![]() |
Re: La Multi Ani!
Aaaaaaa.....MERRY CHRISTMAS>>>>>> !!! LA MULTI ANI T O B A !
|
LA MULTI ANI TOBA! Sa fii santos,fericit si iubit,sa ai parte de tot ce vrea sufletul tau si nu in ulitmul rand...bani masini si femei!:D
|
La Multi Ani TOBA !! ... la catzi mai multzi cai .. femei, masini, bani ...si sanatate :-P :-P :-P ....from Maradona 8)
|
1 Attachment(s)
:?: :?: :?: |
.....LA MULTI ANI! sa ai parte de de toate ....;).....femei masini ce vrei da cu bautura ajunge :lol::lol:....t pup :-)
|
"asa fel ?! asa stil ?!" :) mare om ..
|
La Multi Ani CRZ-uleee
sa fii sanatos ;) .. sa ai parte de femei nu ca la mare sa incerc isa le vrajeshti si sa ne vedem la costineshti ;) |
multumesc frumos
sa va dea dumnezeu la toti multi cp sub talpa :) |
LA MULTI ANI TOOOOOOOOOOBAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Cat mai mult cai la masina, cat mai multa bautura in pahar, cat mai multi bani in portofel, cat mai multa iubire anonima in inima, cat mai multe femei in... te iubbbbiiiiiiim!!!!!!!! LA MUULTI ANI CEEEEZEEEEREEEEEEULEEEEEEEEEEE!!!!!!! cat mai mult fuum....errr...cat mai multi cai adik , cat mai multe femei si cat mai multa fericire la fel de anonimaaaaaa |
Quote:
@Psycho....ti-am zis sa numai bei.....e CZR nu CRZ :lol: |
1 Attachment(s)
La multi ani! CZR_ULEEEEEE....sa fii sanatos si iubit,bani femei si masini....si tot ce vrea sufletelu' tau!
|
La multi ani TOBA. Sa fii iubit si ai grija de tine
|
Czr-ule multa sanatate si La Multi Ani
|
..... La Multi Ani !!! de data asta czr`ule :-P.....sa fi sanatos si sa trimitetzi amandoi de baut la constanta ptr betzivii de aici ( ;) :lol: )....te pup
|
La Multi Ani tata :D tre sa ne vedem azi .. :D
|
Va pupa WRC-ul pe toti ... Special pe CZR-ul si Toba ... La Multi Ani ... Ole !
|
Quote:
@ ery ... pelea mea era tarziu ... si chiar nush ce mi`a venit |
La multi ani CZRik sa ai cat mai multe turbine si sa faci stii u tot cardu varza!te pupa Andy de la Cta!
La multi ani si tie AMERICANE te pupa NEA POPA! |
La Multi Ani T O B A Sa Fi Intotdeauna Alaturi De Cei Dragi Si Sa Fi Incontinuare Iubit De Toti Prieteni Tai Cum Esti Si Acum.......ti-asi Mai Ura Multi Cai...... Dar Nu Cred Ca Mai Ai Nevoie......
|
LA MULTI ANI C Z R-ULE SA CRESTI MARE(in inaltime)sa fi iubit fericit si alaturi de noi CAMPIONULE
|
La Multi Ani Czr-ule Sa Fi Iubit Sa Ai Parte E Tot Ceea Ce-ti Doresti Si La Cat Mai Multe Cupe!te Pupi!
|
Pentru cei mai indragiti anonimi TOBA si CZR...le urez multe curse castigate,multe cupe adunate si sa fiti feriti de probleme si rautati.
Nu uitati ca exista o anonima care va este mereu aproape. Sa fiti fericiti multiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! |
La Multi Ani Toba....pupic.....pupic ....sa Fi Fericit Si Iubit!pupic!
|
La Multi Ani! D-l vice Toba :P sa fi VRicit
|
hehe 11:58 .. aproape de 12 .... LA MULTZI ANI CZR`ule !! Sa ai parte numai de femei frumoase ... masini puternice ... sa fii sanatos ..si sa ne clatim ochii cu viitoarea " buburuza " >.. :D
|
Quote:
|
multumesc la toti d urari,dar gestul p kre l-au facut anonimii mei m-a lasat mut
pt prima data,am uitat d curse,d absolut tot si mi s-au taiat picioarele asa stil? asa oameni? asa familie? multumesc tuturor deokmdata kut sa o vand p asta si sunt dispus sa o dau si cu 11 000,k am gasit TT si sunt km presat :( |
MULTUMESC si eu mult... ce sa zic... de cand ati intrat voi in viata mea,traseul vietii a facut macaz la stanga ...adica alta viata... va iubesc mult...eu ce sa mai zic de surpriza!!!! nu mai zic nimic... SUPER..
|
La Multi Ani Bishooooaaaapeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
Sa ti se implineasca toate dorintele , sa bei cat mai mult si sa fii cat mai fericit alaturi de Vr6'le si ai lui cai puteree!!!! |
La Multi Ani Sa Fii Fericit Si Sa Ai Parte De Tot Ceea Ce Iti Doresti!
|
LA MULTI ANI BISHOP !! Sa ai grija de tine si de masinuta, bucurie, sanatate, fericire si tot ce iti doresti ...la cat mai multi cai si sa ai grija de unicatul visiniu pe care scrie vr6 :D :D
|
La Multi AAaniii Serbaaann!!!!:icon_kissSa fi la fel de in forma ca acum mereu!(cine stie,cunoaste:lol: :oops: ):!:
|
Multumesc.. si voi sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de impliniri!
|
mai tarzior asa...da' LA MULTI ANI!!! sa fii fericit si iubit,sanatos si tot ce vreai tu + turbo powah sub capota :twisted: :D
vezi cat bei! |
Mersi... nu e chiar tarziu.. doar toata ziua e a mea :D
|
LA multi ani si pt Zguby-liticu!sa fii fericit si sa ai tot ce iti doresti!
|
...si aici un "la multi ani!" de.....asa kum ti`am zis tot ce vrea sufletzelu tau sa se implineask....
|
LA MULTI ANI! si la mai multi cai....for bishop
|
la multi ani tuturor,sper k ati fost cuminti,m-am intors cu ganduri marete :P
|
bah bishop am aflat si eu cu intarziere .. la multi ani ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning