![]() |
Re: VT UserGroup || Frost_dani vs. Sandrin
danutz: mai intai casca bine ochii
gangsta_rap2005: casca tu gangsta_rap2005: iti chiemi pretenii sa te voteze danutz: exact danutz: ai ceva danutz: in potriva gangsta_rap2005: nu gangsta_rap2005: chiar nimik Eu nu mai fac nici un post p topicu asta .. pauza |
shi c inseamna asta?:-/mah tu chiar nu ai c face k sa t bagi shi te bage lumea in seama......ofofofofofo vai d capul nostru....:))))))
|
votat pentru frost_dani imi place mai mult cu usa aia ridicata!!!
|
Sal fratilor mie sincer imi plac amandoua masini dar mai mult a lui frost_dany ca daca e sa ne uitam asa putin are mai multe chesti decat celalat asa TINEO TOT ASA frost_dani........BFT FRATILOR
|
frost_dany ,wolfman_mad_driver ,huidu4love au aceleasi ip-uri
eu stiu ca daca esti intr-o retea, ti se da ip separat, nu toti utilizatorii pe un singur ip ... nu inteleg :???: |
Quote:
|
nu e neaparat .. uite la mine in retea suntem 10 ... pe ip ... adica toti ieshim pe acelashi ip .. daca posteaza 10 ... din retea d la mine cu user diferit tu vezi doar 1 ip ;) .... si le iei k , clone :)
|
Quote:
|
ce sa mai zic... din senin vad clone peste clone care-l voteaza pe frostdani
si useri care deabia s-au logat si chiar de poolu asta au dat prima data. Putini vad care l-au votat pe frost .. chiar ii numar cu degetele de la o mana si are voturi la greu... ata e May the best win :) |
pai ma fratzilor o recunoscut omu .. :
danutz: mai intai casca bine ochii gangsta_rap2005: casca tu gangsta_rap2005: iti chiemi pretenii sa te voteze danutz: exact danutz: ai ceva danutz: in potriva gangsta_rap2005: nu gangsta_rap2005: chiar nimik |
pai omule asta era vala bil doar la mad_mike asa k taci mai clasa a 7 a fara buletin:);)
|
se vede clar ca Frost_dani a trisat
userul wolfman_mad_drive a intrat si a votat si apoi a iesit.. Last Activity: 28-04-06 17:24 si a intrat frumos cu huidu4love a postat.. a votat si a iesit Last Activity: 28-04-06 17:33 :evil: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu mai am c vb cu inculti ca tine
|
doamne c cocosei sunt p aici... mai maturizativa fratilor... c face pubertatea asta din voi :lol:
|
E clar ca doar voturile argumentate se vor lua in considerare de data asta.
E mult prea suspicioasa treaba :suspiciou PS: las offtopicu asta ca e foarte amuzant :lol: :lol: |
deci oficial .. sandrin intra in locul lui dani ?
|
ce se cearta astia pe aici.......eu deja am votat.....da as vrea sa zic k e mai tare masina lu` frost(pe el lam votat)shi nush cine a putu sa voteze masina lu` sandrin k sincer nu are nimic frumos la ea deci tot pe baza de prietenii se voteaza la sandrin...
|
Quote:
|
Quote:
stii vb aia gusturile nu se discuta... |
Quote:
|
votat Frost_dani ideea mi se pare mai originala...
|
eu propun ca acest topic sa fie anulat si sa se faca inca unul in sectiunea privata VT pentru ca sa nu mai existe discutii....
astept pareri, mai ales din partea moderatorilor |
A plecat si omu la o cursa de dimineata pana seara si uite ce e aici :lol:
Va rog sa va calmati ... cum v-am zis si mai sus, de data asta se vor lua in considerare decat argumentele, chiar daca sandrin va castiga, frost_dani , il poti provoca iar .... peste o perioada de timp evident... sau pe oricare altcineva din grup ;) |
imi cer scuze de off topic dar nu credeti ca ar fi mai bine sa se faca de acum incolo pool-uri cu voturi publice si eventual sa se dea si un deadline pt votare adik sa nu mai asteptam pana vedem ca nu mai voteaza nimeni... eu propun un deadline de votare de 3 zile...
|
Quote:
|
vot sandrin
|
desi as fi votat cu originalu dar nu aveam acolo la vot :) am votat sadrin , dani te-ai complicat aiurea, e stramba , reflexia in balta rosie, la faruri park e taiata aiurea , portiera park e de hartie si interioru nu il vezi deloc si trebuia oleaca, de sadrin, frumos lucrat, simplu si la subiect aproape:)
|
votat sandrin :P
|
vote sandrin....imi place mai mult lucrarea lui
|
votat sandrin ;) este lucrata mai bine ;)
|
Votul meu se duce la Sandrin...cu toate ca nu este ca la carte..dar este mai buna ca a lui dani
|
Sandrin - Join Group
Frost_dani - Leave Group |
sandri c faci frate ii dai join grup sau il lasi tot mie:).....glumeam mah dar dak tu vrei nu ma supar;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning