Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   E65 - Meu (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/161714-e65-meu.html)

xxdadixx 24-01-10 19:47

Re: E65 - Meu

astea erau perfecte https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...dual-20-a.html

Madalin_e36 24-01-10 20:04

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3010868)

fata de jantele care le-a gasit el...nici nu se compara astea.. parerea mea

ionutBMW 24-01-10 20:41

nu sunt o idee pe viitor chiar vreau cam intr-0 luna maxim doua sa le achizitionez.am vb cu cineva care le comanda pe un site din America si sincer sa va spun au niste preturi super acceptabile.i-am intrebat cat costa adusu in romania la cluj si mi-au spus in jur de 400 euro .asadar jantele sunt undeva la 1450 de euro cu tot cu cauciucuri .va pun pagina de net a firmei sa va convingeti .http://superbuytires.com/Dvinci/

ionutBMW 24-01-10 20:44

Quote:

Originally Posted by babau88 (Post 3010277)
chiar ai gasit la pret bun. sunt superbe jantele, dar ceva mai mare ? 22 '' ?

sincer as pune si de 22` dar consider ca inca nu sutem pregatiti cu drumurile ca sa ne permitem asemenea lux ,cu toate ca diferenta de la 20 la 22 era de 600 euro.multumesc tuturor pentru aprecieri si sper din toata inima sa ma prezint in fata voastra cu jentiile pe care le visez.

babau88 24-01-10 20:48

1450 bucata?sau cum?

gelu_r 24-01-10 21:26

Quote:

Originally Posted by Madalin_e36 (Post 3010908)
fata de jantele care le-a gasit el...nici nu se compara astea.. parerea mea

Klar mult mai tari alea originale de bmw individual pe 20 decat alea davinci , si eu vroiam sa iti spun de ele.

Cat despre alea davinci , sunt frumoase dar nu stiu cat de bune or sa fie , 2 la mana , ce J au? jantele aflermarket pe 20 22 , au J mic si implicit cauciucurile care le pui pe ele sunt maxim 275 , iar 275 la seria 7 cu jante pe 20 se vede URAT :D

ionutBMW 25-01-10 09:05

in primul rad 1450 vine setul complet de jante cu cauciucuri ,normal pretul era exprimat in dolari si era undeva la 2100 de dolari dar am facut calculul si am iesit undeva la 1450 +400 transportul.cu tot cu cauciucuri.SUPER OFERTA NU?

ionutBMW 25-01-10 09:08

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 3011258)
Klar mult mai tari alea originale de bmw individual pe 20 decat alea davinci , si eu vroiam sa iti spun de ele.

Cat despre alea davinci , sunt frumoase dar nu stiu cat de bune or sa fie , 2 la mana , ce J au? jantele aflermarket pe 20 22 , au J mic si implicit cauciucurile care le pui pe ele sunt maxim 275 , iar 275 la seria 7 cu jante pe 20 se vede URAT :D

sincer mai mare de 275 nu vreau sa pun pentru ca am mai spus si repet nu ne perimitem inca luxul pentru jante mai mari de 20 .eu cu masina tranzitez foarte mult tara si la drumurile ce le avem nu cred ca imi surade sa pun jante mai mari.foarte important nu sunt replica sau ceva de genu jantele.

ionutBMW 25-01-10 09:14

astazi imi pune navigatia noua o sa pun poze dupa ce vin de la bmw.am lasat masina la ei si astept pe la 4 sa ma sune.ar fi interesant sa imi spuna care stie unde pot gasi ultimu soft de navi cu harta romaniei completa pe 2010 daca se poate.multumesc mult

quze 25-01-10 09:22

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 3011258)

Inca o perla, da la cate ai adunat ce mai conteaza. Jantele de pe individual au latimea 10 (nu, "j" nu exprima latimea ci curbura jantei ca sa mai inveti si tu ceva) iar jantele d'avinci de care vorbesti pe 20" se gasesc tot cu latime de 10.

ionutBMW 25-01-10 09:30

2 Attachment(s)
date despre janta si poza cum va sta pe masina sa vedem poate schimba parerea colegul la cum va arata pe masina setul.bineinteles in poza masina are jante pe 22 "un vis pentru mine si un cosmar pentru drumurile care le avem prin timisoara"

ionutBMW 25-01-10 15:12

3 Attachment(s)
mare fericire mare si mare suparare .am fost la bmw mi-au montat navigatia dar nu o pot folosi pana vineri cand m-au programat sa-mi rescrie softu masini si sa-mi puna ultima versiune.am intrebat daca o sa-mi influenteze negativ chestia asta si au spus ca nu.fac ei tot posibilu sa fie bine au spus.oare trbuie sa resofteze masina ca sa mearga navigatia?care stie sa-mi raspunda pls

ionutBMW 25-01-10 15:21

7 Attachment(s)
si m-am lamurit de o chestie si anume angel eyes de proasta calitate.le-am luat de la o firma din timisoara care nu o sa-i dau nume deoarece e prima oara cand am luat de la ei ceva si a fost de proasta calitate in rest toate produsele lor m-au supermultumit.astazi de dimineata mi s-a ars un angel si am hotarat pana iau ceva de calitate sa le schimb pe original.

ca sa vedeti cata munca de chinez batran trebe ca sa schimbi doua becuri.pfuaii cam 1 ora jumate de lucru ...

ionutBMW 25-01-10 15:22

4 Attachment(s)
SI REZULTATUL

Madalin_e36 25-01-10 15:42

parerea mea este sa ramai la jantele alea davinci....
o sa dea mult mai bine pe masina...:D:D

ionutBMW 25-01-10 16:17

1 Attachment(s)
cam la ce pret ar ajunge luminile de sub masina si unde pot sa le gasesc ,si daca is greu de montat.va rog care aveti cunostinta raspundeti-mi.multumesc mult

ionutBMW 25-01-10 19:37

1 Attachment(s)
dati-va cu parerea cum ar arata.pe alb is lamurit dar pe rosu? angel eysurile la ele ma refeream

Alex_pitesti 25-01-10 21:29

felicitari pt masina!imi place foarte mult modelu asta de seria 7!are ceva al lui..nu stiu e deosebit!am vazut ca ai tot ce vrei pe ea..frumos!si tot farmecu' e ca este mare!arata asa de bine,si mie imi plac masinile mari gen limuzine!am vazut ca unele persoane zic ca ar trb alceva la varsta asta,dar fiecare cu gusturile lui!oricum sa ai parte alaturi de masina numai de lucruri placute!

ionutBMW 25-01-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Alex_pitesti (Post 3015104)
felicitari pt masina!imi place foarte mult modelu asta de seria 7!are ceva al lui..nu stiu e deosebit!am vazut ca ai tot ce vrei pe ea..frumos!si tot farmecu' e ca este mare!arata asa de bine,si mie imi plac masinile mari gen limuzine!am vazut ca unele persoane zic ca ar trb alceva la varsta asta,dar fiecare cu gusturile lui!oricum sa ai parte alaturi de masina numai de lucruri placute!

multumesc mult pentru aprecieri

gelu_r 25-01-10 21:53

Quote:

Originally Posted by quze (Post 3012321)
Inca o perla, da la cate ai adunat ce mai conteaza. Jantele de pe individual au latimea 10 (nu, "j" nu exprima latimea ci curbura jantei ca sa mai inveti si tu ceva) iar jantele d'avinci de care vorbesti pe 20" se gasesc tot cu latime de 10.

Bai baiatule daca m as pune la mintea celor ca tine cred ca as injura zilnic pe aici , dar sunt mai destept ca tine si nu ma enervez.
Stai cu ochii pe mine ca pe butelie sa vezi ce posturi mai fac , cred ca tu m-ai parat asta vara la admin sa imi iau bann 8 zile :))

Ia vezi pe aici cine zice LATIME DE 10 ? nimeni , toti zic 10j , pentru ca sunt vorbe de forum , e ca si cand eu as spune am gume pe 18 si tu vii si sari cu gura ca defapt am anvelope pe 18.

PS: ai avut si tu ursu lu NFS 2 luni si esti cunoscator este ???

ionutBMW 26-01-10 11:36

4 Attachment(s)
am gasit astazi o firma de infoliat profesionala.am cerut sa-mi faca un pret pe toate elementele de crom de pe masina si mi-a spus 100 de euro.mi se pare acceptabil din moment ce folia este carbon original si am garantie 2 ani la ea.normal durabilitatea e de 5 ani .am sa pun poze sa va dati cu parerea va rog frumos ce folie sa pun

1
2
3 negru lucios.pe ea as vrea so pun
4

gelu_r 26-01-10 16:56

o sa o strici cu carbon , ori o faci carbon line...

Shadowline la 7 merge negru ala lucios toate elementele chromate ,

Eu unu o lasam asa pentru ca chrome ul pe 7 e ca la el acasa.

ionutBMW 26-01-10 17:30

k te inteleg ca ,cromu ei original este beton dar de la spuma activa mi-a omorat tot cromu si deja arata foarte naspa.si un set nou la bmw de elemente cromate este 36 de milioane

dragos002 26-01-10 17:43

Negru lucios ar merge. Asa zisul shadow line . Si nasul sa fie neagra total .

Gyo*TDS 26-01-10 17:48

cu folia din poza 3 ar da bine ,parerea mea.
legat de angel ,pune-i alb :)

ionutBMW 26-01-10 20:15

ok pun pe alb dar nus unde gasesc ceva mai de calitate ca ,cu alea de 40 de euro m-am lamurit.care aveti vre-o recomandare postati va rog.

Mircea-Finutz 26-01-10 22:19

din cate am citit aici, vrei jenti cromate. daca te apuci sa ii infoliezi elementele cromate in carbon, o sa constati ca jentile nu vor mai avea nici o treaba cu masina. parerea mea: apuca-te si curata elementele de crom si fa-le din nou cum trebuiesc sa fie(sunt solutii speciale pentru crom) si nu te apuca sa o strici cu tot felul de balarii. daca aveai vreun cazan mergea perfect carbonul unde vroiai tu, pe un seria 7....repet....PAREREA MEA....NU merge! bafta!

ionutBMW 26-01-10 22:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mircea-Finutz (Post 3018906)
din cate am citit aici, vrei jenti cromate. daca te apuci sa ii infoliezi elementele cromate in carbon, o sa constati ca jentile nu vor mai avea nici o treaba cu masina. parerea mea: apuca-te si curata elementele de crom si fa-le din nou cum trebuiesc sa fie(sunt solutii speciale pentru crom) si nu te apuca sa o strici cu tot felul de balarii. daca aveai vreun cazan mergea perfect carbonul unde vroiai tu, pe un seria 7....repet....PAREREA MEA....NU merge! bafta!

ACESTA ESTE VISUL MEU....deci jantele vor fi exact ca pe aceasta masina.deci vor avea insertii de negru...acuma sper sa fac afacerea cu jantele .am lasat un pm si la un coleg de pe forum care comanda de pe ebay si na sa vad ce rezolv....visez la jantele astea....si cand o infoliez am sa vad daca pun carbon lucios sau nu....vad prima oara cu arata si daca nu arata bine dau un negru mat sau lucios ...nici eu nu stiu cu ce sa dau elementele

Mircea-Finutz 26-01-10 22:28

Quote:

Originally Posted by ionutBMW (Post 3018922)
ACESTA ESTE VISUL MEU....

scuze ca te dezamagesc, dar nu o sa ajungi la el. Iti spun si de ce:
1.Kit suspensii (si spus deja ca nu o sa pui)
2.Jantele daca te uiti sunt in 2 nuante (crom cu negru,DaVinci pe 22") la fel ai spus ca pe 22 nu o sa pui.
3.Kitul exterior ii permite sa fie neagra total(a disparut inclusiv cromul dupa bandourile barilor fata si spate)

ZXZ-ul e un vis pentru multi, dar nu multi isi permit sa arate asa.

gelu_r 26-01-10 22:34

si acest vis a devenit ALB ca sa se mai vada pe strada noaptea:D

ionutBMW 26-01-10 22:35

k
1-suspensii sport nu am nevoie pentru ca pe o asemenea masina sa pui suspensie sport mi se pare aberant
2 jantele imi vin si mie in doua nuante crom-negru
3 deci toate elementele de crom de pe ea,absolut toate vin infoliate
4 masina e destul de joasa (mai joasa o sa ar cu ea prin timisoara)
5 am selectie de suspensii din idrive sport-comfort
6 de la jante de 22 ` la jante de 20 ` este o mica diferenta si nu chiar asa de mare incat sa influenteze aspectul masini
7 al meu e facelfit si nu consider ca mai trebuie sa il tunez cu spoilere si restu

nu o lua ca pe o rautate chiar te rog frumos sa consideri ca ti-am spus toate astea ca la un prieten si doi la mana iti multumesc ca imi dai sfaturi ....

Mircea-Finutz 26-01-10 22:38

nu am de ce sa o i-au in nume de rau ca nu e masina mea :)). ti-am dat un sfat sa nu o strici. tu stii mai bine ce faci cu ea si cu banii tai. bafta

ionutBMW 28-01-10 14:36

abia astept saptamana viitoare sa-i imbrac cromurile sa vad cum arata shadow complet ....

xxdadixx 28-01-10 17:17

Quote:

Originally Posted by ionutBMW (Post 3024438)
abia astept saptamana viitoare sa-i imbrac cromurile sa vad cum arata shadow complet ....

Daca imbraci doar cromurile nu o sa fie shadow complet, trebuie sa imbraci pasticul ce prinde oglinda si plasticul dintre geamuri.

ionutBMW 31-01-10 21:05

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3024931)
Daca imbraci doar cromurile nu o sa fie shadow complet, trebuie sa imbraci pasticul ce prinde oglinda si plasticul dintre geamuri.

o sa fac si chestia aia ,numa sa vad daca pot sa faca baietii lucru de calitate sa vedem,pentru ca nu vreau sa pun si dupa 5 luni sa-mi sara folia de pe ea

ionutBMW 31-01-10 21:06

am o intrebare pentru cunoscatorii,daca pun angel rosu ma poate opri politia sa se ia de mine?

05aBi 01-02-10 11:23

E scris in lege ca nu ai voie sa montezi pe masina lumini de alta culoare sau intensitate fata de cele prevazute de fabricant.

ionutBMW 01-02-10 11:26

Quote:

Originally Posted by 05aBi (Post 3037742)
E scris in lege ca nu ai voie sa montezi pe masina lumini de alta culoare sau intensitate fata de cele prevazute de fabricant.

k si eu vin acuma cu inca o intrebare aiurea,de unde stie el ce culoare avea angelu din fabrica..unde e specificat,poate masina e facuta la comanda

05aBi 01-02-10 12:50

Lumina la faruri trebuie sa fie de culoare alba, si la proiectoare la fel. Daca ai aduce o masina din Franta, unde acolo farurile si proiectoarele sunt de culoare galbena, aici va trebui sa faci conversia de la galben la alb.

ionutBMW 05-02-10 17:40

super incantat azi am venit de la folii.in sfarsit arata masina cum mi-am dorit "deocamdata".am sa pun maine poze cu noul shadowline.

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning