![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
1 Attachment(s)
poti sa ii spui si tanc...dar mai mult lowrider:):)
da-mi adresa, poate poate.... am gasit si eu strungar, de fapt am 2 strungari cu care lucrez, dar unul din ei nu are material pt asa ceva, celalalt mi-a bagat un scor destul de mare....iar bugetul meu e destul de inexistent. pe fata arata asa....cu macelul de rigoare care urmeaza la aripile fata Attachment 1271811 |
da parca aveai si pe spate la un momentdat ce sa intamplat cu alea ?
|
Quote:
|
mult mai iesite pe spate :D . . . . . . .
apropo de iesit mai mult janta pe spate . . . . eu la mine a trebuit sa imi pun flanse pentru ca imi atingea janta intr-un surub de la suspensie acuma nu imi mai atinge in surub dar imi atinge in aripa nu mult vreo 5-10 mm stie careva cum se largeste cu tzeava? am incerca odata dar nu prea mia iesit . . . . daca vrea careva sa ma ajute sa rezolv problema as fi recunoscator :D |
Quote:
ai fost acolo? ar mai fi unu in plopi da nu am numaru lui da daca esti curios iti zic cum sa ajungi la el. poate ne intalnim pe mess. |
Stiti cumva cum se misca lucrurile la remat? Ultima data cand am fost eu (acum o sapt jumate) era coada de 100 masini si nici nu se dadeau vouchere.
|
Eu din cate am auzit nu ar mai fi vouchere.
In alta ordine de idei, cine stie o spalatorie/spalator care sa faca treaba cu trebuie? Nu 'pile' sau reclame, recomandari serioase... Pe bune, m-am saturat sa o scot din spalatorie si sa mai frec o ora in fata blocului la ea, sa iau toata apa, sa sterg urme, sa fac retusuri la interior, sa frec la jante etc. Chiar nu sunt genul care spala masina in fata blocului ca sa nu dau 10 lei, dar calitatea muncii prestate e sub nivelul asteptarilor (cel putin ale mele). Eu stiam un singur baiat care facea treaba ca la carte, prin bucovina, il chema Adi si lucra la o spalatorie dintre blocuri. Din pacate pt mine, nu se mai ocupa cu asta, si am ramas fara spalator :| - singurul om care mi-a sters toate spitele (multe) la toate jantele. Bineinteles bacsis constant 30-50% din cat era spalatul, dar merita. |
care imi spune si mie unde e acest remat? ca si eu am de dus una rabla si nu stiu exact unde sa o duc!
am auzit de unu in sagului si de unu la iesire din tm in spre sacalaz. |
In spate la realul din sagului. Defapt ca sa ajungi acolo este un drum pe langa selgros. Cel din sacalaz nu stiu cum lucreaza, dar nu apar ca colectori pe lista oficiala. Cand am sunat eu la ei au spus ca iau doar dc se aduce ceva act de la dealer.
|
era un r8 alb cu numere de TM .. "ZEY" sau ceva de genu' .. nu stiu numaru' exact ... de cele mai multe ori l'am vazut intr'un sat intre Timisoara - Lugoj .... sambata dimineata l'am vazut tot acolo , dar ars in proportie de 90% ... stie cineva ceva ? :shock:
|
@Criss : pe calea sagului, cum cobori podul, pe partea stanga - spalatorie. E ceea ce doctorul recomanda
|
Incerc, maine dupa lucru ma duc sa o spal acolo, daca iese ok revin cu impresii.
Din cate se pare de maine se incalzeste vremea, deci poate sta curata weekendul asta :D 13 grade FTW! |
baietii de pe aici....stiti cumva daca lucra cineva cu dublat jante tabla?
parca am auzit ca o fi ceva la CET... m-ar interesa sa dublez 2 jante sau poate un set...insa la noi in oras,ca in Resita stiu sigur ca se face |
vand samsung e250 + incarcator 100 ron urgent tel : 0723519166
|
Quote:
|
care imi spune si mie care sunt procedurile pe care tre sa le urmez pt programul rabla.
duc masina la remat si iau cupon dupaia o radiez sau o radiez si dupaia o duc la remat? |
Quote:
cam 6l pe 100...deci 35l combustibil inmultit cu pretul"scazut"de la noi de 4lei si...cam cam 150lei... daca ai aveam +sau- banii astia ti-ar fi tot una? |
poi si la resita unde se face?? ca pe mine nu ma deranjeaza drumu, pot ajunge la resita in fiecare zi, dar nu stiu la cine, cat costa si cum lucreaza. Aveti vr-un numar ceva??
|
stie cineva de unde pot sa inchiriez si eu o duba de transport , dar fara sofer...? imi tre 2-3 zile pe saptamana , pentru a merge in Germania si inapoi ..
|
IMI SPUNE SI MIE CINEVA DE UNDE SA CUMPAR BECURI CU LED CARE SA IMPRASTIE LUMINA PT BORD LA UN GOLF 3.VREAU SA SCHIMB LUMINA DE LA ORA SI KM. NU AM GASIT NICIUNDE
|
RET VITACOM ETC :d sunt o gramada ;) daca sti sa faci singur spor la lucru, daca nu til pot recomanda pe baiatu care mia facut mie ;)
|
nu gasesc led care sa intre in gaura de la ceas. si trebuie led dar nu lupa. sa imprastie lumina. acolo am fost dar nimic
|
salut baieti.Care mergeti la Cupa Alfa duminica ?
|
Cam devreme. Dar poate merg sa vad totusi. Altcineva?
|
Adica devreme ? incepe la 10 !! :shock:
@gabiba : Mehala city, gasesti LED care imprastie, nu cu lupa, am si eu si de mai bine de 1 an nu au dat chix deci .... kitsch, dar rezista |
Se da ora inainte. Deci teoretic tre sa ma trezesc la 8 duminica, sa ajung la 9 (adica 10 dupa ce se da ora inainte, sambata spre duminica). So.. I don't know :)
Tu vii? |
da, cu ochii zgariati ca nu am terminat masina, pentru ca urmatoarea etapa la Jimbolia include si macadam si nu sunt curios :???:
|
gabiba : imposibil man sa nu gasesti acolo . . . . . . ;) poate nu sti tu ce sa ceri
|
am ales din ledurile alea ce avea acolo dar nu e bun. e prea mare ledul. am luat din ala patrat cu 4 picioruse dar e prea mare. mai caut. mai trec pe la ei saptamana viitoare poate mai aduc ceva marfa
|
urata vremea pentru cupa Alfa :(
|
Quote:
|
ceva poze de la cupa ?
|
Voi stiti ceva despre un event in 10-11 aprilie in timisoara?...unii de pe topicul asta: Calendar Evenimente 4Tuning 2010 spun ca se va tine in tm dar nu stiu de unde au ei informatiile astea :)
Ati auzit si voi ceva? |
Prima oara cand aud de el.
|
ce chestie...cica o sa avem in 10-12 aprilie un eveniment 'tuning' la Real Est (aeroport), incluzand drift/tuning/audio
e 1 aprilie...si nimeni nu prea stie nimic:)))))))) |
Da, se pare ca e oficiala treaba: https://www.4tuning.ro/motorsport-7/d...oara-5688.html
Ne vedem p-acolo |
Data publicarii: 31 Martie 2010, 18:18
Chiar ma gandisem ca e de 1 aprilie. |
Data publicarii: 31 Martie 2010, 18:18
Chiar ma gandisem ca e de 1 aprilie. |
astept cu nerabdare sa vad ce iese...
asta pentru ca mi se pare mai mult decat 'din scurt' (mai sunt 10zile?! si nu se stiu prea multe) |
me to:D....is curios daca iasa ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning