![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Ia? Mai multe detalii pentru 2.3 12v ala... ia fa-i o prezentare... :D
Ne mai cunoastem si noi... |
ursul lui bologa, daca il tii! are numere de braila. este prieten cu vexxatu! merita o incercare.
|
ce motor este asta nou de pe masina ta vexxatu ? cati cai ?
|
vexxatu are 2.5 24v, 192cp. vrei sa il incerci? poate iti faci timp ptr mine odata cu vremea frumoasa!, ce zici?
|
shure ma' man ... cu rugamintea sa fim scurti si la obiect ca inca nu am schimbat ambreajul.
|
Quote:
|
SPAM , SPAM , SPAM , OFF , OFF , SPAM , OFF ...cam in directia asta se duce..pacat !
|
Quote:
P.S. Ai vandut arcurile?? |
Quote:
|
Ce sa-mi faca... perchezitie corporala fix in mijlocul orasului... :))
Mi-au rupt talonul, dar am plecat cu toate actele pana la urma... |
Quote:
|
Intre timp am mai schimbat la urs cilindrul de ambreiaj si pompa de frana...
PS: Am un cilindru de ambreiaj de vanzare (cel de la pedala) daca e cineva interesat. |
deci ai frana acuma ... ?
poti renunta la trapa de frana gen flinstone acum :d |
Da ma... am frane acum!
Tre' sa-mi astup gaurile alea din podea pe care le foloseam pentru frana. Anyway, masina va sta putin pe dreapta ca m-a ruinat financiar. |
Quote:
|
VEXXAT-ule ne dam in aceasta seara,chiar crezi ca o sa-ti creez probleme cu un amarat de 2,3 12v....:))))....cheama-ti prietenii si hai....numai gasi MOTIVE... MEOTIVE doar ai 192 cp TE ASTEPT ORICAND si LA ORICE ORA
|
tu imi datorezi 100 ron
sau vrei revansa diseara ? :D |
Dani sunt constient ca pierd daca ne dam....dar il vreau pe VEXXATU ...el cu gura lui a spus ca ma face...dar nu vad niciun semn de la el :)... nu spune nimic ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca nu m-ai inteles :)
...de tot! :( |
se vede ca s-a incalzit vremea.
vexxatu, da-i frate si asa, ca cine stie, pana iti faci tu alea 3 lucruri la masina, isi schimba si el motorul! cat despre e30 meu, pot sa zic ca iam dat compresorul jos(pompa de apa aproapre moarta ce fluiera cam tare) si i-a pus ceva drog, LSD parca, ca acum prinde mai multa viteza in fiecare treapta. :))) cumpar suspensie sport reglabila ptr e30 , daca stiti pe cienva! |
Quote:
pfff ... cu 3 masini avans si cu un om in plus la mine in masina adica +100 kg atunci era ud pe jos si ma gandeam ca vrei sa incerci si pe uscat in aceleasi conditii |
s-au incins spiritele pe aici.... se trezesc ursii :))
|
de luni/marti se cauta donatii de anvelope de 15" sau 14"
|
Bravo Gabi... e treaba asa! ;)
|
VEXXATU ..... victima :)))) din mers si dupa loc...imposibil...Dar nu se pune:)))) are multe,mii de scuze:))))))
|
Quote:
vezi ca ce ti-am dat eu acolo face rezultate! ;) Oricum nu este prima data cand un 2.5 12v bate un 2.5 24v. PS: esti obligat sa ii oferi revansa de indata ce isi rezolva el problemele mentionate! |
Quote:
|
pai de inadata ce il scot si eu, maine poimaine, daca mai vine si iMAGINE in weekend la braila, poate ne gasim in port sa povestim!
|
Ne vedem in weekend! :D
|
Quote:
se pare ca vremea nu va tine cu noi. deci daca nu ai drum neaparat la BR ramai in BUC , ca nu se stie daca ne mai strangem pe vremea aia! dar ramane de vazut daca se va schimba vremea, este totusi de abia Luni! |
Prezent si eu de sapt viitoare :D:D...
|
Nu tineti niciodata usa deschisa la cercuri!!!ACME!!!!:))
https://www.220.ro/WD5zyuyDjP/Prostul-Lunii-Martie Minunatii.........https://www.220.ro/hyjB4z0kUj/Numai-BMW-Uri-Tunate |
Se pare ca ni s-a mai alaturat inca un urs...uitati-va in josul paginii...
https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...30/page-3.html |
4 Attachment(s)
Hop si eu :D
BMW 318 E30 MOTOR M40, '89 DISCURI FATA ,SPATE, GEAMURI ELECTRICE OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE TRAPA SERVO DIRECTIE ABS INCHIDERE CENTRALIZATA+ALARMA PROIECTOARE SCAUNE RECARO TOBA SPORT REMUS ... Momentan trebuie sa sudez/schimb baia de ulei.Sfaturi despre cine m-ar putea ajuta cu demontatu/montatu ? :sad:. Viitor: + scut motor.:x |
Quote:
am vrut sa o iau si eu dar nu prea ma atragea ca era 1,8.... era tipla cand era pe la noi...propietarul a avut mare grija de ea mai are GPL?..... bafta........ |
Nu mai are GPL masina Sacale... ;)
E prin Braila de ceva timp... |
am vazut ursul lui Nastase Bogdan ieri . alimenta la MOL, cred ca venise cu ea de la BUC.
ce sa zic,sunt sigur ca va iesi ceva frumos, tinand cont ce a facut cu Dacia lui! pe aceasta cale il invitam sa ne spuna ce planuri are pentru masina! |
2 Attachment(s)
Quote:
de mult doream sa stiu ce urs ai!:D jantele ce latime au? sper sa iti rezolvi problema cu baia soon, si daca tine vremea cu noi ne strangem toti in weekend. baie de ulei pe la dezmembrarile din Braila ai cautat? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning