. Dacă ai răcire pe apă, atunci ai frānă pe disc şi pe spate. Dacă e răcit cu aer atunci are frānă pe tambur pe spate, dar după cum ai masca aia din faţă, pare a avea răcire pe apă.
Acum ce suspensie ai pe el? Ai unele poze īn care aveai un amortizor pe gaz, şi unele poze īn care ai amortizor normal... |
Quote:
|
Mi-am dat seama că e răcit pe apă, numai că după mască. Am văzut pozele cu setul, dar nu am observat furtunul de la apă. Adică nu i-am dat atenţie. Şi oricum... Tu ce te bagi??
|
Quote:
|
Quote:
|
amortizorul de pe scooter e acum stock cel pe care l-am avut era top performance dar l-am vandut dar va urma ceva mai tare pe el ;)
|
baietzi o intrebare simpla cine ma poate ajuta sa pun filmuletul cu sistemul audio eu nu am reusit pana akum ms mult
|
am facut un alt sistem audio dar nu imi place va las sa va dati si voi cu parerea intre acest sistem si SAL-urile
|
Aici nu merge numai să-l arhivezi şi să pui arhiva. Mai bine īl pui pe youtube şi pui linkul aici...
|
ms mult ;)
|
Baietzi a sosit noul set de carene;) astept parerile voastre sa vedem dak va mai impresioneaza o data scuterasul :chainsaw::chainsaw::chainsaw:
|
8 Attachment(s)
sper sa va placa;)
|
IN sfarsit au venit si pozele,ce bine sa filtrul ala acolo!!Bv ma vezi ca se poate:X!!!!!!!
|
dar eu totusi nu inteleg, ce cauta acolo filtru de aer?:d lamuriti-ma si pe mine!
super scuterulll!!! :D |
Daca imi permite domnu' Denis:D!!
Ideea este luata de la masinile modificate:gen urs e30,golf,tt etc,asa a considerat el ca e mai frumos!! SI eu am fost uimit de unde l-a bagat si ma gandeam daca trage bine aer:-??A zis ca merge impecabil,deci...!!!! |
Te dai cu el pe pista sau ai infrarosu incorporat in ochi? O idee mai bina decat asta cu filtru era sa pui inca un radiator mai mic acolo unde era farul, sau in spate aripii de la roata fata, cam cum e la f12. Il lustruiai ii puneai furtunele albastre si aia era..nu mai aveai probleme cu racirea decat daca te duceai in desert.
|
ms moolt domnu' banel ;) raman dator fac o bere :drunk: ;)
|
Scooterul este de vanzare cu carenele originale de pe el (primele poze) vand in paralel si carenele sport (ultimele poze) pt pret si detalii lasati un mesaj mai jos ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning