Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1607-toyota-supra-vs-audi-rs4.html)

Sc0OTeR 28-07-04 23:57

Cred ca diferenta data de tine este cam eronata. Eu zic ca e ceva mai mult de 2-3 kg :eyebrow:

Corse 29-07-04 00:03

oricum, nu am mai auzit sa conteze daca masina are interiorul din piele sau nu. eu zic ca nu mai are rost sa vb p subiectul asta, ca e offtopic rau de tot

BogdanCMS 29-07-04 00:10

Pai chiar pe bune asha, akimoto, astea nu-s comparatii nene...asha ash face shi eu nazuri cand ash avea de alege intre Lamborghini si Aston Martin:\"Hmmm, lamborghini nu-mi iau pt ca are protbagaju' numai de-o gentutza si in plus nu imi pot duce si cuscrii la tzara cu ea, iar porcu' unde dreaqu il mai pun?\"...Un om care are bani sa-si ia RS4 are si de-un Tdi acolo amarat de trocaiala, ca doar nu se apuca sa rupa RS4 prin hartoape. Eu daca-ash fii dealer la Audi shi ash auzi un client ca vrea RS4 ca sa se mai duca shi cu familia la tzara, l-ash trimite la plimbare urgent, chit ca pierd comisionu', dar stiu ca n-am bagat o mashina ca aia pe mana unui tzaran...
Eehhh, oricum, vad ca au inceput comparatiile mai pertinente(in afara de faza cu pielea, banuiesc ca e o gluma)...asha, oameni buni... :wink:

BogdanSHA 29-07-04 01:26

Eu as alege Toyota Supra. De ce? Pentru ca merit :lol: :lol: :hahano: . Pe bune, mi-as lua-o pt ca e masina de egoisti, de \"nesimtiti\" - asa cum fiecare om pasionat de viteza este sau ar trebui sa fie. 2 locuri deja e prea mult; tractiune spate sa-ti fuga fundul, nu sa astepti ESP-ul sa-si faca treaba - sa stii ce-i aia volan/acceleratie si la ce se folosesc.
Bine, bine, si familia?? Familia? Bagaje? De o dacie \"pe folie\" n-am auzit? Ba da! Si mi-a placut/imi place/o sa-mi placa intotdeauna sa am o dacie de pana-n '99, de-aia pe carburator la care se infunda jiglerul...cati nervi :peace:
RS4 e superba dar pierde la capitolul look - ce sa-i faci - sunt roman si-mi place ostentativul :roll:

n0namee 29-07-04 01:57

hahhahaha ... auzi RS4 masina de familie? pai care sunt primele lucruri care se cer la o masina de familie bah? confort si sa consume putin! hmmm ... comfort cu suspensie sport? consum mic ... ia intreba-til pe Cata cam cat ii mananca masinuta aia ca o sa va speriati! asa ca daca e vorba de sport atunci nu facem compromisuri ... Supra!
sa nu ma intelegeti gresit imi place RS4-ule ... e superb ... dar nu m-as vedea conducand unul! asta daca o sa ajung vreodata sa imi permit sa fac o astfel de alegere!

Turbo110 29-07-04 14:17

:D

vmax bate supra !

ozn_cristi 29-07-04 14:48

am votat supra deoarece arata mult mai bine. are tractiune spate asa ca drift-urile sunt o nimica toata

tekno 29-07-04 14:59

tractziunea spate este un dezajantaj la start shi in conditzii de aderentza redusa...
da'... pan la urma cred ca tot supra am sa votez... :lol:

ozn_cristi 29-07-04 15:06

pai da ma tekno da gandeste cat poti sa te distrezi si cat show poti sa faci, asta si iarna si vara:)

Al3xius 29-07-04 15:10

am votat rs4 !

pentru ca m-ati ofticat ca faceti voi show cu supra ca are tractiune spate...da ia ganditi`va cu rs4 pe zapada ce show-uri faci ...si nu neaparat pe zapada ! ...da mie-mi place cum se dau break-urile de cur iarna ! :wink:

oricum supra...e supra ! :wink: da prefer rs4 k sunt dinaia prosti de zic : aa asta cu break-u il fac varza...si are o surprizda de proportii ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ozn_cristi 29-07-04 15:14

in ultima parte ai dreptate cu faza cu prostii care nu siu ce masina e. dar ce show poti sa faci tu cu tractiune integrala?

ESPinoza 29-07-04 15:21

alexius are dreptate.. pe zapada ies niste cerculetze de invidiat .. uitate la subaru ce cerculetze perfecte face

ozn_cristi 29-07-04 15:24

aha shi pe uscat ce face?... :lol:

Al3xius 29-07-04 15:26

cristi : iarna faci cerculete ...si cam tot ce vrei :lol:

da am o intrebare(probabil prosteasca :oops: ) ... 4x4 sta cuplat tot timpu ? :oops: :oops:

ozn_cristi 29-07-04 15:30

ma din cate stiu eu da . poate ma insel , nu sunt sigur :oops:

Al3xius 29-07-04 15:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ozn_cristi\"
aha shi pe uscat ce face?... :lol:

pai la cat de puternica e ..probabil poti sa faci si pe uscat cerculete :roll: ...sau daca nu macar un burn ..da aia nu e masina sa-ti bati joc de ea in halu asta...eu unu as prefera cercultele doar pe zapada ! :wink:

Al3xius 29-07-04 15:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ozn_cristi\"
ma din cate stiu eu da . poate ma insel , nu sunt sigur :oops:

ma gandeam ca se poate decupla 4x4 si ramane doar cu fata sau spate...nush cum are asta...da daca se putea decupla era si mai misto :P

ozn_cristi 29-07-04 15:38

cel mai bine ar fisa il intrebam pe cata. dar eu imi mentin parerea ca un rs4 nu poate sa dea cerculete pe uscat , pe zapada poate dar pe uscat chiar nu cred. parerea mea :lol:

Sc0OTeR 29-07-04 15:41

Sunt 99% sigur ca 4x4 e permanent, de fapt chiar 100% :lol:

ozn_cristi 29-07-04 15:42

aha deci nu vorbeam prostii :lol:

tekno 29-07-04 15:52

1 Attachment(s)
shi cu 4x4 potzi sa faci cerculetze!!! am vazut live cercuri cu toyota cellica lui titi aur... care e 4WD permanent...

PS
cerculetze cu impreza in filmuletz... mai aveam unu in care se vedea mult mai clar shi dura mai mult da' nush pe unde e...

ozn_cristi 29-07-04 15:58

pai da omule dar una e sa dai cercuri cu celica shi alta e sa dai cercuri cu rs4 break

tekno 29-07-04 16:12

dece sa nu potzi da cu RS4?

akimoto 29-07-04 16:13

deja-i aiurea, puneti mana pe Shogun si cititi, daca n-aveti ce face !
ar trebui sa stearga cineva ultimele 2 pagini din acest topic, inclusiv acest post

XSW 29-07-04 16:39

cerculetele ca cerculetele (se pot face teoretic prin artificiu de incepere derapare cu frana de mana si dupa aia bagare acceleratie la marele greu) dar Al3xius tata cum pana mea faci burnout cu integrala permanenta ?!?! poate cu botu fixat in copac sau ceva, altfel ma indoiesc, sincer :P

tekno 29-07-04 17:17

akimoto e fain shogunu? :lol: :lol: :lol:

Al3xius 29-07-04 23:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]cerculetele ca cerculetele (se pot face teoretic prin artificiu de incepere derapare cu frana de mana si dupa aia bagare acceleratie la marele greu) dar Al3xius tata cum pana mea faci burnout cu integrala permanenta ?!?! poate cu botu fixat in copac sau ceva, altfel ma indoiesc, sincer :P

...ok sorry my fault ! :oops: ...eu ziceam in cazu in care nu e integrala permanenta sa faca si burn-uri ....probabil m-am exprimat gresit ...

inca o intrebare : daca e 4x4 permanenta ... nu merge sa tina cineva de ea cum e prin filmuletele de pe site ? :oops: :oops: :oops: sau e prea grea ? :oops: :oops: :wink:

Gabi 29-07-04 23:07

Offtopic! Intrebare: da' cu tractiune spate si frana de mana pe spate cum dai burnout?

