Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - myaytza (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/164280-machete-lucru-myaytza.html)

myaytza 28-05-10 20:17

Re: Machete in lucru - myaytza

4 Attachment(s)
Iata si pozele promise.Pareri??:rolleyes2

lazar_tuning 28-05-10 23:35

ii destul de bn pt inceput dar mai ai multa munca pana la sfarsit :D

Andreea13 29-05-10 22:23

pozele sunt umpic neclare :|

myaytza 31-08-10 16:59

Re: Chevrolet Spark 2010 -constructie in imagini

4 Attachment(s)
ei... dupa ce am venit din Evropa si am achizitionat un kit Revell Porsche 956 C am luat si vopseluri pt el(dalea la spray ieftine:-)) si m-am gandit sa imi vopsesc si machetele mele din carton si.. surpriza cartonul nu se indoia deloc si arata foarte bine
asca ca fara prea multe vorbe am decis sa ''sistez pe o perioada infinita de timp proiectul Spark" si sa ma apuc de unul mai serios.....Renault 11 turbo
Pozele din primele etape cu sasiul si o parte din interior terminata

FED express 31-08-10 20:35

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3623945)
ei... dupa ce am venit din Evropa si am achizitionat un kit Revell Porsche 956 C am luat si vopseluri pt el(dalea la spray ieftine:-)) si m-am gandit sa imi vopsesc si machetele mele din carton si.. surpriza cartonul nu se indoia deloc si arata foarte bine
asca ca fara prea multe vorbe am decis sa ''sistez pe o perioada infinita de timp proiectul Spark" si sa ma apuc de unul mai serios.....Renault 11 turbo
Pozele din primele etape cu sasiul si o parte din interior terminata

oo ce fain, dar interiorul ramane in creiion sau e doar schitat? oricum buna treaba!!

myaytza 01-09-10 11:43

intr-un fel da .... am uitat sa lipesc cotierele:lol: dar partea cu creionul e un fel de ''alta tapiserie''...oricum ms pentru aprecieri.....sa mai vad azi ce pot sa fac:D

myaytza 01-09-10 16:30

4 Attachment(s)
pozeeeee de azi!!
astazi interiorul aproape terminat(mai raman scaunele si centurile), spatele si plafonul

FED express 02-09-10 08:21

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3626604)
pozeeeee de azi!!
astazi interiorul aproape terminat(mai raman scaunele si centurile), spatele si plafonul

foarte interesant omule, sunt pe aici sa vad ce ami realizezi.

myaytza 02-09-10 19:28

3 Attachment(s)
Salutare!!Iata ce am mai facut astazi
Am terminat puntea spate si am inceput sa fac putin din compartimentul motor...hope u like it!!:D

eddycdk 03-09-10 10:13

frumos!
imi aduce aminte de copilaria mea si de ceea ce faceam si eu... pacat ca n-am mai pastrat nimic din ele (am avut 4-5)
good job si spor la treaba in continuare ;)

FED express 03-09-10 10:57

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3629808)
Salutare!!Iata ce am mai facut astazi
Am terminat puntea spate si am inceput sa fac putin din compartimentul motor...hope u like it!!:D

arata tot mai bine frate, bravo si asteptam progresele:!:

myaytza 03-09-10 18:33

4 Attachment(s)
Progresul de azi
Compartimentul motor, capota si suspensia fata:D
Niste sugestii pt motor....sfaturi, poze daca se poate:oops:

FED express 03-09-10 20:54

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3632096)
Progresul de azi
Compartimentul motor, capota si suspensia fata:D
Niste sugestii pt motor....sfaturi, poze daca se poate:oops:

ptii..avansezi cu pasi rapizi, arata foarte bine, sunt curios cum vei face motorul, cred ca iti va da umpic de lucru.

myaytza 04-09-10 10:13

ms mult pt. felicitari si sunt cam suparat ca nu mai posteaza altcineva aici:sad:
mmmmmda..... motorul ala original renault este o ''pain in the ..'' adica are niste forme ciudate si greu de redat:x asa ca m-am gandit sa-i pun un motor DOHC ca e mai frumos si mai usor de construit cu filtre, turbo......''dala ca-n SLRR!!

FED express 04-09-10 20:50

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3633275)
ms mult pt. felicitari si sunt cam suparat ca nu mai posteaza altcineva aici:sad:
mmmmmda..... motorul ala original renault este o ''pain in the ..'' adica are niste forme ciudate si greu de redat:x asa ca m-am gandit sa-i pun un motor DOHC ca e mai frumos si mai usor de construit cu filtre, turbo......''dala ca-n SLRR!!

atunci da-i bataie si sa vedem ce iese:!: hai si spor la munca.

myaytza 04-09-10 22:22

2 Attachment(s)
Pfuuuuuu....gata am terminat motorul.... mai am doar de legat furtunurile de la franele spate la servo-frana
Motorul este un 1.8l 16v de pe Renault 19 la vreo 137CP:D

FED express 05-09-10 09:49

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3634812)
Pfuuuuuu....gata am terminat motorul.... mai am doar de legat furtunurile de la franele spate la servo-frana
Motorul este un 1.8l 16v de pe Renault 19 la vreo 137CP:D

e tunat deci, tine de el ca fuge de pe masa:lol::lol: arata foarte bine pentru i macheta de carton, felicitarile mele:!: abea astept sa vad sfarsitul:bunch::lol::dance:

myaytza 05-09-10 16:08

2 Attachment(s)
poze noi!!! astazi avem hayonul realizat cu sanse ca pe seara sa vedem fata terminata:dance:

andy design x 06-09-10 08:07

WOWWWW:shock:!!!!!Foarte detaliat si fain motorul...de hayon nici nu mai zic+ca sunt si din carton;).Foarte buna treaba;).

myaytza 06-09-10 20:47

2 Attachment(s)
Salutare!Astazi am fost cam lenes (HUAA!!!!:oops:) si am facut doar bara spate, fata(grila +farurile) si o janta

Racer21 06-09-10 20:57

Pana acum nu ti-am urmarit proiectul, dar de curiozitate m-am uitat peste cele 4 pagini, si pot sa zic ca faci ceva foarte interesant, cel putin eu n-as avea atata rabdare si sigur nu mi-ar iesi asa de bine. Felicitari pentru projekt ! chiar daca nu e gata inca :-)

FED express 06-09-10 21:02

Quote:

Originally Posted by myaytza (Post 3639254)
Salutare!Astazi am fost cam lenes (HUAA!!!!:oops:) si am facut doar bara spate, fata(grila +farurile) si o janta

felicitari! arata fenomenal pana acum.

Dacia_1310 10-09-10 15:54

Hai salut!cred ca ma mai cunosti...auzi din ce ai facut geamurile("sticla" in sine):-)?

myaytza 19-11-10 18:18

1 Attachment(s)
......un teasing micut......;)

vn-08-nen 27-11-10 20:58

NU ESTI SANATOS LA CAP TATA :shock::shock::shock:

CRED CA AI O RABDARE DE NEINCHIPUIT !

VA DATI SEAMA CAT TREBUIE SA STAI SA DAI DIN CARTON , SA LIPESTI PIESELE FARA ERORI ! TE CHINUII PUTIN ... FELICITARI FRATE ... NU AM CREZUT CA VOI VEDEA ASA CEVA ... SI MAI ALES DIN PARTEA UNUI BAIAT DE VARSTA CUPRINSA INTRE 15-17 ANI SAU CATI AI ... AM CITIT PE SARITE ...

CE URMEAZA ?

P.S. : ROTILE ( JANTA ) POTI FACE DIN TEAVA PVC ( CUM E AIA PRIN CARE TRAGI CU CORNETE ) CEVA SARMA PENTRU SPITE ( SARMA OTELITA SAU CEVA DURA ) , LA FEL SI PENTRU AX ...

GEAMURILE AI PUTEA DIN PLASTICUL DE LA BIDOANE , E MAI USOR DE TAIAT FIIND SUBTIRE ...

ORICUM FELICITARI !!!

myaytza 28-11-10 09:21

Mersi mult pentru aprecieri si pentru sfaturi...:D
Am mai lucrat putin la Golfake...am montat motorul si asteapta cuminte jentile si partea frontala...
Acum insa..am un proiect mai avansat un Trabant :???: cu toate piesele si toate componentele unei masini reale(mult mai avansat ca R11'le)
P.S.:Geamurile le fac din plastic transparent( de la cutii de cadou..nivea etc.)
Jentile dupa metoda ta ar iesi foarte mici...un fel de 12'' in realitate;)

myaytza 30-11-10 13:51

Machete in lucru - myaytza

3 Attachment(s)
Salutare tuturor!:D
Fara prea multe cuvinte si introduceri....o macheta foarte foarte detaliata(sa speram...:???:)
ZIUA 1 + ZIUA 2
In poze este sasiul neterminat...si inceputul "structurii":???: masinii

myaytza 30-11-10 20:53

2 Attachment(s)
ZIUA 3
Astazi am terminat sasiul care este pe persoana fizica pregatit de vopsire:D
Avem si poze:
P.S."masina este o LADA 2105 VFTS Rally-> invinuiti moderatorul...:???:"

bmwh548 30-11-10 22:04

Din moment ce toate topicurile de machete in lucru au un titlu standard eu zic sa respectam acest lucru. De acord?

myaytza 01-12-10 15:19

2 Attachment(s)
....pai si iti dai seama ca acuma nu mai vede nici dr**u ce fac io aici da in sfarsit....my bad;)
ZIUA 4 part 1
Astazi am inceput sa fac partile ext. ale caroseriei si chederul parbrizului....poate pe seara vom vedea puntea fata finalizata:D

2010 01-12-10 16:10

Rabdarea ta e de fier...bravo pentru munca depusa si astept imagini cu noutati:!:

myaytza 02-12-10 18:29

2 Attachment(s)
Saltare' astazi am mai lucrat la partea din spate....:D
Stiu ca arata cam urat dar...dupa ce va fi vopsita si ii voi pune jante ...8)
ZIUA 5

lazar_tuning 04-12-10 16:46

imi plac machtele astea ale tale care le realizezi din nimic. totusi am o intrebare: ce pui pe post de parbriz si geamuri si asa mai departe ?

myaytza 04-12-10 18:10

Stiii cutiile de cadouri Nivea si Addidas.....are plasticul acela transparent.... din ala fac eu parbriz si altele....:D
P.S.Azi am fost plecat si mi-a fost lene sa mai fac ceva la Lada:x...maine va promit ceva....8)
* "are"-mare prost sunt, am pretentii de destept..daca ma vede profa....:evil:
l-am scutit pe bmwh548 de o treaba!

bmwh548 04-12-10 18:11

Centrele de printari folosesc o folie transparenta alba/fumurie/colorata destul de flexibila pentru cartile xeroxate si e destul de ieftina (sub 1 leu daca imi aduc aminte bine).

myaytza 04-12-10 18:21

hmmmm....nu am incercat dar cred ca sunt la fel ca cele pe care le folosesc:D

myaytza 05-12-10 19:05

3 Attachment(s)
Astazi am finalizat puntea spate si am inceput lucrul si la cea fata.Am mai lucrat si la chederul lunetei spate.....si.....avem si poze cu roooti montateeeee!!!:D:D
Sper sa va placa!
ZIUA 6

FED express 05-12-10 19:13

capata forma
keep working!:workout:

lazar_tuning 06-12-10 22:10

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3869919)
Centrele de printari folosesc o folie transparenta alba/fumurie/colorata destul de flexibila pentru cartile xeroxate si e destul de ieftina (sub 1 leu daca imi aduc aminte bine).

ok, va multumesc la amandoi ca mi-ati spus bafta la modificat :P;)

myaytza 19-01-11 19:40

1 Attachment(s)
Mda...s-a cam ales praful de topicul asta...dar 'aim bac' cu o autohtona indragita......Dacia Nova.....o singura poza de asta data pentru ca e seara si facuta cu telefonul:sad:...dupa cum se vede masina mai are mult pana a fi terminata asa ca ...wish me luck:lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:18.

- Copyright 2026 4Tuning