![]() |
Re: cj-01-nwr
1 Attachment(s)
Astazi am montat a 2-a bara antiruliu pe fata.Sta mult mai bine in curbe si efectul de barca a disparut.
|
Fain fain! Spor la treaba in continuare.
|
Nu stiti ce amortizoare se potrivesc in locul celor de dacie, cu modificari cat mai putine, preferabil deloc?
|
toata viata am iubit daciile cu cn1...arata super..si capota aia e funny:) :D cred ca ar da mult dar mult mai bine cu semnalele facute negre sfatul meu :P keep clean
|
@alex4u-multumesc:P.O sa incerc maine sa le fac negre.
Am gasit 2 anvelope de 185/60 in stare foarte buna.Intrebarea mea este....incap de jante superbalon? |
Poti pune linistit pe jantele superbalon(5,5j) cauciucuri de 185.....chiar si 195.
As avea si eu nevoie de 2 gume de 185/60r13,mai are omu de la care le-ai luat si alte perechi? |
Quote:
la faza cu bara antirului dubla pe fata, am auzit ca tint sa strice bucsaraia atata pe suporti de pe lonjeron cat si de la bieleta anirului, mai bine cauta una de diesel de 22, e mai rentabil:) incearca sa faci ceva cu inaltimea masini:) arcuri taiate si eventual daca ai unde amortizoare scurtate si intarite, o sa fi mult mai satisfacut de tinuta de drum |
Initial am vrut sa-mi montez una de 22,dar am vazut un post de a lui Muttley in care,daca mai tin eu bine minte zicea ca ideal ar fi sa se monteze 2 bare de 13mm pe spate si una de 22 pe fata.Avand in vedere ca nu am de 13mm pe spate ci de 2x17 mm am optat pentru montarea a doua bari pe fata.Daca am facut bine,asta nu pot sa stiu,cert este ca voi afla:)).
|
am eu niste gume 4 is noi is 155/60r 13 le dau toate 4 la 100 ron is de toate anotimpurile
|
Multumesc sokka de oferta dar am rezolvat.:)
|
foarte misto masina ..daca ar fii a mea .as face urmatoarele modificari : garda la sol micsorata ...la limita, a ta parca e caruta ! roti mai mari , 17-18 inchi . marire aripi ca sa fie lok pt roti(evazare cred k se numeste,)o suspensie sport,se gasesc golfuri la dezmembrari ...iei de acolo segmentii ,cutia de golf .si o pun pe dacie ...facem un fell de roll cage.pt siguranta .niste scaune sport .pt ``confort``. o toba sport (cea mai galagioasa,ka sa atraga atentia) si pe final o vopsea draguta .... dar toate astea se fac cu un buget destul de consistent ...daka ducem lipsa ...ne super multumim si cu una ca asta .....oricum faina masina ....sa o stapanesti sanatos ...si fara tamponari, (cred ca reparatia la bmw acela a costat mai mult decat toata dacia ) ...
|
Interesant de spui tu acolo:)).Intr-un fel sau altul,dar iti multumesc pentru ca ti-ai dat cu parerea.Dupa cum cred ca am mentionat si cu cateva posturi inainte masina nu va ramane asa de inalta.
Cheers! |
sory ,am citit mai mult printre randuri :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E dacie totul e posibil cocosele.... Asteptam poze noi si bafta la modificat |
Si un V8 pus pe ea, cica se potriveste de pe Mustanguri, intarim lonjeroanele cu putintel scotch shi o creanga, ciordim evacuarea de la un Cayenne Turbo, suspensii... gasim pe ceva Ferrari reglabile, franele le luam de pe un Boeing 747 shi sa nu uitam de ceva spinnere cromate de pe vreun Escalade roz. Scaunele Spoarco din colectia "Blana Alba" nu pot sa lipseasca.
Disclaimer: Orice asemanare cu cazuri reale este intamplatoare. Vorbind serios... Taiate arcurile si la multi ani! Nu trebe mai mult. Poate ceva gume pe superbaloane si pe spate... Si lucrat la detalii.. usi, bara spate(mai ales), capota... |
1 Attachment(s)
PIMPED!
|
iui keshpe
|
Florynez design.Hai sa nu ne mai prostim:)
|
schimba bieletele cu unele de papauc sau daca ai la cine fati unele la strung
|
Team vazut azi prin centru in Cluj e cam atinsa masina in cateva locuri si suna a mitraliera:)).
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sper ca nu te superi pe mn..m-am jukat si eu cateva minute...eu asa as vrea sa o vad ..
|
arata frumos ce ai facut din pozele normale ..daca ar arata asa in realitate masina .cred ka ar intoaarce ceva capete :D
|
Hmm,frumos,frumos cum te-ai jucat cu ea:D.Chiar astazi pe la 12 am vorbit cu un mecanic si s-ar putea sa o duc vineri sa o coboare,dar nu este sigur.Intrebarea mea este urmatoarea...avand in vedere ca nu este service,pentru taierea arcurilor,cam ce pret ar fi?Asa aproximativ...
|
Astazi am schimbat pe fata bieletele de directie,rotule,bucsi si cam tot ce influenteaza directia care acum e mult mai precisa.Dar,surpriza...janta fata stanga era crapata:|.
|
Adica suna toba taaare:).
Incearca sa iti retusezi vopseau,repari indoiturile si unde ai tras prea mult chit(la clantele spate). Bafta. |
2 Attachment(s)
am mai facut asha ceva :)
|
arata bine lasata :) ...
|
Frumos,frumos:)Multumesc pentru poze:)
|
2 Attachment(s)
Stiam ca Dacia e o masina plina de surprize,dar nici chiar asa.Bujia s-a rupt in centrul Clujului:)).Care ar fi cauzele ruperii ei?Mentionez ca le-am schimbat pe toate cand am schimbat si chiuloasa.
|
poi cauza ar fii..pretul redus al bujiilor..si calitatea...care lasa de dorit:D
|
ia-ti bujii de sinterom si nu o sa ai probleme
|
is sinterom.cumparate de 3 luni
|
Sincer mie sinteroamele mi se par cele mai proaste.
|
nu v-a suparati ca intervin!....masina acum arata ca in ultimele poze, asa lasata? sau alea sunt facute pe pc.?
|
v-ati gasit bujii "sinterom"
Incearca niste bosch chit ca , costa cv mai multisor da te tin 7mii de km |
cam exagerat de jos :))
si capota aia e prea comica=)) |
Quote:
@crazyfornova, bujiile bosh nu sunt foarte bune pt dacii, o zic din exterienta... sunt chiar proaste si da SINTEROM sunt mama lor pentru dacii:D am sinterom de cand am masina si nu am avut probleme cu ele si cred ca le-am dat jos de 50 ori cel putin... ca a fost o perioada cand mise ineca motoru |
| All times are GMT +2. The time now is 14:05. |
- Copyright 2026 4Tuning