![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
arata bine jantele alea, dar nu ies cam mult pe spate? sau vrei sa ii faci evazari? maine iti la pe pm, numaru baiatului cu jante. Spor la marea dezmembrare :D si sa speram si la marea restaurare ;)
|
Care mare dezmembrare? Dupa cum se vede dezmembrarea a luat sfarsit.
Uitandu-ma la diverse topicuri pe aici...chiar mi-e dor de inca o restaurare din asta......poate vreodata va veni si randul meu. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Aripile sunt modificate insesizabil si nu dauneaza aspectului clasic :idea::!: |
super misto.ideea este ca aceasata masina tiind sa o bag la retromobil,(impozit 0,taxe0,motorul fiind destul de mare)si nu stiu daca cei de acolo ar fi de acord cu o asfel de modificare.am inteles ca sunt foarte drastici .
dau super bine pasajele rotilor.sincer nu am vazut aceasta masina pina cum...super misti si imi plac si tobele finale... |
e cam greu cu retromobilu, mai bine platesti taxele si o faci cum vrei tu...jante late, caucioace late etc. Asea vroiam si eu sa fac granada, sa scap de impozite, dar e prea mare bataia de cap si nu poti s-o faci cum vrei. Oricum da bine cu jantele alea :D
|
stie careva impozitul pt non euro 2300 cm cat este?sunt chiar curios.
|
La 2.8 este 850ron. Sincer, intr-un an de zile se pot strange pt impozit banii astia. Daca era V8 Perana - era grav intr-adevar.
|
Quote:
sunt curios stie ceva la un moment dat se daduse o lege in care se spunea ca masinile de tipul asta se pot inscrie pe o anumita perioada a anului...mai scurta si cu taxe mai mici...cunoastetzui asa ceva? |
Tu ai 2.3, deci 345 Ron/an e impozitul.
|
15 Attachment(s)
Quote:
si incepe marea tinichigereala..... masina este gata dezmembrata ,dupa ore de munca,fiecare surubel in parte ,evaluata pt eventualele piese noi ...si gata pusa pe platforma si dusa la un tinichigeriu meserias....timpul alocat 2 saptamini...in care a bagt zi lumina...plata a fost pe masura....podeaua este ok,rugina fiind numai la partile neimportate...si ff putina..surprinzator de putina pt ceea ce credeam eu. |
1 Attachment(s)
Esti pe drumul bun. Dar acum ca sa fac o gluma, parca e masina din finalul filmului Gone in 60 seconds. Ca sa pun un pic de autoironie - o poza de acum un an cand se lucra la tabla si la a mea
|
munca cu tinichigeria a fost fantastica,am focalizat pe fiecare detaliu ,am avut mare noroc ca 85 % la suta din tabla a fost f ok.
|
Quote:
Un Capri identic cu al tau contra unui Ferrari prin anii '70 : https://www.youtube.com/watch?v=VdzB6VLDoac |
Quote:
ferarri ala era un de vorator de capri...uite aici... https://www.youtube.com/watch?v=CIBVCYOrpL4&NR=1 si unul alb dar cu motor de 2.0 https://www.youtube.com/watch?v=SdomZ...eature=related cel din primul videoclip avea motorul in linie posibil 1,7. |
Quote:
ca sfat, daca incerci sa o bagi in retromabil alege culoarea din paleta de culori originala a masinii, probabil acelasi cod de vopsea pe care l-a avut. am auzit pe unii care au avut probleme cu asa ceva... succes. |
mersi ..asa o sa fac...:D:D
si niste filme care ma fac sa visez...cu ochii deschisi... ford capri white big block 460...masina e ROPOOOOOOT https://www.youtube.com/watch?v=XOH3Yo2j90M https://www.youtube.com/watch?v=rPNBA...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=Ci5hq...eature=related vissssssssssssssssssssssss |
5 Attachment(s)
gataaaaa cu tinichigeria....masina este pusa pe platforma si dusa la un pregatitor ....pt pregatirea de vopsire...bineinteles..si unde incepe mareea aventura ...unde normal avem de -a face cu genul de pregatitor roman....bani multzi si munca putzina....si muuulta gura.
|
si ceva suuuper frumos..
https://www.youtube.com/watch?v=xpOF6...eature=related sau.. https://www.youtube.com/watch?v=Gw3w6YLglPg&NR=1 sau ceva ce il vad si vad si revad ..... https://www.youtube.com/watch?v=8mHx-...eature=related vizionare placuta |
Nu imi vine sa cred cum arata tabla pe masina asta ... si eu cu 10 ani mai batrana decat a mea ... si a stat nemiscata timp de vreo 20 de ani ...nu imi vine sa cred ....
Superba ..si cea galbena la fel . Ce iti pot zice ...spor , bafta , succes , suport financiar mare :) |
1 Attachment(s)
multumesc..sa stii ca si eu am fost super uimit de linia masinii cand am vazut-o,marea smecherie este ca aceasta masini a stat din 86 in acelasi loc ,in aceeasi parcare ,pe propietar nici nu il mai interesa dar nici nu vruia sa o vanda...e de remarcat faptul ca in pofida ploilor,ninsorilor etc....masina avea numai cateva puncte de rugina si asta numai in zonele super accesibile.suspensia este ok.chiar e rigida......
vechile numere de inmatriculare de pe timpul raposatului...le pastrez ca amintire...daca te gandesti ca pustoaicele care au fost plimbate cu masina asta ,care pe timpul ala era ozn ,acum sunt bunici....:D |
6 Attachment(s)
masina este gata preparata si pregatita pe vopsit...o sa fie vopsita in acelasi al...ermine white,deoarece vreau sa o fac exact ca in prima zi cand a iesit pe poarta fabricii din uk.
|
2 Attachment(s)
salut
Playere, asta nu este masina ta care este gata de mult? Incerci sa pui zilnic cate un pas cu restaurarea ca nu inteleg...oricum nu poti spune ca acum este pregatita de vopsit si tu sa apari in pantaloni scurti langa masina ca toata lumea intelege ca poza este dintr-un alt anotimp. credca vorbim de aceasta masina...sau gresesc? Daca vrei pun si un filmulet ca sa fim siguri:evil: |
:sad: no comment....cred ca nu ai inteles ideea...ma rog in fine...la masina asta s-a muncit ore in sir,nopti si zile lumina...
si ....da pot sa pun fotografiile in faza finala....dar care ar mai fii farmecul.... unde dai si unde crapa.... si cel in pantaloni scurti e pregatitorul ...amice...:D Spre deosebire de multi care au luat o masina gata facuta de alti si o posteaza in faza finala ,eu prefer sa arat cat demult s-a muncit la ea... ideea asta nu imi apartine,in totalitate...am fost rugat de cativa amici de pe forumul acesta sa pun constructia acestei masini in episoade....si speram ca este ok... daca tu stii rezultatul ar fi mai bine sa il tii pentru tine,si nu este frumos sa strici efectiv threadul altora. Daca te deranjeza o sa opresc chiar acum thredul despre aceasta masina.... o zi buna. |
Pai oare e cineva care nu s-a prins ca masina e gata demult?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Este masina lui si o prezinta cum crede el de cuviinta; poate este mai interesant asa, pe episoade...Nu a sustinut nici un moment ca pozele sunt din prezent sau din urma cu 3-4-5 luni. El alege cand pune filmulete sau poze mai actuale. :D Eu mai vin cu o sugestie, desi stiu ca Player prefera stilul stok, inca mai incerc o deturnare de la Retromobil :evil::twisted: la tuning; :D :D |
Deci masina e chiar panica..... m-am indragostit la prima vedere :)
|
Quote:
Am luat una bucata ford capri din 69 parasita de 20 ani,am adaugat pasiune ,munca,bani,timp,idei,prieteni- le am amestecat pe fiecare adaugand putina istorie si incerc sa scot la liman sau mai bine zis pe sosea...rezultatul. Ideea de a parcurge fiecare parte esalonat- mi s-a parut cea mai buna. Una este sa postez asta e masina mea finala si alta este sa postez munca,timpul,bani pe parcurs ..eu cred ca este cea mai buna ,nu? Prin asta am vrut sa evidentiez celor din fata pc-urilor,ca sa reusesti sa scapi un retro de la junk-yard nu este un lucru deloc usor,ai nevoie de toate ingredientele pe care le -am avut eu. ps.doresc celor care se incumeta de asa ceva,sa o faca senzatia este unica,se vezi cum renaste ceva demult apus..;);) |
7 Attachment(s)
Quote:
|
Felicitari! Te-ai miscat repede si rezultatul este superb!
|
8 Attachment(s)
Quote:
as fi vrut sa vopsesc capriul alta culoare,dar tot m-am gandit si razgandit si am ajuns la concluzia ca albul o prinde cel mai bine...deh...de om bogat...:D |
masina este gata vopsita si se pregateste usor ,usor de asamblare.
|
Quote:
Mie partea cu rotile imi place cel mai mult :-P , astept episodul ;) |
hehe..si mie tot aia imi place...:D
|
5 Attachment(s)
gata..haine noi....stagiu nou..vopsirea...
dupa 5 ore petrecute in cuptor numai pt aa fi vopsita...a iesit....s- a folosit f mult lac,4 kg..pt starea de oldie....vopseaua alba ermine white..nemetalizata.. astept pareri... |
foarte frumoasa ...astept sa ma dai o tura
|
4 Attachment(s)
gata ...masina este adusa acasa incepe montatul jantelor.
fata 185 65 pe 13 spate 205 60 13 superbalon. jantele de ford mustang ,merg pe vechile prezoane 4 ori 108-slot wheels mustang luate din uk ,cauciucurile sunt cooper cobra gt,exact ce se echipau muscle carurile inainte. |
Absolut fantastică ! :shock:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
si marea echipare a inceput.......zile si ore de munca incontinuu .
punem la loc ce am dat jos....deja totul a inceput sa capete forme... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning