Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Probleme, reclamatii ori sugestii [Freehand - Desene de mana] (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/160826-probleme-reclamatii-sugestii-freehand-desene-mana.html)

musashi gero 09-01-10 20:27

Re: Probleme, reclamatii ori sugestii [Freehand - Desene de mana]

ok! your right!...
atat numai ca sunt mai nou pe forumul asta, si desi frecventez si alte forumuri pe tema auto, nu prea se intampla sa dispara comentariile uite-asa...
la urma urmei n-a pus nimeni cutitul la gatul celuilat...

si daca tot suntem la thred-ul "probleme, reclamatii ori sugestii" am impresia ca sunt cam multe "bisericutze/gashti" pe aici, care isi tin fiecare partea, si nu-i frumos pentru un forum deschis tuturor...

atat am de spus... citesc de foarte mult timp sectiuni din acest forum si cred ca o sa ma rezum doar la acest lucru

Ace Axel 25-01-10 17:17

OK, a mai fost discutia asta parca si cred ca ar fi cazul sa luam o decizie , si anume : este nevoie de 2 topicuri de prezentare sau nu ?

Momentan exista cel cu "bancile scolii" ( care le-am parasit de mult :lol: ) si cel de comentarii lucrari.

Eu propun inchiderea celui de "scoala" si sa il scoatem de la sticky, si pastrarea celui de "comentarii lucrari".

Ce ziceti ?

Evoluzione 25-01-10 17:27

Votez pro :)

kenzor 25-01-10 17:58

nu mai e nevoie de votare ca oricum e clar ce trebuie facut..+lumea posteaza lucrari pe "Lucrari diverse/comentarii" ,-pe "Desene facute pe bancile scolii" nu prea mai e activitate..

ANDR31 25-01-10 18:21

aici kenzor are dreptate, deci sunt de acord cu el . . . si cu ace :)

no limits design 04-02-10 12:27

si eu sunt pentru......a trecut vremea topicului ala

Ace Axel 08-02-10 05:57

cam intarziat raspunsul , dar e bine de stiut ca nu am actionat impotriva vointei tale :lol: :P

silviun95 27-03-10 09:46

am o intrebare.. radu.3 ai ceva cu mine sau asa esti tu? iei la misto sau nu stiu ce? e din cauza k sunt nou venit?

Evoluzione 27-03-10 14:01

Nu cred ca ii ceva cu tine in special, asa ii Raducu, mai glumet ;)

Oricum, aici nu este locul pentru a discuta de probleme personale, mai mult de probleme privind sectiunea. Sau privind comportamentul unui useri pe intreaga sectiune (spam, aberatii, injuraturi...)
Daca vrei sa intrebi cineva de ce se poarta intrun fel anume, mai bine da-i PM ;)

silviun95 27-03-10 14:17

ok..scuze..poti sa stergi ce am scris dak vrei

no limits design 01-04-10 10:42

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 3063188)
cam intarziat raspunsul , dar e bine de stiut ca nu am actionat impotriva vointei tale :lol: :P

:lol:nu am vazut ca nu mai este....deh....sunt cam aerian in ultima perioada.

radu.3 16-04-10 20:51

Eu inca sunt de parere ca 7 zile pentru votare sunt prea multe. Mereu se voteaza in primele doua, trei, sa zicem 4 zile. Apoi e cam aiurea.
Am eu probleme sau si altii au simtit chestia asta? :D

silviun95 16-04-10 21:25

corect radu.. maxim 4 zile sunt de ajuns..k asa dak se scurteaza timpul de votare putem face si mai multe challenge-uri

tek_tm3 08-05-10 08:19

pana la urma vad ca tot la o saptamana de votare s-a ramas.....:sad:

Evoluzione 08-05-10 11:16

Este o greseala, din obisnuinta am bagat 7 zile. Nu mi-am amintit la timp, dar am dat edit, desi scrie ca sunt 7 zile de votari, voi inchide votarea dupa patru zile ;)

Dacia_1310 10-05-10 11:51

Re: Freehand Design - Provocari

Da' nu Ace Axel si tu(Evoluzione) sunteti administratori,ca intr-un theard mai vechi tu spuneai lui Ace Axel sa aiba grija de nu stiu ce?O fi off topic asa ca mai vorbim PM

Evoluzione 10-05-10 18:10

Ace-ul si cu mine suntem moderatori pe sectiunea asta ;)

Administratorii sunt creatorii 4Tuning-ului, Vali si Gratian. Programarea siteului depinde de administratori, iar intretinerea sectiunelor de moderatori. Sper ca ti-am raspuns la intrebare :)

tek_tm3 07-07-10 08:47

dati-i drumu la Challenge:!: ....:D

Evoluzione 07-07-10 10:49

Sigur! Baga mare :D

tek_tm3 19-08-10 22:06

:evil:...deci de la ovreme imi vine sa ma kc pe el de forum
nu mai vezi decat d-alde rude boy si dacia nustiu cat si alte exemplare netrecute de pubertate carora li se pare ca au vro treaba pe aici
copilasi : N-AVETI !
nu mai umpleti forum_urile cu toate ***urile voastre de mazgaleli si discutii gen "ma bag" ,"foarte frumoase desenele tale","si eu..."
mai bine ati mai trece(unii) pe la scoala sa mai invatati sa "scriti" si sa cititi si poate sa si desenati
am inceput si termin cu o concluzie ...ma kc pe el de forum si pe userii lui de 2 bani

silviun95 20-08-10 08:48

Quote:

Originally Posted by tek_tm3 (Post 3596847)
:evil:...deci de la ovreme imi vine sa ma kc pe el de forum
nu mai vezi decat d-alde rude boy si dacia nustiu cat si alte exemplare netrecute de pubertate carora li se pare ca au vro treaba pe aici
copilasi : N-AVETI !
nu mai umpleti forum_urile cu toate ***urile voastre de mazgaleli si discutii gen "ma bag" ,"foarte frumoase desenele tale","si eu..."
mai bine ati mai trece(unii) pe la scoala sa mai invatati sa "scriti" si sa cititi si poate sa si desenati
am inceput si termin cu o concluzie ...ma kc pe el de forum si pe userii lui de 2 bani

Sunt partial de acord..in legatura cu dacia n`am nimic..poate ar trebui sa nu mai posteze aiurea, macar el isi mai da silinta in legatura cu desenatul..dar cu rude boy..e cu totul altceva..si`a facut ieri/alaltaieri 2 topicuri..care unul nici nu corespunde cerintelor(ma refer la titlu)..si cred ca ati vazut ce se afla acolo..2 desene le`a gasit pe nu stiu unde..ca se vede clar ca nu`i apartin..si in plus jmii de posturi cum spune si tek..posteaza pe unde nu s`a mai postat de cativa ani buni..si as intelege ca e nou..ca nu stie ce se intampla..dar i`am explicat vreo 2-3 sa se abtina..sa comenteze pe unde trebuie..si normal daca are ceva ce merita adaugat..dar face tot cum vrea maria sa..sa vedem daca va participa la vreun poll, pariez pe orice ca se va vota pe el insusi (cum au facut multi ca el)..

Un moderatot sa`i trimita un PM..poate de la voi va intelege..ca tot am incercat...

Evoluzione 04-10-10 13:45

I-am trimis deja si cred ca nu a bagat in seama. Deci trecem la sanctiuni.

Imi cer scuze pentru jena ocazionata, dar nu sunt suficient de prezent pe net ca sa moderez ca lumea sectiunea in timpul verii.
Daca mai apar fenomeni din astia, nu ezitati sa dati repport post, se va ocupa aleks (sau alt supermoderator) de el ;)

PS. tek, te rog nu cataloga toti userii si nici tot forumul :)

Andu, ti-am mutat postul la topicul cu discutii ;)

O veste buna pentru voi (adica sper sa fie buna...): Evoluzione's back in the business 8)

PS. Denis, :no:... Stii tu de ce :-P

Treceti la regulament pentru a citi ultimul update ce l-am facut impreuna ca Ace-ul (in rosu).
Daca aveti ceva sugestii. Va asteptam parerea aici. Incepem cu Silviu, ca sa vedeti mai concret ce inseamna ;)

Si ce bilant caracterizeaza anul asta pentru sectiune? Mi se pare ca au evoluat multe lucruri, este de bine sau de rau? Ce nu v-a placut si ce ati apreciat? Ce ati dori sa vedeti de acuma?

tek_tm3 11-10-10 08:14

Domnul Ace Axel......daca eu te intreb "ti-e foame? vrei sa mananci ?"....si tu raspunzi "da" ....mai este nevoie sa-ti mai argumentezi raspunsul ?
asa si cu silviu....a fost sanctionat pentru ca a copiat desene, dar ne-a dovedit ca are capacitatile necesare pentru o eventuala aderare la grup, deci argumentul pt "da" deja exista
aaaaa....daca raspundeai cu "nu" atunci putea urma din partea mea o intrebare ulterioara care necesita o argumentare : de ce ?....
asa ca daca tu ma intrebi de reintegrarea lui silviu ,eu iti confirm iar tu ma intrebi de ce .....apare o problema......inseamna ca de fapt tu poate nu-ti doresti aces lucru....fapt pt care intrebarea devine inutila....

una peste alta pentru "Aberatii / Posturi Aiurea / Posturi Inutile" ar trebui sterse mai mult de jumatate din post-urile de pe aceasta sectiune;)
numai bine

mnc.risty 11-10-10 13:42

Sincer deja exagerezi. Iti era chiar asa lene sa scri o fraza?

radu.3 11-10-10 16:59

tek...depresia de toamna? :lol::lol::lol:

tek_tm3 11-10-10 17:28

nu radu ...nu e nici o depresie.....:-)
dar decat sa scot un argument ca asta : Ace Axel: "Am votat "Da".
Unul din argumentele pentru care a fost facuta aceasta modificare in regulamentul sectiunii a fost cazul lui silviu; mai e ceva de adaugat ?"....doar sa umplem o foaie,am preferat sa tac

si mnc.risty : ai ceva personal cu mine ???

Evoluzione 11-10-10 18:35

Tek, motivul pentru care am facut niste reguli (simple de altfel) a fost pentru eventualele cazuri ce mai pot aparea.
Scopul justificarii ar fi sa nu se ia in cont pareri prea subiective.

Pentru Silviu era destula de clara situatia asa ca acceptam orice argumentare/justificare de baza sau subinteleasa.

silviun95 11-10-10 19:17

Probabil cel mai bine ar fi sa nu ma bag..dar totusi..ceea ce se intampla se intampla din cauza mea..deci..erau niste reguli simple..puteai sa spui orice..dar ar trebui sa`l intelegem si pe tek..ca poate el n`a vrut sa repete ceea ce au zis ceilalti..asa ca a ales sa taca si decat sa voteze..eu n`am nimic impotriva cu asta..eu apreciez faptul ca a votat "da"..ca totusi el e cel care m`a acuzat de la bun inceput ;)) deci oarecum votul lui era argumentat deja..asa ca, va rog.. vreau sa fie pace si sa uitam incidentul..

sa speram doar ca nu se va mai repeta..nah..trebuie sa intelegem ca e prima data cand a avut loc poll-ul asta

tek_tm3 11-10-10 19:40

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 3719648)
Tek, motivul pentru care am facut niste reguli (simple de altfel) a fost pentru eventualele cazuri ce mai pot aparea.
Scopul justificarii ar fi sa nu se ia in cont pareri prea subiective.

Pentru Silviu era destula de clara situatia asa ca acceptam orice argumentare/justificare de baza sau subinteleasa.

:D...tu te bati cu cuvintele tale .....

mnc.risty 11-10-10 19:57

Quote:

Originally Posted by tek_tm3 (Post 3719499)
nu radu ...nu e nici o depresie.....:-)
dar decat sa scot un argument ca asta : Ace Axel: "Am votat "Da".
Unul din argumentele pentru care a fost facuta aceasta modificare in regulamentul sectiunii a fost cazul lui silviu; mai e ceva de adaugat ?"....doar sa umplem o foaie,am preferat sa tac

si mnc.risty : ai ceva personal cu mine ???

N-am eu nimic cu nimeni, stai linistit..doar ca tu tot timpu trebuie sa fi altfel decat ceilalti. Daca toti am zis ceva acolo, de ce a trebuit tu sa comentezi..

app: post tot ai facut, macar putea fi in tema cu poll-ul.

tek_tm3 11-10-10 20:10

:confused2....chiar nu mi-am dat seama ca voi ceilalti sunteti la fel.....:D
si cum va deosebiti unul de altul ???

de ce a trebuit sa comentez ?!?.....pai....e dreptul meu la libertatea de exprimare (si e trecut in constitutie);)
si apoi daca toti am fi la fel.....

radu.3 11-10-10 20:37

Revenind cu un post la subiect...tek, chiar asa greu era sa respecti singura regula care te privea din cele care erau acolo? Sau crezi ca moderatorii pun regulile astea doar pentru a fi impotriva ta, pentru ca dupa reactii asa se pare...
Ce, crezi ca mie mi-a convenit ca eu, care nu fac parte din usergroup, nu am avut dreptul sa imi spun parerea? Nu, nu mi-a convenit, pentru ca eu nu eram de acord cu acei 9. Dar am respectat regula care ma privea si gata, asta-i toata filosofia.

No offence, dar e un contrast prea mare intre ceea ce stii cu creionul si ceea ce tine de personalitatea ta. Incearca doar sa te integrezi, te rog eu. ;)

tek_tm3 11-10-10 21:10

n-am zis niciunde ca sunt reguli impotriva mea....nici nu ma deranjeaza ca Ace mi-a dat sanctiune(ca doar nu mi-a taiat din leafa)....nu....radu
incecam doar sa explic...asa cum ma taie capul pe mine....ca n-are rost sa argumentezi ca marul face mere cand toata lumea stie asta...atat

radu iti dau locul meu intre venerabilii membri Freehand Design Usergroup.....asa ca rog un m:?:moderator sa-mi scoata chestia aia de la "member of"

mnc.risty ...nu te supara dar textele tale denota o fire cam ...prostuta si imatura ...controleaza-te

mnc.risty 11-10-10 21:20

Am dreptul la libertatea de exprimare...

radu.3 11-10-10 21:24

Daca vroiam sa intru in usergroup, postam 3 desene acolo si nu cred ca nu mi se accepta propunerea. Dar, aici sunt de parere cu tine, nu chestia aia deseneaza in locul tau.

Evoluzione 14-10-10 00:25

Tek, imi pare rau ca iar se ajunge la discutii. Si ca preferi sa nu reprezinti sectiunea pe restul forumului dar este alegerea ta.

Regulile exista pentru ca sunt o necesitate, la fel si respectarea lor.
Fara ele, am accepta/scoate/reintegra oricine in usergroup dupa bunul nostru plac.
Am preferat sa cerem avizul unor oameni care au cunostinte in domeniul si sunt implicati cat de cat. Sa fie sistemul cat mai corect posibil.

Puteam sa nu tinem cont de ce spuneti.
Am preferat sa facem un topic public de reclamatii ca sa putem face compromisuri intre ce credem noi ca este corect ce credeti voi ca este bine.

Libertate de exprimare este. Ai renuntat singur la ea nerespectand regulile.

mba 25-10-10 19:40

trofeele freehand a murit? era interesant :cry:

Evoluzione 25-10-10 21:37

Mai fac update-uri, asa mai rar... lipsa de timp.
Dar mersi ca mi-ai reamintit, e pe lista de maine :D

shu.lee 13-12-10 09:23

Re: X-Mas Challenge 2010

am o propunere, cred ca ar fi mai corect daca lucrarile de la chalenge-uri ar primi note si castigatorul ar fi cel care insumeaza un punctaj mai mare. ce spuneti?

Evoluzione 13-12-10 11:14

Re: X-Mas Challenge 2010

Nu isi are rostul. Dupa parerea mea.

Cine vrea sa faca clasament este liber sa o faca, poate comenta fiecare lucrare in parte daca vrea, nu este interzis. Poate comenta doar cele care i-au placut, cea care nu i-a placut.

All times are GMT +2. The time now is 17:45.

- Copyright 2026 4Tuning