![]() |
Re: tinichigiu vopsitor mecanic [particular]
Quote:
|
10 Attachment(s)
alfa romeo giulia
|
8 Attachment(s)
skoda octavia 2 schimbat platfon
|
Aripa fata+usa la un Vw Lupo vopsit alb? Piesele sunt pregatite pentru vopsire...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:peace::peace::peace:
|
schimb distributie ulei etc.
|
up este sarbatoare am luat o mica pauza
|
la schimbat o cutie de viteze la un mercedes w124 va bagati? as dori un pret pe manopera!
|
Quote:
|
Cat costa de vopsit ( materialele dvs.) doua praguri de plastic ? trebuiesc doar matuite si apoi vopsite . pragurile sunt demontate .
|
Quote:
|
:peace:
|
salut, am un renault clio 1 din 93, cat ma costa vopsirea,pregatirea si schimbatul ambelor praguri (sunt mancate rau de rugina, am pragurile de schimb). un pret aproximativ, mersi
|
Quote:
|
Salut Cristi,
1.Un PM cu pretul pt remedierile din poze, aș vrea o reparație locală, nu pentru toată componenta. https://a.imageshack.us/img697/2898/dsci0001tu.jpg https://a.imageshack.us/img72/2664/dsci0007e.jpg 2. In ce zona ai atelierul ? Mulțumesc. |
De vopsit integral un e46 sedan metalizat cat ar costa aproximativ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut..
de vopsit un golf 5 interior-exterior ? si astupat gaura din locul bandourilor cu stima JeRRy |
Quote:
|
up:arrow:
|
Salut ma intereseaza sa vopsesc o capota de opel corsa c,precizez : capota trebuie remediata i partea din fata unde a inceput sa infloreasca vopseaua,cat ma costa? si cat timp iti ia.
Si de schimbat distributia? |
Quote:
eu lucrez in colaborare cu inca 3 baieti un mecanic tinichigiu si un vopsitor sunatima sa va spun si pret pentru distributie 0722690164 |
Salut ma intereseaza si pe mine pt un vopsit integral.. la un Golf 3.. e cu 2 usi
nu are nevoie de indreptari sau altele.. doar o revopsire am multe zgarieturi nu f adanci un negru lucios as vrea.. cam ce pret ? Multumesc |
revin acum cu inca o chestie.. deci un vopsit negru metalizat da ma intereseaza la ce pret ajunge pt golf 3 ..
si inca ceva.. am masina in 2 usi.. si cum sunt mari si grele se lasa si nu mi se inchid bine.. tre sa ridic eu mereu de ele ca sa inchid usa bine.. am balamale/bolturi tot ce trebuie cumparate de la cineva.. se poate face asa ceva si la tine ? ms ( ti am dat si un add in yahoo ) |
salut ti-am trimis si eu un mail,astept raspuns,mersi
|
Salut , intrebare : am cateva ...indoituri la masina pe o parte GEN ca si cum ar lovi grindina , si aripile fata SUNT valuri cand sta unu mai plinut pe ele .....
as fi interesat cat imi iei sa imi indrepti lucrurile astea ...eventual cu finisat sau nu deoarece o sa o imbrac toata in colant ..si vreau sa o aduc la dunga ! astept o oferta de pret din partea ta EVENTUAL pot veni sa vezi si despre ce e vorba ! MULTUMESC ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut
cat m-ar costa cu totul vopsitul unor jante atasez o poza |
Quote:
|
Va salut,
Un pret estimativ pt tinichigerie (schimbat aripi fata, trager, fusta spate, pasaje interioare si exterioare aripi spate, podele si ce o mai apare la dezechipare, cu piese noi pe care le asigur eu) si vopsitorie pt masina din imagini. Stiu ca e mai dificil fara a fi vazuta live insa nu o pot deplasa inca. Daca se poate pretul defalcat pe etape (tinichigeria apoi vopsitoria). De asemenea timpul de executie nu e o problema. ms. https://img220.imageshack.us/img220/1080/p9210094.jpghttps://img59.imageshack.us/img59/1834/p9210092.jpghttps://img221.imageshack.us/img221/5685/p9210091.jpg |
va salut cel mai bine swa ma sunati sa ne spuneti exact ce anume este de facut la mecanica si ce anume mai vreti sai faceti la masina si stabilim si un pret cu respect astept un tel.
|
Am fost si eu la baieti acum ~3 luni pentru o capota...care a fost vopsita si indreptata foarte bine, vopsea umflata + capota in valuri, nu recomand nimanui.
|
Quote:
|
:arrow: up
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning