Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Anunturi Piese (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese.html)
-   -   Proiect Neterminat (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/16014-proiect-neterminat.html)

GTA 09-06-06 01:30

Re: Proiect Neterminat

100E-carburatoarele
200RON-pompa
Daca vrei si pompa si carburile cat mai repede raman la 500RON.

GTA 12-06-06 15:51

up............!!!!

GTA 15-06-06 22:59

And.....................up....!!!!!!!!!!!!!!!!

GTA 21-06-06 16:21

Aloooooo daciotii nimeni p-aici ,hai ca e superoferta,nici macar buletin nu va mai trebuie,bani s-aveti ca restul rezolvam.........

gabi-interra 21-06-06 16:45

Mar Interesa Si Pe Mine Niste Flanse De La 3 La 4 Gauri Pt Dacie,sant Nou Pe-aici Cu Scrisul Dar Va Urmaresc De Mult.acum Am Si Eu O Dacie Pe Care M-am Hotarat S-o Inviorez Putin.
Gabi-interra <<[email protected]>

GTA 21-06-06 16:51

Am un set de flanse de la 3 la 4x108 daca vrei am si un set de roti au fost puse cu tot cu flanse pe dacia mea.......vezi ca sunt ceva poze la inceputul topicului.

GTA 25-06-06 20:05

up//.........................!!!

GTA 29-06-06 17:34

S-au vandut scaunele,caroseria,....................mai sunt de vanzare :-motor+cutie+planetare-500E
-turbina-130E
-carburatoarele dellorto-100E
-rotile+flanse-250E
-bordul de BMW(fara aeroterma)-60E
-bancheta spate-40E
-amortizoarele(dar ma mai gandesc daca le mai vand)-200E
-2 usi fata noi noute----2/3 din pretul de magazin

GTA 01-07-06 20:35

UP.....up......hai ca sunt in toane bune.............

GTA 07-07-06 01:50

up......up.......!!!!!

GTA 12-07-06 23:23

Alooooooo!!!!!

topser 14-07-06 09:22

e cineva acasa ?:D considera asta un up:)

GTA 17-07-06 23:51

Neaparat cu turbo,injectie de apa,BOV...........

Gabi 18-07-06 01:13

Tinand cont ca ai ajuns sa dai masina pe bucati, topicul se muta in sectiunea Bazar AUTO (unde se incadreaza acum).

GTA 18-07-06 01:55

Quote:

Originally Posted by Gabi
Tinand cont ca ai ajuns sa dai masina pe bucati, topicul se muta in sectiunea Bazar AUTO (unde se incadreaza acum).

OK....Multumesc!
Aaaaa si....apropo....nu "am ajuns" s-o dau pe bucati,maina pur si simplu se vinde pe bucati.....
Multumesc inca o data.

GTA 19-07-06 22:04

. .

GTA 20-07-06 17:33

. .

GTA 25-07-06 01:51

hai sus......

GTA 03-08-06 02:36

Pompa de benzina e vanduta.............mai este.....restul

B 89 WRC 03-08-06 23:43

Quote:

Originally Posted by GTA
Se vinde una bucata Dacia 1310,1976,cu absolut toata tablaria noua,doar plafonul si stalpii laterali au mai ramas din vechea masina,fata ultimul model,motor 1.8(benzina) de audi 100cc,motorul initial a fost conceput cu turbo dar ulterior am vrut sa-l fac aspirat cu 2 carburatoare dellorto dhla 40,bord BMW+aeroterma,jante aluminiu 4 prezoane pe 15,toba Sebring,interior(scaune si banchete spate opel astra 2003),cutie de viteza de passat diesel +planetare modificate ptr. ea.
Deci se vinde ce am spus mai sus +2 turbine de audi 80 1,9TDI,2 carb dellorto dhla40,1 pompa electrica de benzina (e pentru carburatie),conducte de benzina speciale,intercooler,,pompa frana de Passat 2001,amortizoare fata+spate(noi-tzipla) Monroe aduse pe comanda din Belgia,sunt pe gaz si sunt de Renault18,antena radio originala de Passat 2001(modelul ala inclinat),manere interioare,parasolare,lampi interioare de la acelasi Passat,eleron aluminiu.....
Si cred ca mai sunt dar nu-mi mai aduc aminte ca la cate fiare am cumparat ptr. masina asta am luat-o razna.
Pretul ...undeva pe la 1500 de euro.......
Intru destul de rar pe net asa ca daca cineva e interesat cu adevarat m-a poate gasi la 0745.994.820

salut mai ai carburatoarele ?

GTA 04-08-06 00:17

le am..................300RON.......nediscutabil

B 89 WRC 04-08-06 00:22

Quote:

Originally Posted by GTA
le am..................300RON.......nediscutabil

id mess lichidarestoc vreau sa vb mai multe cu tine astept contact

GTA 08-08-06 22:04

Asa....sau vandut si carburatoarele........

Dumy 11-08-06 21:44

Zimi si mie un pretz la motor cutie planetare tot decat sa iau si sal pun poe masina :D

GTA 11-08-06 23:07

Quote:

Originally Posted by Dumy
Zimi si mie un pretz la motor cutie planetare tot decat sa iau si sal pun poe masina :D

500E.....daca esti interesat suna-ma si discutam mai pe larg.....

allecsro 17-08-06 16:37

poti sa bagi o poza la bordul de bmw?

GTA 17-08-06 21:29

momentan nu am poze cu el......are ceasurile(e de benzinar)...toate butoanele....aeroterma...tubulatura de aer.....am taiat cam 4-5 cm din dreapta si cativa cm din partea care vine langa parbriz pentru a incapea pe masina.....

Momentan il am la tara,cand o sa ajung pe acolo o sa-i fac si ceva poze....daca e cineva interesat de el...

SEBASTIAN 21-08-06 08:20

Mi se pare o chestie de prost gust.
Prost facuta care nu merita sa te legi la cap cu ea.
Este o teapa de care omul vrea sa scape probabil si cred ca o Dacie de serie e mult mai rapida, iar restul sunt povesti de adormit copii surzi englezi.

GTA 21-08-06 23:42

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 526552)
Mi se pare o chestie de prost gust.
Prost facuta care nu merita sa te legi la cap cu ea.
Este o teapa de care omul vrea sa scape probabil si cred ca o Dacie de serie e mult mai rapida, iar restul sunt povesti de adormit copii surzi englezi.

Intr-adevar,ai dreptate....ti se pare..................
Ca de obicei te bagi in seama cu japca fara a avea un real interes fata de subiectul acestui thread.Thread-ul acesta este de foarte mult timp si nu te-am vazut pana acum sa postezi vreo parere sau impresie sau vreuna din opiniile indelung elaborate cu care ne-ai obisnuit.

Daca te preocupa atat de tare soarta viitorului cumparator poti sta linistit .......din masina a mai ramas motorul+cutia+planetare,o turbina,rotile+flanse si cam atat.......

Dar se pare ca acest post al tau este o reactie la un raspuns pe care l-ai primit de la mine pe thread-ul despre legalele de la Timisoara sau Arad de la sectiunea "curse oficiale".

Dupa parerea mea un gest urat,o incercare josnica si puerila de a te razbuna pe cineva care a avut tupeu sa-ti spuna ce crede despre tine si imaginea de "zana maseluta" in care pozezi ori de cate ori ai ocazia.

PS. Ma bucur ca nu te-ai putut abtine........asta inseamna ca am avut dreptate....."e foame de bani baieti....."

Si cu asta am incheiat orice polemica cu Dl.Sebastian.

GTA 23-08-06 16:56

up.............!!!!!

GTA 25-08-06 22:20

up...again!!!!!!!!

GTA 31-08-06 23:54

up again................

GTA 03-09-06 22:57

S-au vandut si rotile.........mai este motorul+cutie+planetare....o turbina K15,un set de flanse (de la 3 prezoane la 4x108).....ceasuri de golf II benzinar.......bord+aeroterma de BMW....

B 89 WRC 04-09-06 02:31

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 541877)
S-au vandut si rotile.........mai este motorul+cutie+planetare....o turbina K15,un set de flanse (de la 3 prezoane la 4x108).....ceasuri de golf II benzinar.......bord+aeroterma de BMW....

ceasurile vitezometrul este electronic sau mecanic pe cablu si daca este pe cablu sa imi spui te rog daca se potriveste pe cutia care o ai tu ?

GTA 04-09-06 03:00

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 542069)
ceasurile vitezometrul este electronic sau mecanic pe cablu si daca este pe cablu sa imi spui te rog daca se potriveste pe cutia care o ai tu ?

Vitezometrul de Golf II este pe cablu(mecanic) si sincer habar nu am daca se potriveste pe cutia de diesel.....trebuie sa vezi daca e vreo diferenta intre cablul de diesel si cel de benzinar.....dar si daca nu se potriveste se poate face.

PS.Ai facut treaba buna la Buzau,i-mi pare rau ca nu am ajuns si eu....eram la Buc. cu turbina la reconditionat...tine-o tot asa.

B 89 WRC 04-09-06 03:04

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 542085)
Vitezometrul de Golf II este pe cablu(mecanic) si sincer habar nu am daca se potriveste pe cutia de diesel.....trebuie sa vezi daca e vreo diferenta intre cablul de diesel si cel de benzinar.....dar si daca nu se potriveste se poate face.

PS.Ai facut treaba buna la Buzau,i-mi pare rau ca nu am ajuns si eu....eram la Buc. cu turbina la reconditionat...tine-o tot asa.

merci spune si un pret pt alea si daca ai si cablu de la ele

GTA 04-09-06 03:07

Ceasurile le dau pe 50RON si un Cola,am si mufe la ele......cablu nu am pentru ca ulterior mi-am luat bordul de BMW si nu le-am mai montat.

B 89 WRC 04-09-06 03:10

poate cand mai vii la buc dar nu te grabi ca nu am banuti deloc si tre sa ma interesez daca merge cablu stii detalii dastea merci oricum

GTA 04-09-06 03:12

Daca le vrei neaparat eu pot sa le aduc cand am drum si-mi dai banii cand ai sau cand vrei ....daca mai vrei....eu chiar nu am ce face cu ele....

GTA 07-09-06 22:43

up..............!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning