Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Goarna auto (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/163115-goarna-auto.html)

DrifterGT 19-09-10 00:27

Re: Goarna auto

Quote:

Originally Posted by crystygye (Post 3667236)
Am revenit cu niste poze: (goarnele sunt de la mare la mic. cea mare fiind lunga cat un brat aproximativ).
Butonul negru de langa schimbator este pentru claxon, iar cel argintiu de pe bord este pentru compresor.
Revin si cu clipul

Oooo da :D :D frumos , conteaza sa iti placa tie :D Bafta la claxonat :twisted::twisted:.

matheo66c 19-09-10 00:42

ai grija cu ele.....sa nu speri oamenii prin statile de tramvai :))))

Foarte tare..bravos....asteptam pe viitor un filmulet? :)

CyberCSX 19-09-10 00:55

Nu înteleg de ce ai turnat spuma peste goarne?

matheo66c 19-09-10 00:56

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3667474)
Nu înteleg de ce ai turnat spuma peste goarne?

Quote:

Originally Posted by crystygye (Post 3666188)
Din cauza dimensiuni lor foarte mari, goarnele sunt instalate in locul roatei de rezerva. A fost taiat cu flexul peretele "golului" roatei de rezerva (doar peretele din dreapta), si au fost montate acolo. Practic 95% din goarne stau in locul roatei de rezerva (adica in interiorul masinii), iar capul goarnei (pe unde iese aerul) sta in exteriorul masinii: prin gaura facuta cu flexul. Bineinteles ca pe/langa goarne a fost pus un spray de spuma de termopane ca se nu se miste goarnele cand functioneaza.
Deci daca stau la semafor si dau claxon, cativa cred ca a venit din spatele meu, nu de la mine (goarnele fiind montate in spatele masinii).

Aici este raspunsul :)

CyberCSX 19-09-10 01:08

OK. Am priceput.
sper ca spuma sa nu împiedice vibratiile goarnelor ca-ti diminueaza din putere.

tribeca 19-09-10 16:36

Quote:

Originally Posted by crystygye (Post 3667236)
Am revenit cu niste poze: (goarnele sunt de la mare la mic. cea mare fiind lunga cat un brat aproximativ).
Butonul negru de langa schimbator este pentru claxon, iar cel argintiu de pe bord este pentru compresor.
Revin si cu clipul

si goarnele se aud asa ingropate in spuma?

crystygye 19-09-10 19:08

Revin si cu clip. Plec din tara 1 saptamana, iar cand revin promit ca fac un clip in weekend.
---------------
Am explicat ca goarnele 90% sunt in interiorul masinii, iar capetele goarnelor pe unde iese aerul sunt in exterior. Am taiat cu flexul din tabla masinii in partea dreapta a portbagajului, ca sa pot scoate capetele goarnelor afara.

tribeca 19-09-10 23:18

Quote:

Originally Posted by crystygye (Post 3668947)
Revin si cu clip. Plec din tara 1 saptamana, iar cand revin promit ca fac un clip in weekend.
---------------
Am explicat ca goarnele 90% sunt in interiorul masinii, iar capetele goarnelor pe unde iese aerul sunt in exterior. Am taiat cu flexul din tabla masinii in partea dreapta a portbagajului, ca sa pot scoate capetele goarnelor afara.

inseamna ca sunt foarte lungi. bine ca si tico e mic :-P

ionut05 23-09-10 12:33

1 Attachment(s)
poate sunt doritori-vand air horn, pentru ca e prea mic pentru ce doresc eu. adica suna tare, dar nu foarte tare. oricum, mult mai tare ca cel de masina obisnuit, are un mic compresor, si un releu. trompetele sunt din plastic. este nou nout, doar l-am probat de 2 ori. eu am dat 45 de lei, cu atat vreau sa-l si dau. plus taxele de transport. nu este foarte mare, am pus telefonul sa se faca o idee.

tribeca 23-09-10 22:13

Quote:

Originally Posted by ionut05 (Post 3677888)
poate sunt doritori-vand air horn, pentru ca e prea mic pentru ce doresc eu. adica suna tare, dar nu foarte tare. oricum, mult mai tare ca cel de masina obisnuit, are un mic compresor, si un releu. trompetele sunt din plastic. este nou nout, doar l-am probat de 2 ori. eu am dat 45 de lei, cu atat vreau sa-l si dau. plus taxele de transport. nu este foarte mare, am pus telefonul sa se faca o idee.

se leaga direct la baterie?

ionut05 24-09-10 15:21

si da si nu. poti sa legi direct la baterie, sau separat, cu buton in bord, sau in locul claxonului de la masina. diferite variante. este pe 12 V si suna destul de tare.

tribeca 30-09-10 19:07

Nu mai vrea nimeni sa mai stie nimic :lol:

dany323bmx 28-10-10 21:46

Inca asteptam videoclipurile promise
Intre timp pun si eo ceva la cale:twisted:

matheo66c 08-11-10 20:17

Sambata am vazut la Sala Polivalenta .masinuta cu tropete:))))..deci cand a claxonat..eram toti:))))...se aude marfa rau :)))))

Se aude la fel ca in videoclipurile cu horn blaster:).

MARFA!!!!

crystygye 16-11-10 10:05

Logan club? :) Trecusem sa vad daca a iesit clubul Logan la intalnire dar erau doar cateva masini. Si am crezut ca nu se mai tine.
N-am putut claxona mai tare, ca erau copii :( (sa auzi cum claxonez la maxim :D )

Saptamana asta trag un clip, deoarece am fost cu masina pe butuci cateva zile.
(mi-am montat discurile de frana Brembo si placutele Textar). Daca nu apare ceva in weekend, fac clipul. Poate chiar impreuna cei de la Logan Club :P

matheo66c 16-11-10 18:05

Sambata acum nu pot sa vin..sunt fugit din bucuresti..dar tare as vrea sa ne vedem sa-l aud live in forta :D

rudolf.s 10-02-11 18:15

Asteptam clipul cu Tico. Mai apare ceva?

dany323bmx 25-04-11 13:18

https://www.youtube.com/watch?v=2YaaYAsswQ4
In videoclip este un test la 6 bari, ea mergand la 8
In realitate abia am mai stat in garaj dar in videoclip nu se aude bine
Trebuie sa o pun pe masina cand am timp
Recomandatimi si mie ce electrovalva sa folosesc, caci am de 24v si una am dat-o cuiva sa incerce sa o faca de 12v
Alt compresor la 12v inafara de cel mic de umflat roti stiti?

tony17_cool 27-06-13 12:37

salut vreau si eu sa vin la o intalnire sa vad aceste goarne la atac

suvi_xxx 04-07-13 07:28

ai intarziat vreo 2 ani :D

All times are GMT +2. The time now is 06:54.

- Copyright 2026 4Tuning