Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   am nevoie de un sfat legat de o fata (https://forum.4tuning.ro/28-femei/163158-nevoie-sfat-legat.html)

Cozmescu-Alin 12-07-10 23:07

Re: am nevoie de un sfat legat de o fata

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3513898)
da ma baieti, dar ea are 14 si el 15 poate n-ati inteles :lol:
bai sincer sa fiu, parca am trecut si eu printr-o faza de genu' pe la vreo 14 ani si intr-un final am ajuns la concluzia ca tot mai misto e fotbalu' :lol: asadar, ai timp destul sa-ti faci gagici, de ce sa-ti agiti copilaria?!

ai mare dreptate. Nu oi fi si eu prea mare acush fac 17 ani dar cat am fost mic nu am avut eu relatii prea bune cu fetele,ma apropiam de ele cu un singur scop " sa le chinui :lol:" .Anul acesta am avut prima mea prietena:oops: si inca o mai am deci ai timp de abia de pe la 16-17 ani poti sa incepi sa ii zici relatie pana atunci e cam o joaca de copii,iar daca tot iti sta capu la fete poti sa faci ceva sa te ajute mai tarziu,sati formezi un corp frumos, gandire perspicace,un vocabular frumos,un pic de vrajeala:lol: In gimnaziu e cam greu cu fetele ,sunt putine...si alea care sunt frumoase se uita dupa baeti mai mari si tot asa.Dar cand vei intra la liceu te va izbii un val fix in pifometru:omfg: ,si atunci sa vezi ca o sa ai de unde alege:lol:

fasso 12-07-10 23:11

la aia cu dezvoltatul corpului frumos protestez :lol: n-are nicio treaba o relatie serioasa cu pachetele de muschi de pe tine. cel mai important e sa stii cum sa socializezi, sa glumesti cand stii ca va zambi, sa taci cand stii ca e nervoasa, sa consolezi cand stii ca e suparata s.a.m.d.

Cozmescu-Alin 12-07-10 23:15

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 3513935)
la aia cu dezvoltatul corpului frumos protestez :lol: n-are nicio treaba o relatie serioasa cu pachetele de muschi de pe tine. cel mai important e sa stii cum sa socializezi, sa glumesti cand stii ca va zambi, sa taci cand stii ca e nervoasa, sa consolezi cand stii ca e suparata s.a.m.d.

Pachetele de muschi se fac greu si cand le-ai facut greu le mentii.Nu m-am referit la pachete de muschi ci doar la intretinerea lui fizica.:D Sa fi proportionat bine,inaltut si daca mai ai si niste gropitze(muhahahahhaha:twisted: iar ma dau mare) sunt ale tale. Joke:oops:

Ai mare dreptate fasso totul e sa sti sa socialiezi cu ea,sa ii dai ceea ce ea isi doreste mai mult de la tine in acel moment.

Nu stiu daca sti episodu din "Ce-i cu Andy",cand impartea el cutii "what you want" "what you want" :lol:

fasso 12-07-10 23:18

ma, femeia este cel mai de pret dar al barbatului, de ce sa ne mai cacam pe noi .trebuie sa stii intotdeauna cum sa fii si ce anume sa faci incat ea sa fie multumita. si cu asta am incheiat si am plecat la somn. succes
L.E. : impropriu spus "dar al barbatului" numai ca nu-mi gasesc cuvantul potrivit la ora asta. in fine, you got the point ;)

Eugen01m 13-07-10 22:21

@Emin3m . Eu si la aproape 18 ani tot ma simt mai liber singur , asta nu inseamna ca daca ar aparea ocazia nu as profita :twisted: .
De fiecare data cand am ocazia spun ca o prietenie intre sexe e foarte grea, unii stiu foarte bine :D , mai ales cand exista sentimente (sau placeri , cum doriti) .

nea_gogu_de_la_gaze 13-07-10 22:33

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3513945)
Pachetele de muschi se fac greu si cand le-ai facut greu le mentii.Nu m-am referit la pachete de muschi ci doar la intretinerea lui fizica.:D

Subliniem faza cu mentinerea grea

Mustang 13-07-10 22:46

Bai m-ati innebunit cu patratelele... si voi... si femeile.

Vorba lui Teo: ce puii mei tot va doriti patratele?! Jucati x si zero pe burtile alea sau va fwuteti?!

Eugen01m 13-07-10 23:09

Unii sunt frustrati din cauza unor capacitati intelectuale reduse :rolleyes2 , si prefera sa isi ridice ce au pe ei(ceva din BIG sau Autovit) sa se vada ce "virili" sunt 8) . Am observat acest fenomen prin parcuri ...

All times are GMT +2. The time now is 04:40.

- Copyright 2026 4Tuning