![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Quote:
Deci nu va faceti griji .. politia romana nu are cu ce masura intensitatea foliei... in cel mai rau caz o sa patiti ca mine ... Foarte bine arata masina ... ... cat costa ledurile alea pt numere ? |
in legatura cu folia nici daca nu ar fi probleme cu politia daca ai avea si pe fata nu mi-as pune .. ca e problema cu dezlipitul, si-a pus o cunostinta si tot timpu li se dezlipea .. deci no tnx, iar in legatura cu ledurile, am dat 2 milioane interior + alea de la numar, stiu ca am dat mult dar le-am luat de la un magazin nu de la cineva, daca le luam de la cineva dadeam cam 1 milion poate mai putin, asta e acum, nu imi pare rau ca am incercat mai multe modele, si unele luminau foarte slab, astea macar lumineaza puternic si sunt multumit ..
|
folia de 10 lei se deslipeste intr-adevar,dar o folie buna cum ar fi lumar sau 3m nu se deslipeste.am eu pe fata si am avut la toate masinile.nu am avut probleme cu deslipitul,doar ca se zgarie,dar asta e inevitabil.decat ionizate si urate,mai bine folie.nici eu nu o am folia inchisa 100%.le am pe toate 50% dar ii schimba radical aspectul masinii.la orice masina se intampla asta
|
Quote:
|
you gotta love romania, pe la prelungirea ghencea pe niste stradute mergeam eu linistit, in fata apa, ok np, mergem usurel, si tot asa usurel se lasa toata masina pe partea dreapta, cu botu scufundat, de iesit n-a vrut sa iasa, si incepuse sa iasa abur de sub capota, pana la urma am vazut ca nu mai e altceva de facut si m-am dat jos desi era cam in mijlocul mini laculetului si a trebuit sa cam stau in apa pana la glezne .. am scos-o pana la urma, si pana acum ce se vede un proiector ars si senzorii de la proiector, si motorul pana acum merge la fel desi parca se aude altfel, nu din masina ci daca cobor si ascult cu atentie, maine ma duc la bavaria sa vad mai exact ce s-a intamplat .. sper sa nu fie grav .. traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
|
Quote:
|
pai da dar macar gropile le vezi .. vezi daca poti sa o ocolesti, intorci, ceva acolo, nu sa fie camuflata sa crezi ca nu e nimic
|
frumoasa masina...sa ai grija de ea!
|
mersi constantino .. updates: am schimbat chederele de la geamu din spate, am schimbat pragul, ma hotarasem sa o colantez negru mat dar m-am razgandit si o sa ii fac casco, si mi-au mai disparut un set de oglinzi fix in seara asta, vad ca e criza de oglinzi de coupe .. sa vad cum fac acum cu urmatorul set, ori il inscriptionez ca e deja a 2-a oara cand mi s-au furat, sau am auzit ca se fura si alea, incep sa iau in considerare seara cand parchez masina sa scot oglinzile cum se scoate si casetofonul si luate in casa .. nu mai e de gluma
|
vezi ca se fura si alea inscriptionate.....io zic sa iti iei un amstaff si sa il pui in masina noaptea :lol::lol::lol:
|
da sal legi de roata si sa iti fure si roata si cainele
|
E diesel? :))=))=)) e dragutza ma tzimbricare ;)
|
ahahhaha martinez :D mersi, sa vina vara sa iti demontam 407-le ( pardon 405 hahah )
|
forzaa boss
|
Coane, mia facut foarte mare placere ca neam intalnit, ca am schimbat 2/3 vorbe. In final asta e partea cea mai frumoasa a acestor evenimente...mai multi sau mai putini apreciaza asta si leaga amicitii sau prietenii dincolo de un username. Foarte frumos beemerul tau, astept sa ma dai 1 tura cu el la evenimentul monomarca ce urmeaza (asa am inteles)...si mare grija cu oglinzile alea :)) mare mare grija.
Mult respect si placerea a fost a mea. Numai bine! |
tnx & same morph :D
|
updates: s-a vopsit si pragul, + facut casco, am renuntat la ideea de a o colanta negru mat .. urmeaza sa mai schimb niste chestii pe la motor + niste bucsi
|
updates: s-a vopsit si pragul, + facut casco, am renuntat la ideea de a o colanta negru mat .. urmeaza sa mai schimb niste chestii pe la motor + niste bucsi ................---->>>
o faci roz mat?? fortza boss :)) |
nu frate :D:D momentan vreau sa o refac impecabila culoarea ei originala
|
Bv ma, hai sa fie bine ca sa nu fie rau :))
|
Ba da cu oglinzile tot nu ai rezolvat :)) (glumesc man) dar doamne fereste...
|
ba da morph, cred ca am uitat sa zic, mi-am luat un set de oglinzi si le-am inscriptionat de data asta, sa vedem daca mai raman si acum fara ele, eu sper ca nu :D
|
5 Attachment(s)
am montat eleronuuuuuuuu ! dupa incercari fara succes cu banda dubla adeziva, am mers la un service de partbrize, si s-a descurcat un baiat
|
Cu banda dublu-adeziva probabil ramaneai fara el la o viteza mai ridicata.
|
ceva de genul
|
am auzit ca o sa ma suni zilele astea sau chiar maine sa vii sa vezi kitul ala de M :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Ba da jantele alea cand le schimbi? Bafta in continuare.
|
@ daffy daca ar fi bani te-as suna chiar acum :)))
@ martin nu ma grabesc, gasisem azi unele double spoke 97, dar nu i-au placut omului cum dadeau pe masina lui ale mele, si a ramas ca ma suna daca e ceva, desi nu cred ca o sa fie :rolleyes2 |
Atunci iti urez bafta :D
|
Quote:
|
2x tnx guys :D
|
salut. cum ai facut cu ledurile alea la nr de inmatriculare in spate? eu am un 325ci si imi place foarte mult cum se vede la a ta. p.s. astept pm
|
pai iti raspund aici ca poate mai intereseaza si pe altcineva, cand am luat ledurile interior/exterior, am incercat absolut toate modelele, si cele mai scumpe = cele mai puternice, desi in interior mi s-au ars si am pus becuri normale, ca nu mai dau 50ron/set spate si 75ron/set plafoniera sau la numere, deci eu zic sa le incerci si de unde am luat eu cele mai scumpe au fost cele mai bune, de aici vine vorba pret = calitate
|
sry de off.cea mai simpla,ieftina si de efect dupa parerea mea e sa iei o banda de leduri de 0.5 m o alimentei de la becul original si iti lumineaa uniform si tare.eu am dat 20 ron pe banda de leduri insa nu am gasit chiar cum vroiam dar e ok
|
sa zicem ca tai tu ledu ala de acolo ipotetic vorbind, si cum il pui unde trebuie, ca e si cu nu stiu ce tranzistor sau chestii d-astea sa nu dea erori sau ceva, senzor cati volti sa ii dea, eu asa stiam
|
lasa-mi un pm ceva cu nr de contact..vreau sa pun si eu asa ceva si vreau sa pun cu cel care ti-a pus tie. danke schon!
|
florin ai P.M.
Paste fericit tuturor ! Soon: dupa data de 12 urmeaza sa schimb 2 bucsi pe fata, un semering si un tampon la cutie, cureaua de la alternator + clima, niste role, si parca atat din cate imi aduc aminte .. momentan :D si jantele sunt de vanzare https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...poke-72-a.html |
Gata te-ai hotarat sa le schimbi? Buna decizie, hai bafta si sa ne auzim de bine. P.S. te astept sapt viitoare sa facem peugeotu ala turbat :-P
|
da, parca am chef de ceva cu buza daca gasesc :D pai gata ti-ai pus motorul nou ?
|
Inca nu, te astept pe tn.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning