Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Usergroup (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/159826-freehand-design-usergroup.html)

tek_tm3 08-06-10 08:40

Re: Freehand Design - Usergroup

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 3424152)
Mana lui evoluzione e in stransa legatura cu a mea :lol: , dar ai acordul nostru. Poti da join la grup.

ok Ace ,e frumos ca va tineti de mana:lol:,....si sa stii ca dadui join de vro 3 luni, dar nu stiu pe unde va uitati voi doi:rolleyes2

Evoluzione 08-06-10 14:16

Hahaha...
Eh, faza este ca: candidaturile trebuie anuntate aici si nu accesam decat dupa examinarea lucrarilor ;)

ANDR31, te procesam pana in weekend. Daca cumva uitam, da-mi PM :-P

Ace Axel 12-06-10 00:14

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 3424230)
Pentru ca vine vacanta, odata cu ea vine si timpul liber, asa ca promit noi desene mult mai bune decat cele de pana acum :-)

Pana atunci, incerc si eu pentru prima oara sa candidez la usergroup ;)

Poti da join :)

Quote:

Originally Posted by tek_tm3 (Post 3425041)
ok Ace ,e frumos ca va tineti de mana:lol:,....si sa stii ca dadui join de vro 3 luni, dar nu stiu pe unde va uitati voi doi:rolleyes2

Daca nu m-ar tine el de mana nu stiu ce m-as face :oops:

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 3425935)
Hahaha...
Eh, faza este ca: candidaturile trebuie anuntate aici si nu accesam decat dupa examinarea lucrarilor ;)

ANDR31, te procesam pana in weekend. Daca cumva uitam, da-mi PM :-P

All done 8)

denees 13-06-10 18:42

9 Attachment(s)
Mi-ar face o deosebita placere sa ma alatur celor din "Usergroup"-ul "Freehand design".
Atasez poze cu cateva dintre lucrarile mele.
Ramane la aprecierea voastra daca pot fi un viitor posibil membru.

Ace Axel 13-06-10 21:45

Quote:

Originally Posted by denees (Post 3438126)
Mi-ar face o deosebita placere sa ma alatur celor din "Usergroup"-ul "Freehand design".
Atasez poze cu cateva dintre lucrarile mele.
Ramane la aprecierea voastra daca pot fi un viitor posibil membru.

Poti da join.

denees 13-06-10 22:01

Multumesc frumos baieti! Promit sa nu va dezamagesc.

MilTen 20-06-10 21:03

3 Attachment(s)
pe mana dumneavoastra:D:">

Evoluzione 24-06-10 15:26

Poti da add usergroupului. Da-mi PM cand o faci.

Yonutz_Design 04-07-10 17:56

3 Attachment(s)
de ceva timp nu am mai activat pe forum,dar am desenat si cred ca mi-am imbunatatit stilul de desenat.Iata cateva dintre ultimele mele desene(cele mai reusite).:D

HoricutzWSR 05-07-10 12:18

5 Attachment(s)
sa incerc si eu ... :D

Ace Axel 07-07-10 20:52

Quote:

Originally Posted by Yonutz_Design (Post 3492571)
de ceva timp nu am mai activat pe forum,dar am desenat si cred ca mi-am imbunatatit stilul de desenat.Iata cateva dintre ultimele mele desene(cele mai reusite).:D

@ yonutz - dupa cum ai spus si tu, nu esti activ pe forum. Desenezi bine, dar va trebui sa vedem mai multa activitate inainte sa poti adera la grup.

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 3494297)
sa incerc si eu ... :D

@ hori - poti da join, dar asteptam mai multe desene de la tine :)

sergiulik90 05-10-10 19:40

4 Attachment(s)
Mi-as dori sa fac parte din acest grup, avand in vedere ca m-am atasat de sectiune destul de mult. Prezint cateva desene cu care sper sa primesc acordul. Multumesc. :)

Evoluzione 10-10-10 00:40

Salut, bine ne-ai gasit! Poti sa dai add usergroupului nostru :)

Insa ce ne-am dori de la tine, putina activitate in plus, asa sa ne dam seama ca esti prezent ;)

PS. Da-mi PM dupa ce ai dat add, sa nu uit cumva sa-ti dau accept.

sergiulik90 10-10-10 10:02

Multumesc, Evo. :) Am dat join si ai PM.

costinbv 22-11-10 16:45

6 Attachment(s)
incerc si eu:D

Evoluzione 22-11-10 18:50

Bine ai venit la noi in echipa!
Speram doar sa te vedem putin mai des ;)

shadow17200 23-11-10 21:30

7 Attachment(s)
ce ziceti de mine?

Ace Axel 24-11-10 16:05

Sincer sa fiu, nu m-am consultat cu evo legat de cazul tau, dar activezi de foarte putin timp pe sectiune, chiar daca esti un utilizator vechi.
Desenele sunt reusite si cred ca evo o sa ma aprobe ca sunt demne de usergroup, dar dupa ce vedem mai multa activitate pe sectiune.

shadow17200 24-11-10 17:38

o sa vedeti si activitate.. as vrea doar sa mearga mai repede challenge-urile si provocarile...

Ace Axel 04-12-10 04:56

Challenge-urile si provocarile depind si de ceilalti; iar fiecare isi poate dedica o anumita bucata de timp pentru aceasta activitate. De aceea se ajunge sa se prelungeasca termenele la challenge-uri. Poti oricand sa ajuti thread-ul "masinile voastre desenate de noi", daca desenatul "in gol" nu te multumeste :)

gabriel_cars 13-12-10 22:45

4 Attachment(s)
Salutare la toata lumea ! :-)
Sunt nou venit pe forum , si cu placere am dat de acesta sectiune a pasionatilor de desen . O sa postez si eu prin urmare cateva imagini , ele nu sunt legate direct de sfera tuning-ului , ci mai mult de cea a designului auto in forma sa initiala pana sa intre in atentia preparatorilor . Cu toate acestea este vorba insa tot de desen , placerea de a desena :-) .

Evoluzione 13-12-10 23:16

Desenele/renderele sunt foarte bune. Insa asa cum ti-am zis pe privat, mai trebuie putina activitate.
Usergroupul e semnul ca faci parte din comunitate, o data ce vei fi integrat (dupa cateva saptamani sau luni, depinde de activitate si de postari) vei putea intra.
Primul pas ar fi sa-ti deschizi topic de prezentare cu "Desenele mele - gabriel_cars" ;)

Edit: Nu e o problema ca nu sunt tuning desenele. Nu suntem chiar asa de axati tuning ;)

Nu te-am consultat Ace-ule... Dar cred ca si tu esti de acord.

Ace Axel 14-12-10 09:54

Thumbs up tovarashu :D

Nu era nevoie sa postez, dar in lipsa unui topic pentru acele desene, trebuia sa ii spun lui gabriel ca m-a impresionat si vroiam sa il felicit pentru munca si imaginatia sa :)

Yonutz_Design 29-12-10 08:40

2 Attachment(s)
incerc din nou :arrow:

Ace Axel 29-12-10 22:29

Inca mai ai mici probleme cu perspectiva, dar se vad progrese si esti activ pe forum.

Poti da join :) Welcome !

Yonutz_Design 29-12-10 22:34

multumesc promit sa nu va dezamagesc:D

dragos musteata 25-01-11 22:54

4 Attachment(s)
incerc si eu daca se poate...am scanat in seara asta ultimele si cele mai reusite desene ale mele.....sper sa va placa

Evoluzione 26-01-11 17:33

Asteptam sa te cunoastem mai bine si sa te integrezi in comunitate inainte sa ne pronuntam privind usergroupul ;)

dragos musteata 26-01-11 17:37

ok....o sa fac tot posibilul sa fiu acceptat.....

dragos musteata 28-01-11 20:27

2 Attachment(s)
ok....deci mai incerc odata....sunt ultimele mele desene...am socializat destul de mult si inca o fac ....acum sper ca nu am suparat pe nimeni :!::!: ...deci good luck to me

silviun95 28-01-11 20:41

Inca este prea devreme..nu esti de mult timp pe forum..desenezi bine..nu zicem ca nu..dar mai ai de invatat..mai asteapta si tu vreo luna..cum zicea Evo..trebuie sa te cunoastem mai bine..si incearca sa ne asculti privind posturile aiurea..Bafta si numai bine!

dragos musteata 28-01-11 20:43

ok....e bine de stiut...

laurentiu-91 28-01-11 21:02

3 Attachment(s)
Incerc sa ader si eu la acest grup.
Sper sa fiu primit :)

Evoluzione 28-01-11 21:03

Afirm ce a spus Silviu. Timpul face tot iar graba striga treaba ;)

silviun95 28-01-11 21:07

Oameni buni..dar cititi ce scrie pe prima pagina..conteaza calitatea desenelor..perspectiva,hasura,proportii..si uitati`va la desenele celor care sunt deja in grup..ca sa vedeti daca va incadrati..

paullardo 22-03-11 15:49

eu sunt cam de un an pe forum si am desene bune ,zic eu,ce conditii trebuie sa mai indeplinesc sa ader la usergroup?

Evoluzione 22-03-11 17:45

Pune doua desene recente aici ;)

De forma...

danny125 17-04-11 16:33

6 Attachment(s)
Sunt de destul de multa vreme pe forum, si m-am gandit sa imi incerc si eu norocul sa ader la Usergroup

Am selectat cateva din cele mai recente desene...Sper sa va placa si sa ma acceptati ;)

Evoluzione 21-04-11 22:46

In sfarsit am dat unul de altul (Ace cu mine).
Desenele sunt bune spre foarte bune insa momentan credem ca nu indeplinesti in totalitate conditiile.
Ca sa intrii in usergroup te sfatuim sa fii mai prezent pe sectiune, sa te integrezi mai bine ;)

paullardo 15-05-11 19:59

2 Attachment(s)
ford gt si m3 (15 mai 2011);doua desene recente cerute de Evolutione pentru ca eu sa pot adera la usergroup

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning