![]() |
Re: NISSAN 200SX DRIFT CAR
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da asha e...e unicat in oras!!!
|
CINE A FILMAT SAU FACUT POZE IERI IN POLIGON?VREAU SI EU POZE SI FILMULETE DE IERI
|
sef, daca te hotarasti sa pui plexic pe luneta, da un semn, poate facem o combinatie....ca a mea tot trebuie inlocuita...
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos proiect,mult succes
|
Mai are cineva poze sau filmari??
|
Tre sa mai aiba Leu dar vad ca inca nu a descarcat de pe camera!
|
ceva in car video :) https://www.youtube.com/watch?v=YI022WDLk7I
|
10 Attachment(s)
Quote:
sa anuntat si prezenta baietii de la Red Line Tuning [ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Attachment 1276420[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH]Attachment 1276414[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]si niste poze zic eu tari |
Iesim sef, cum sa nu ! Ne vedem la stadion la 7 ! Daca treci de acs pe traian da un semn sa ma iei si pe mn din drum;)
|
10 Attachment(s)
1276623 1276624 1276625 1276626 1276631 1276630 1276629 1276628 1276627 1276622
|
In seara asta tre sa faci uin pic de galagie ;)) si sa facem poate un mic video prin oras //... a? ce zici? ;)
|
Quote:
|
super a fost in seara asta ,eu unu mam distrat pe cinste in poligon:D
|
:)) Te cred.... nu te mai satura Dumnezo , noroc ca se mai si termina benzina :))
|
Quote:
|
Quote:
bai nar fi rau da de unde atita bucurie? |
Quote:
|
Quote:
se pare ca am gasit si eu ceva! mai e putin timp pina in Martie si eu mai am multe de montat pe nissan......... acum astept din U.K.........toate piesele de stege 2 adica pentru a putea avea 280 cai |
da...haionu, cat e haionu? :P
|
Quote:
|
k...caut in alta parte
|
Quote:
|
Mai este pana in August! Eu cred ca vrea sa vada cum se descurca la debutanti in Campionatul intern si apoi va vedea ce si cum!
|
Hai poze, cu garaju, cu lucru la masina, modificari, alea alea :)
|
te vedem la 4tdays ? la drift ?
|
Quote:
|
Mesaj de la Gratian
"Ii invit pe cei care au participat anul trecut si doresc sa participe la campionatul de drift la un mic brainstorming si team building cu urmatoarele coordonate: Data: Sosire 30 ianuarie dimineata-pranz, plecare-31 ianuarie dupamiaza Locatie: Sambata de sus - vezi link: http://www.hoteldiana.ro/ Inscriere: Trimiteti email la [email protected] cu subjectul "drift team building" Atentie: NU este eveniment de comunitate, nu este deschis catre public, rog trimiteti email doar cei interesati activ. SCOP: 1. Socializare, gratare, bere 2. Discutii despre regulament, legitimare, categorii, participari la evenimente externe, masinile in lucru, platforme, ajutor reciproc. 3. Daca tot suntem acolo, care are chef de putina "miscare" cu masina de strada, am facut cu lama de tractor o minipista de drift de vreun kilometru. Nu e ce vroiam, e pe pamant, nu pe asfalt si mai sunt damburi, musuroaie, dar pentru un pic de distractie merge." Ia legatura cu el si poate mergi si tu;) |
Azi s-a montat cip-ul Stage 1 la S13 :) asteptam rezultatele ...schimbarile.... cum se comporta ? Ai apucat sa mergi un pic pe uscat ?
|
Am si eu o intrebare, de la ce producator este Chip-ul?
P.S. Frumoasa masina, se tine bine dea latu' sa o stapanesti sanatos, fara incidente si la cat mai multe evenimente ;) |
Quote:
|
Esti nebun , eu ti-am zis:) Trebe dusa pe Dyno ca sa vezi ce ai obtinut!
Oricum tine-ne la curent cu modificarile;) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Mai pun niste poze din poligon de la snow drift show ...ajunse mai tarziu la mine!:D
|
masina este de vinzare la pretu de 4000 euro
sau la schimb cu dacia logan 1.6(maxim 100 000 Km) contact=004/0745841848(sunati doar daca sunteti cu adevarat intertesati) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning