![]() |
Re: facultate:recomandari,discutii....
Quote:
tu dai admitere? eu intru cu 50% media de la bac si 50% media de la atestat :D ( care este 10 :) Multa bafta si succes mai intâi la BAC! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
crezi ca ma intereseaza asa de mult facultatea? si daca se invatza si daca nu... ce daca? :D nu, nu dau admitere. tot cu atestat. dar cum se face media? nota bac + nota atestat pe 2? |
dacan u maresc media de 7.50 cu care am inceput ... am belit-o ca nu intru nicaieri :( (unde as vrea eu)
|
lasa ... gandese-te pozitiv ...
cum zcea murphy ... maine poate fi mai rau ... sa speram ca nu va fi asa ... si succes in continaure .. ;) |
sa intleg ca majoritatea vreti la stat! ca la particular intrii peste tot :)
|
baieti , mai e o saptamana si abia atunci putem vorbi de facultate .
Apropo,eu dau la medicina :P |
ce inseamna daca...
facultatea la unele profile e autorizata... iar la altele scrie ca e acreditata... de ex...la Universitatea de Vest Timisoara.... Relatii internationale si Studii Europene (romana)- autorizata la politehnica la timisoara...se da admitere din mate...praf...deci nu dau admitere, aia e clar am cam eliminat automatica si informatica aplicata... la facultatea de mecanica...ma tenteaza autovehicule rutiere, tehnologia constr. de masini(devin constructor auto?), nanotehnologii si tehnologii neconventionale, robotica.... nu stie careva cat de cautate sunt specializarile de mai sus, in RO? |
.....autorizata inseamna k dau licenta in alta parte.....de ex la mine jurnalism la univ ovidius e autorizata si dau licenta la jurnalism bucuresti.....aici sunt probleme f mari ptr k cei de la buc fac mari diferente intre elevii de la buc si ceilalti ....stiu un caz a zis de 10 cu fel si nu i`a dat ptr k i`a zis k ea vine de la cta si nu merita ......
|
nasol asa...
|
....dap destul de nashpa ....speram k pana terminam noi se mai schimba una alta....
|
eu mai rabd 7 saptamani :((
sa vad ce mai gasesc dupa examen :( |
facultate .. Bucuresti , Carol Davila , Medicina Generala , admitere 26.06.2006 ! 40 grile chimie 60 grile anatomie !
|
si daca nu intru la stat la Carol Davila.. ma bag la Titu Maiorescu :))
|
oky .. eu is cam aiutrea ..
pt un dosara la o faculta ... imi zicetzi si mie toate chestiile de care am nevoie ? |
romano-americana -> informatica economica
|
Quote:
vezi pe site'ul facultatii respective...ce se cere... |
aham .. ms .. :)
atunci tre` in mai multe locuri sa ma uit ... pt ca ink nush` exact unde vreau sa merg mai departe ... |
Quote:
same here:) ma gandesc...ma gandesc...si iar ma gandesc... si crezi ca stiu unde sa ma duc la faculta? ;) |
Sa dau si eu la rumeno americana? :D
Ce ziceti...cei care stiti....dati-mi un sfat ceva....nu vreau sa aleg ceva asa la panarama...plssssssssssssssssssssssssss |
pai la ce te astepti u de la romano americana?
si ce vrei de la o fac? :) |
Pai...nush....
Astept un program mai lejer...dar nici chiar super lejer..adica..vreau sa mai si invat ceva cat de cat...:rolleyes2 |
Quote:
adik ce bey asta? :D mai multe detalii... viatza e? panarama, show alea alea... e? |
nush dc unii vb asa naspa de romano americ. e la fel ca in orice particulara... e grav ca unii care au dat bacu habar n-au unde ce si cum :) pana acum ce mama masii? ati dormit? pe mine maicamea din a9a ma freaca la bila ... :lol:
|
si pe mine...dar pe cine interesa?
:):):) |
in a 9a eram beat non-stop
numa cu gandu la gagici si masini tunate... |
Maine ma duc sa depun dosarul la romano-americana....it seems there's no way back....:D
Am facut o alegere buna sau rea....spuneti si de ce :D |
shogunule ... inseamna ca din toamna s-ar putea sa fim colegi de facultate :)
la ce profil te-ai baga ? |
shogunule ... inseamna ca din toamna s-ar putea sa fim colegi de facultate :)
la ce profil te-ai baga ? |
de ce nu dati voi la constructii Bucuresti??
www.utcb.ro instalatii / constructii civile / geodezie / cai ferate drumuri si poduri / utilaj tehnologic de intrat, ... intrati aici sigur ... de iesit nu va garantez.... |
Am facut acte...tot...gata :D
Din octombrie o sa fiu la facultatea de Relatii Comerciale Financiar-Bancare :D |
si eu la info manageriala
colega!!! |
:D
Am auzit ca o sa fie cam greu cu caminele....plm... Eu vreau sa merg in campus...:D |
Acum am vb cu unul care a z is ca in primul an toti ajung in campus...
Dar mi-a zis ca el nu ar recomanda facultatea aceasta nimanui...:| Oricum...ce-o fi o fi....:D Merg "la ce vine" :lol: |
si ma rog de ce n-o recomanda?
|
la romano britanica nu se baga nimeni? am citit la ei pe site si pot spune ca e de bine :) .... acum am auzit niste vorbe cum ca n-ar fi acreditata..dar alte vorbe zic k e ! acum nush...
|
Quote:
|
pai in primu rand eu la anu voi vedea nu acum ! :) dar cum vedeam baietii ca o dadeau cu romano americana ... era o idee sa incerce la romano britanica unde iti zic eu ca iesi alt om... cine cunoaste cum e englezu poate sa spuna ;) nush dar m-am uitat pe site si mie unu imi convine ! nush sigur daca e acreditata sau nu :(
iar la stat ar fi pacat sa ia medie si sa nu incerci... cine draq vrea cheltuiala ? nimeni..si apoi poti face particulara una daca poti :) in plus daca aveti atestat la ce se cere intrati vara admitere la romano americana;) |
Quote:
Dar am mai auzit de la multi altii ca e tare facultatea si daca vrei sa inveti inveti... |
depus dosar azi in TM:
Politehnica: facultatea de mecanica...prima optiune inginerie mecanica (oricum repartizarea pe domenii se va face dupa primul an), asa ca mi s-a spus sa trec acolo toate domeniile Univ. de Vest Tm: stiinte economice...tot asa...repartizare pe domenii dupa primul an. sambata...Universitatea Oradea: stiinte economice... have fun! |
Hello people :D
A trecut si primul an de facultate :D Acum am o intrebare pentru cei care stiu ceva despre romano-americana...in special pt cei din anul 3 din toamna... Se va da o sesiune in toamna? si daca da cand va incepe?! :| Eu am "doar" 7 restante asa subtire :D si un record de 4 seminare si 2 cursuri la care am fost intr-un an...in ciuda faptului ca am stat la 50 m de facultate :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:03. |
- Copyright 2026 4Tuning