Al3xius 29-07-04 23:12

...buna intrebarea ! sau tractiune fata si frana de mana fata ? :wink:

n0namee 29-07-04 23:26

8) baaaaaaah ... no offence ... moderatorii de ce dormiti????

tekno ... e fain shogun-ul! serios !!!

RoSonic 29-07-04 23:33

1.Mah, voi cand va ganditi la Supra sau la RS4, va ganditi la burnouturi si la cerculetze??? Pt asa ceva se gasesc ursuleti ieftini :)

2. De curiozitate, cati dintre cei care ati votat ati vazut cele doua masini pe viu? (nu intreb de mers)

3. Chiar nu stiu ce as alege intre ele...

B|shOp-VR6 29-07-04 23:51

Eu le-am vazut live.. si una langa alta.. si cu capota ridicata si cu ea lasata.... etc :d

Speedy 30-07-04 00:32

eu doar rs4 lui catalin l-am vazut :oops:

EvLSant0S 30-07-04 01:10

pe amandoua si am ajut si deosita onoarea sa ma plimb cu ele ...in dreapta , in spate :) nu conteaza .... cea mai frumoasa sapt. din viatza mea :) :) 18-18 scoru` e chiar strans...

BogdanCMS 30-07-04 01:19

E strans scoru', dar unii au votat pt RS4 pe motive absolut offtopic, ca sa zic asha...

ZoliaT 30-07-04 03:44

25 Attachment(s)
poze cu supra

Marian20 30-07-04 03:46

hmm.. mai raspund si eu pe aici... BogdanCMS de ce zici ca au votat offtopic? pt ca nu au vazut masinile sau pt ca nu s-a plimbat cu ele? pai hai sa spun si eu ca s-a facut multe poll-uri de gen cu masini care nici macar nu erau pe la noi.. gen supra vs skyline.. rs4 cu m3 care m3uri sunt cat cuprinde dar rs4 nu.. and so on... deci fiecare isi da cu parerea... eu unu am mers cu rs4 si mi-a placut mult cum merge... cu supra nu am mers dar cam stiu cu se mananca.... oricum aici s-a votatat total aiurea pt ca nu se vorbest despre masini stock ci despre 2 masini anume... deci daca e sa ne gandim mai bine... tot poll-ul este facut aiurea...

EvLSant0S 30-07-04 04:36

off...... de ce nu e bun , se stie bine ca e vb de cele 2 masini , nu ma apucam sa fac topicuri gen : aia vs aia , aia vs aia... cele 2... ptr ca au fost in buc si am intrebat clar... ce atzi alege dintre cele 2. (punct)
ce nu e bine aici??????????

BogdanCMS 30-07-04 09:47

Da, Mariane, sunt de acord sa-si dea cu parerea, dar cand auzi de faze ca genul \"votez cu RS ca are portbagaju' mai mare si ma pot duce cu neamu' pe la tzara, cu Supra nu pot\", atunci votul ala nu e absolut degeaba? Se vb aici de comparatii intre ele ca masini sport, nu ca masini de familie...intelegi?

BogdanSHA 30-07-04 11:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
inca o intrebare : daca e 4x4 permanenta ... nu merge sa tina cineva de ea cum e prin filmuletele de pe site ? :oops: :oops: :oops: sau e prea grea ? :oops: :oops: :wink:

:hahano: :evil_laug :hahano: :evil_laug :hahano: :evil_laug :giggle: of...
Vedea-v-as tinand de masinutza asta cu cuplu 4oo(si mai cat?) si 4x4 pe deasupra :lol:

Hai mai ca e ok topicul intre ASTEA doua masini. Pentru ca sunt singurele :oops: pe care multi dintre noi le-am vazut de-aproape.
Si nu mai ziceti de cei care se iau de portbagaj sau mai stiu eu ce pentru ca tot asa n-ar avea ce cauta pe site de \"tuning\" nici cei cu dacii m_power&stuff. Sau aprofundand, pe Pamant n-ar avea ce cauta multi oameni dar o fac. Asa ca poll-ul este obiectiv si scorul strans. O fi blat :?:

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning