![]() |
cu a4 m-am dat eu are 1.8, 16V cipuit si manarit are ceva caluti da nu cine stie ce
|
Unde l-a facut mah vectra???? :lol: :lol: :lol:
Doar ursu cu WRC i-a tinut piept la Alexandria.... |
Si ce motorash are ursu cu WRC ?
M5 cumva sau ma insel ??? :peace: |
terifiant, dar din pacate, chiar M5, din cite am inteles are vreo 340 CP stock, plus filtre tobe si chip , asa ca ......... :lol: :lol: :lol: , cre ca era anormal sa nu mi-o iau de la bestia aia.Dar in schimb nici un Opel Vectra., am facut de doua ori BAV-ul 323, si a treia oara m-a facut el pe mine, pentru ca am plecat o masina in urma lui si nici nu a mai tras masina mea ca la inceput ( se incinsese un picut).Dar cu BAV-ul a ramas oricum 2-1 pt. mine , si asta ca a avut noroc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Frumooooooooooos !!! Dar bey MMS-ule... Lasa-i pe altii sa te laude !!! Cu care BAV te-ai dat ??? Mic ori mare ??? Doar nu tot cel care te-a facut cu Prelude, nu ??? Si mai da-ne detalii despre motorul tau de \"204 cp\"... :wink:
|
:wink:
Eu m-am dat cu mms luni, la Alexandria, si cu BAV-u' mic si cu WRC-u' (ursu' cu M5 under the hood) si pot spune ca masina e intr-adevar putere. Cu WRC-u' a fost paralel pana pe a 3 a, cand ursu' a plecat ca din pusca. S-o stapanest sanatos MM! |
Re:
Quote:
|
AM MERS SI EU CU MAI MULTE KADETURI,DAR CEL MAI TARE A FOST UNU DE 288 CP SI ...RUPEA!
PACAT CA NU AI FACUT SI TU UN FILM SA NE ARATI CE POT CEI 204 PONEI! :lol: :!: |
Re: Noua mea masina : OPEL KADETT 2.0 16v T 204CP
Bai TSCUle potolestete cu postatu aiurea!!!!
|
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente! Dar ma intreb ce faci cu 204 CP. la caroseria aia. Si eu am tot un GSi de 115 CP si cred k ajung.......caroseria e prea usoara......sper sa pui niste poze........eu voi pune zilele astea! Baftha!!!!
|
Quote:
Alearga la curse ... si ti se par asha de multi aia 204 Cp ptr caroserie de Kadett ? I-a da un ochi la a lu' UGA sa vezi ca se poate si 330 Cp pe caroserie de Kadett ... Poti sa ai si 500Cp daca esti om si nu esti stricat la cutiutza nu o sa patzeasca caroseria aia nimik ... daca esti masinac si doar arunci motorul sub capota si ii rupi rotile atunci normal ca se face caroseria " U " si te kci in ea masina ... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning