Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Logan by APV (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/162768-logan-by-apv.html)

CT-07-APV 22-01-10 21:46

Re: Logan by APV

Am avut pe 45 cauciucurile. Se pot pune dar dupa cum am spus se modifica dimensiunea. Am avut chiar 225/45 ZR 17 si am mers cu ele destul, Am si 205 40. Dar din ce am experimentat eu 215 40 R 17 este cea mai buna anvelopa. La 225 la viraj maxim si daca mai prinzi o mica denivelare iti atinge. Daca ai si suspensie sport din cauza denivelarilor si a gropilor o sa iti indoi flansa de jos pe care sta amortizorul. Am patito eu si majoritatea celor cu suspensii.
Accept orice parere dar vreau sa arat de ce am facut anumite modificari pe masina si de ce am ales sa fie asa.
Si sincer acum imi zici ca de ce nu am facut topic cand este gata masina? Il fac pentru ca asa am vrut eu si nu stiu cati au topicuri doar dupa ce au gata masina. Nu ar trebui sa iti dau tie explicatie sau nimenui dar sincer o masina nu este gata niciodata. Totdeauna este ceva nou de facut.

SAX1987 22-01-10 22:30

Pai de ce sa nu faca topic pentru o masina in lucru? Asta e rostul topicului , prezentare de la inceput la sfarsit. Daca ar face topic cu masina gata care ar fi rostul??
Masina e in lucru , a spus clar asa ca de treburi ca :nu e aliniat bine sau taiat la aripi sau avioane de astea nu va puteti lega. Cand e gata si ceva nnu e bine atunci sariti.
Mie personal imi place exteriorul si sunt curios cum va arata terminata.Ideea de plastice vopsite la interior nu imi place. Roti pe 18 si cauciuc de 35 am eu la masina mea si nu se poate circula normal cu masina in tara asta de c...t. Eu am strambat o janta in 3 locuri si merg foarte precaut.
Succes in continuare

CT-07-APV 23-01-10 00:46

SAX1987 eu am strambat ultima data janta cu talonul de 40 pe drumul catre Piatra Neamt cand mergeam la expozitie intr-o groapa nesemnalizata si foarte mare. Si eu merg foarte atent, pragul este undeva la 11 cm de sol si orice denivelare mai mare sau groapa poate fi fatala (cu toate ca acum nu este in starea lui perfecta nu imi place sa aud cum crapa fibra). Asta este riscul masinilor modificate.

HoricutzWSR 25-01-10 20:47

nu te supara, te respect pt efortu pe care l`ai depus pt a face ceva din masina ta, si sunt convins ca n`a fost usor...da` nu prea ti`a iesit, iti trebuie neaparat o bara cu muchii mai ascutite, e prea " rotunjioara " neaparat finisaje mai bune, neaparat capota mai putin ...stridenta, si kitu sa aiba cat de cat continuitate...se intelege ca ai schimbat elementele intre ele, si probabil de aia nu prea ti`a iesit, da parerea mea proprie si personala e ca puteai adopta un stil de tuning mai discret si mai elegant...

Multa bafta iti doresc in continuare, daca te pot ajuta cu desene grafice cu privire la kit...da`mi de stire

CT-07-APV 25-01-10 20:55

Salut. Ok realizeaza cateva desene sa vad cam la ce te referi

dog99 26-01-10 12:22

spor la treaba in continuare,o sa iasa ceva dragut.pacat ca sar toti pe tine,parca ai avea nike pe luneta.

ynp_46 28-01-10 00:53

la multi li se pare floare la ureche sa te joci cu fibra, sa te gandesti la niste spoilere unicate si sa le pui in aplicare.multi vorbesc si putini fac.

HDeviL 07-02-10 21:02

Stiu si eu o zicala ... cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii ... :D
Eu unu zik doar bafta multa si sa reusesti sa o termini , abia astept sa o vad finisata si cat de cat gata:D (dupa cum ai zis tu niciodata nu termini de lucrat la o masina ) ^^

GJ 64 GAB 07-02-10 21:15

Baftă multă şi nu te mai lua după unii useri mai răutăcioşi... Īşi dau şi ei cu părerea că e dreptul lor, ei vor să te ajute, atāta tot!

Ciuss!

Cubanez84 07-02-10 23:34

APV-ule usile lsd cine le-a pus si cat te-au ajuns daca se poate te rog.

SEJ 08-02-10 10:25

Tot timpul se gasesc "experti" care sa zica ca nu ai lucrat bine, ca nu e ok ceea ce faci, dar astea sunt oamenii care daca le prezinti un Nissan GTR si tot ar avea ceva de comentat!!!
Userul Bogyciu ... de cate ori ai lucrat tu cu fibra? Cand vreodata ai facut tu o bara pentru o masina sau ce incearca APV sa faca, aripi adaptabile pentru lsd. Diferenta dintre a face o pleoapa din fibra si de a face o bara care are tot felul de curbe si mai ales trebuie sa fie simetrica... e ca diferenta dintre cer si pamant...

Stiu masina cum a fost inainte si chiar ai adus imbunatariri semnificative... arata mult mai bine si astept sa vad si finalul. "Finalul" cuvantul asta nu-l cunosc multi... cand e vorba de tuning nu prea se ajunge la final, sau se ajunge destul de greu, intotdeauna se mai gaseste ceva de facut.
Apreciez ceea ce faci,sport la treaba in continuare!

tm86srg 08-02-10 18:13

De ce sariti acuma in capul celor care si-au dat cu parerea si au o parere negativa despre masina?? Topicul a fost deschis pentru a auzi pareri pro si contra despre masina. Nu inteleg cu ce va deranjeaza daca mie sau altuia nu-i place masina... mi-am dat cu parearea, nu am spus-o cu rautate si este strict punctul meu de vedere.
Multi dintre voi confundati tuningul cu kitsch-ul dar de fapt va credeti mari tuneri. Mai puneti un bec colorat pe masina si considerati-l tuning in continuare.
@CT-07-APV bafta cu masina in continuare si scuze de offtopic

SEJ 08-02-10 20:39

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 3065414)
Multi dintre voi confundati tuningul cu kitsch-ul dar de fapt va credeti mari tuneri. Mai puneti un bec colorat pe masina si considerati-l tuning in continuare

Cred ca vorbestii cu tine acum... daca nu, inseamna ca te uiti in oglinda.
Aaa... drept dovada uita-te la avatarul tau, apoi vi sa dai sfaturi de tuneri cu becuri colorate :lol:

tm86srg 08-02-10 21:51

SEJ spre cultura ta generala pozitiile mele sunt albe chiar daca in poza par albastre, dar cum tu faci parte dintre cunoscatorii in tuning sunt sigur ca ti-ai dat seama de asta... asa-i?? :pelvic_th

Cubanez84 08-02-10 21:55

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 3065414)
De ce sariti acuma in capul celor care si-au dat cu parerea si au o parere negativa despre masina?? Topicul a fost deschis pentru a auzi pareri pro si contra despre masina. Nu inteleg cu ce va deranjeaza daca mie sau altuia nu-i place masina... mi-am dat cu parearea, nu am spus-o cu rautate si este strict punctul meu de vedere.
Multi dintre voi confundati tuningul cu kitsch-ul dar de fapt va credeti mari tuneri. Mai puneti un bec colorat pe masina si considerati-l tuning in continuare.
@CT-07-APV bafta cu masina in continuare si scuze de offtopic

Tu abea ai scapat de rugina si ai pus niste pleoape si niste sticla clara la stopuri si vii sa vb de APV?Mai omule tu esti serios?Domne cat tupeu au unii nu imi vine sa cred,mai bine stai in garaj decat pe forum poate mai e niste rugina de curat?
Tu faci parte din cei ce isi pun xenon si folie si gata tuning?Tu ai macar 2% din modificarile unora de pe pe aici?Cel mai usor e sa iti d-ai cu parerea si cel mai greu e sa construiesti tu ceva.Ia uimeste-ne cu masina ta sa salivam si noi putin.Frate fiecare isi da cu parerea da nu se gandeste ba pararea mea e de c---t mai bine tac din gura.Fiecare vine si arunca cu gunoi pe munca unora,dar ei nu au schimbat nici macar capacele la masina.Eu unu nu as spune ceva de rau de o masina pt ca sincer par sa devin nesimtit,si mai bine laud lucrurile frumoase de la masina respectiva.Cel mai bine fiecare isi face masina cum stie, cum poate, si daca ajunge la un nivel egal macar egal cu cel in cauza atunci sa isi spuna parerea.Pana atunci sa fie liniste pe topicuri,daca cere proprietarul un sfat atunci sa il da-ti, daca nu spune-ti mai bine ce va place la masina.

ag80bik 09-02-10 10:18

apv-ule spr la lucru.nu conteaza daca lu "x"sau"y" nu-i place masina.tie tre sa-ti placa.multi nu constietizeaza faptu ca tu poate nu ai alta masina cu care sa te plimbi si tre sa folosesti loganu si de aici faptu ca nu e gata in 5 zile.ti-am urmarit masina de ceva timp si stiu cam toate etapele prin care a trecut.de ce nu comenteaza nimeni premiile si laudele de la expozitii?este de apreciat faptu ca ai avut curaj sa modifici asa mult masina.daca cineva are o parere pozitiva sau negativa sa o spuna in mod placut in asa fel sa poti sa inveti ceva daca e de invatat.e usor sa arunci cu pietre in munca unui om.am o intrbare pt inii"daca un rand de bari frumoase ,trase la linie cu paragurile si niste jante pe masura plus ceva elemente finutze la interior nu sunt tuning atunci ce ?
p.s.eu cu apv nu ne cunoastem deci nu aveam de ce sa ii iau apararea .

ioana308 10-02-10 11:00

nu conteaza acum daca masina arata bine sau nu.fiecare isi face masina cum o vrea.da nu stiu cum se intampla ca se trezesc numai baietii care nu si-au facut nimic la masinile lor doar un beculet doua si ma refer la 2 persoane in special...vin aici si isi dau impresii da ei in viata lor nu au tunat nimic...omul se chinuie sa faca ceva,pe banii lui...si vine terchea berchea si zice vai ai cheltuit banii degeaba....:hahano::hahano:

Bogyciu 11-02-10 17:49

Daca nu ati observat e un forum public, ORICINE isi poate da cu parerea, fara sa trebuiasca sa dea explicatii nimanui!

Mihai, stiu ca masina a avut destule participari, zicea si BIK ceva de premii, ce premii a castigat masina?

PS Nu va mai obositi sa imi da-ti PM-uri, sunteti demult pe lista de Ignore... Se stiu ei cine.

CT-07-APV 15-02-10 21:00

Locul 2 best autohtona la tuning fever Mamaia, locul 2 best autohtona la tuning show Piatra Neamt si locul 1 best autohtona la iasi

marin_LSS 15-02-10 21:47

salutare sunt nou pe aici vreau sa iti zic ca arata super masina astept sa vad cu iti ies noile stopuri la care lucrezi bafta in continuare ;-)

ROAD EMPIRE 14-03-10 15:36

Mihai tu nu esti la 4Tuning DAYS ?!:???:

ynp_46 15-03-10 21:19

a fost, dar nu inauntru, in parcare:), o masina draguta, sunt curios cum arata terminata:D.

yulyCCI 15-03-10 21:21

ooooooo da super tare loganu chiar am ramas uimit cum ar putea sa arate cu usi lambo

CT-07-APV 16-03-10 23:55

Nu am participat ca nu era gata masina si nu avea rost. Cand o sa o pun la punct atunci o sa fie altceva. Momentan nu ma grabesc pentru ca vreau sa iasa bine

pitibraila 23-03-10 19:35

poze cu masina numai pui ?

CT-07-APV 23-03-10 19:59

1 Attachment(s)
Nu am mai pus pentru ca nu am mai evoluat semnificativ cu lucrarea deoarece fac intai pentru altii si apoi pentru mine. Uite o poza din parcarea de la 4tuning days de acu putin timp

George RHD 29-03-10 20:23

cand ai venit in livada in brasov am vrut sa stam de vorba da erai grabit si ai plecat fff repede :rolleyes2:rolleyes2

kta ford focus 06-04-10 08:26

Nu stiu ce nu va place voua,dar masina e geniala.Imi place foarte mult...

P.S.: baieti decat sa comentati aiurea ,eu spun sa va abtineti ...nu e masina facuta cu piese din bazar ca sa tot vb. prostii

CT-07-APV 08-04-10 20:23

George nu ai masina cumva in Sacele?

ro.maniak 11-04-10 22:07

bucata aia ca sa nu mai incurce in pozitia ei originala pe aripa, nu se poate atasa la portiera, nu imi dau seama acolo ar mai incurca, are spatiu ? ca nici sa stai cu gaura acolo nu prea merge, sau te-ai gandit deja la asta ?

George RHD 12-04-10 09:12

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 3259557)
George nu ai masina cumva in Sacele?

da eu acolo stau ...ma intlnisem cu un logan alb din nsl ct era pe strada la mine eu tocmai imi polisam masina ..si in seara aia ai vizitat livada da ai plecat repede am vrut sa vorbim

GJ 64 GAB 12-04-10 15:31

APV-ule nu ne mai pui nişte poze cu maşina?
Să ne mai clătim şi noi ochii puţin... Baftă.

banzay 12-04-10 18:13

Frumoasa masina, te-am vazut sapt trecuta, ai luat pe cineva de pe Salcamilor. Eram vreo 3 care ne uitam insistent :) Da interesant rosul ala mat... :)

CT-07-APV 12-04-10 20:22

4 Attachment(s)
@ro.maniak nu am timp de masina mea, abia mi-am comandat 2 cauciucuri noi pentru fata ca am unu facut franjuri si inca unu care s-a deformat. E gandit totu stiu ce trebuie sa ii fac doar ca nu am timp am foarte mult de munca.
@George RHD imi aduc aminte ca te-am vazut cand plecam, miercuri o sa fiu prin Brasov dar nu cu masina mea, daca te vad pe la garaj trec pe acolo, o sa fiu ori cu un focus cu nr de B ori cu Agila prietenei mele
@GJ 64 GAB nu am mai facut nimic la masina momentan, dupa cum am mai zis maine vin cauciucuri noi, stai sa vad ce poze mai am prin calculator cu ea
@banzay multumesc sincer nici nu stiu care e Salcamilor dar se poate :)) sunt multi care se uita insistent, daca ma vezi prin oras vino sa vorbim, Botul nu este vopsit e doar spritz kit

Ace MNE 14-04-10 23:52

Uite o idee originala: ai putea face ca sistemul de lsd sa arate ca nou poate chiar sa dai la cromat cateva piese si aripa sa o completezi acolo cu plexiglass. ce zici?

CT-07-APV 15-04-10 18:27

In primul rand aripa nu a fost taiata ca sa se vada sistemul ca nu ma incanta sa stie toti ca eu am LSD, a fost decupata pentru ca nu intra sistemul atunci cand usa este deschisa. Sper ca saptamana viitoare sa rezolv aceasta problema si sa imi pot termina aripile. La ideea cu plexiglass ma gandeam si eu dar inca nu stiu si imi este sa nu fie tiganie. Ramane momentan cu semnul intrebarii

Ace MNE 16-04-10 22:19

eu nu ziceam sa iti pui plexi ca sa te lauzi, iar tiganie nu iese daca e lucrata minutios , si mai si ar fi sa pui si niste leduri dupa ce pui plexi:D:twisted:

Ingerasul99 18-04-10 19:47

Ti-am vazut masina la tulcea, mai ai de munca dupa cum se vede, tare tocit mai e volanul!Spor la treaba in continuare!

gontza 27-05-10 20:34

acolo ai putea face niste aripioare pt aerisire dar daca facia asa ar fi bine sa mai tai putin in jos si cred ca aar arata mai bine si aripioarele sa fie mai iesite ca atunci cand deschizi usa sa nu loveasca ;) spor la treaba .

ynp_46 27-05-10 22:49

cam trebuie refacut badboy-ul....pune man si cumpara o suspensie sport ca daca o lasi cocotata si cu spoilere nu rezolvi nimic....cat cantereste bara fata(aproximativ)?

All times are GMT +2. The time now is 05:46.

- Copyright 2026 4Tuning