![]() |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
frumoasa achizitie sa o stapanesti sanatos,ai ideie ce raport are grupul?sigur e blocant ms
|
Bravo Adi!
S-o stapanesti sanatos! Sa te bucuri cat de mult poti de ea! Bravo! Un urs superb! :peace: |
O stapaneste! ..dar tre' sa o ude..in stilul caracteristic unui URS :).. burrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrnnnnnnn
|
grupl e blocant..........3,46 carcasa mare;)
|
Merci Donu'.....cum se face frumos afara strangem ursii la voi la paralele....Jaka abia m-asteapta:D
Dolb...la fel..in functie de vreme o sa scot ursul la o intalnire de vineri seara ;) |
sper sa faca ursu fata la ploiesti......:lol: sa faci niste filmulete adi:!:....sa ai grija la plecare in rest ursu haleste tot :lol:
|
abia astept sa ma trag cu el....stiu ca e dopat dar sint curios cate masinii iau de la el.....
ma bazez pe plecarea buna a taxiului si sper sa ma prinda un pic mai greu.....:)) |
eu la cluj mam dat cu 25 12v cu shoft cu serpi ...blocant dar nu ma facut ....ramine de vazut ce va face adi
|
Pai ce sa fac....o sa ma antrenez la plecari:D...azi am facut cateva pe ud si mi-a placut cum pleaca de pe loc....puntea spate e rigida si danseaza putin dar e ok....dupa ce ii dau treapta a 2-a masina urca bine in ture ...ramane doar sa-i vad potentialul la paralele:D
|
2 Attachment(s)
Uite cateva poze facute de mine la Cluj cu ursul. Felicitari tie pentru achizitie si lui sineta ca l-a adus intr-o asemenea stare. Nu sunt cine stie ce pozele,sunt facute la repezeala.
|
Quote:
m-am tras cu pisica 2,5 24V cu soft si am facut-o.....dar ursul e mai usor si am sanse mari sa o iau.... |
Quote:
In schimb mashina e o prezentza deosebita....aici sigur o sa fie campioana.... S-o stapaneshti sanatos! |
Merci frumos Bobi.Ma bucur ca iti place masina....deocamdata nu se pune problema sa fac fatza la brigada turbo de la voi:D....raman la aspiratoare pentru o perioada....fac echipa cu Jakal sa batem restu' lumii care n-are treaba cu superchargere ....turbine...nos...sau kompresoare:D
|
La multi ani tuturor si sa ne vedem cu bine in 2010:D
|
La multi ani!
Sa le stapanesti sanatos! PS: SUPERB URSUL!!! |
Felicitari pentru masina si sa o stapanesti sanatos, masina ii de mare senzatie si in cluj era printre cei mai tari ursi:P
|
4 Attachment(s)
Incet incet au inceput sa-mi soseasca din piesele comandate....azi mi-au venit scaunele sport:D....insa nu am avut timp sa le montez ci doar am pus unul de forma sa vad cum ii sta ursului cu el:-)
|
Quote:
|
Quote:
Sunt date jos de pe un audi...mai trebuie sa modific cadrul pentru fiecare scaun ca sa se potriveasca pe sinele de bmw....cadrul de audi care era pe scaune nici nu incape macar in locul de montaj. |
Desi nu mai aveau tapiseria originala, raman la ideea ca erau mai potrivite scunele masinii. Eu unul le gasesc si destul de confortabile. Dar cu siguranta ca tu stii cel mai bine care dintre ele iti sunt mai folositoare. Plus ca fiecare are gustul lui. Nu ca as avea ceva cu astea, sunt forte tari, dar pentru mine ursul are un aer mai clasic.
Multa bafta cu ursul si sper sa il pastrezi cat mai bine. |
7 Attachment(s)
Scaunele mi-au placut mult si nu am ezitat sa le iau:D
Ursul incerc sa-l pastrez cat se poate de bine...pentru asta mi-am comandat in Italia un spoiler de fibra pe care sa-l folosesc cel putin pana in vara in locul celui original de plastic care este impecabil....garda la sol minima si gropile grave din zona mea m-au obligat la treaba asta....sper ca pana in vara sa se reasfalteze si sa-l pot monta pe cel original asa cum trebuie.....daca e sa dau in gropi acum, prefer s-o fac cu cel de fibra decat sa plang dupa cel original!!! |
Se vede ca deja te-ai atasat de masina :D
|
nu te-ai gandit si la o suspensie reglabila?daca tot ai probleme cu unele portiuni de drum!?! Bafta cu el,arata intr-un mare fel,incearca sa ai grija de el cat poti.
|
bravo boss...vad ca nu stai degeaba....marfa scaunele
te asteptam la ploiesti cat de curand;) |
cat a fost masina man daca nus prea indiscret !:)
e foare joasa masina am avzut-o!! belea , si mai e una in cluj una rosie ce e f joas si aia low maxim ! bafta cu masina man, |
1 Attachment(s)
,,,,,,,,:twisted:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dupa cateva saptamani de nervi si alergatura am reusit sa inmatriculez ursu':D....pentru politia romana recarosarea e problema nationala....cad dupa scaune la ghiseu cand aud de recarosare...le tremura mainile si nu mai stiu ce acte sa ceara numai sa imi refuze dosarul!!!
In fine....azi am luat numerele .....am montat spoilerul nou....si sper doar sa nu ninga sa pot iesi cu ursu'. In asteptarea actelor i-am luat si o piele noua la schimbator de M:D |
ma bucur ca ai reusit sa rezolivi cu actele...............prea frumos ursu asta;) bafta in continore.....si numai drumuri bune:D
|
e bine ca ai inmatriculat-o.
mai ai de asfaltat strada si ai rezolvat toate problemele:D |
frumos exemplar...bravo
|
frumos imi place...incep sa am o pasiune pt ursi :P sper ca la 18 ani sa am si eu unul:D
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Prima iesire de cand am masina in seara asta:-).... pozele sunt de la Ploiesti inainte de sesiunea de paralele:D
PS Alergatura prin oras pana la sala cu ursii m-a uns pe inima:lol: |
fuge bine masinuta ! Felicitari !
|
Cum te tii cu MOM-ul galben ?
|
dinastia MOM continua sa domine....:))......a fost de distractie asa...:-P
greu cu MOM-urile astea......:lol: masina arata criminal......superba.....face si ultimul cent.....pacat ca nu avem drumuri pt a merge cu ele.....tura de oras deja a atras atentia prin zgomot cu toate ca am fost doar 3 ursi..... dar asta e decat inceputul......o sa iasa mai grav cand va da caldura..... si mai grav cand vor iesi ursi turbati pe strazi.......:twisted: |
@ dolb - merci frumos.
Azi am iesit prima oara cu ursul la teste:D....m-am tras cu Jaka de cateva ori....prima oara cand am dat, am ratat startul ....inca nu apucasem sa exersez niciodata ...mi-a si intrat limitarea la a 2-a si a 3-a....asa ca mi-am furat-o bine.:lol: A doua oara am avut un start foarte bun si l-a ratat el asa ca l-am batut cu 2-3 masini in fata. Precizez ca primele 2 paralele au fost pe mai mult de 400 de metri din cauze organizatorice:lol: La ultima paralela de data asta pe 400 ...am plecat amandoi la fel...insa din pacate nu mi-a intrat a 3-a(mergand prima oara cu ursu' nu am apucat sa-i invat bine cutia si am gresit).... pana am reusit sa bag in viteza am ramas cam o masina si ceva in spate si nu am reusit sa recuperez pana la finish. Per total mi-a placut mult cum trage si cum merge....mai ramane sa ma obisnuiesc cu ea si vom vedea mai departe cum se comporta:D |
Quote:
|
Quote:
per total a fost de distractie si erau curios cum stau cu un urs 2,5 24v in mintile lui... ma declar multumit de cum trage 12v al meu.... ce grup ai pe masina ca m-i se pare ca limiteaza repede? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:18. |
- Copyright 2026 4Tuning