![]() |
Re: E36 - Avus M tehnic.
de vanzare cu 3300 euro valabil 3 zile la pretul asta.
|
Quote:
|
Baneasa nu carrefour , in parcare la mall baneasa , sunt vreo 5 sensuri , mai mari mai mici , niciunu nu a scapat de mine si sprinter :))
Cand mai iesim o sa primesti Pm , sa vedem daca mai tine zapada asta, |
Quote:
|
super masina asta...mai e de vanzare?
|
Da, urgent pretul este de 3300 euro !!!!!!!!!!! deja imi iau alta si trebuie sa o achit integral in cateva zile.
|
Quote:
|
Quote:
|
eu o sa fiu in mall baneasa pe la ora aia ca e program prelungit azi e seara reducerilor , si dupa , ne vedem pe acolo cu cea mai mare placere o sa vina si sprinter si o sa filmam ca am facut rost de camera profesionala.
|
Quote:
|
Cu ce jante ce vinde masina?
|
ce sa facem ne dam prin rondele :) daca vreti chiar abia astept ca m-am saturat in fiecare vineri seara liniute liniute liniute :) ;)
|
Quote:
|
PS: Masina se da cu roti de iarna cu gume noi.
Acum , diseara haideti sa ne evdem pe la 11 acolo in parcare , oze ma suni , claudiu29 ne evdem pe acolo imis ti masina eu stiu ce masina ai , oze are un motan coupe negru , ne evdem acolo si ne distram putin :D |
Ba baieti uite care e treaba ar fi bine daca ne-am vedea pe la 22.30 p-acolo ca avionu lu sorme aterizeaza la 23.30 si asa as avea si eu timp mai mult sa ma joc :) ( daca se poate daca nu ......nu)
Eu am o pisica argintie in 4 usi cu jante de M3 (turcia) :) astept un sms de la voi pe la 22.00 Clau 0763400897 |
sa nu uitati camera ca e pacat sa nu facem ceva filmulete
asa de sfirsit de zapada;) |
nu-l mai deranjati ma pe gelu ...
masina roz are.. vad ca si-a tras si camasa roz ... https://www.youtube.com/watch?v=9Hzfn6V1k90 "action-gelu" |
Quote:
on:ce jante sunt acum pe masina? |
de tabla cu caociucuri de iarna
|
Foarte frumoasa masina ta, culoarea e speciala si ai cel mai bun pret la E36 de pe tot forumul, nu inteleg de ce nu se vinde.
|
Quote:
|
Sti cum gandeste lumea, daca e prea ieftina ceva nu pusca, daca e prea scumpa de ce asa de scumpa, nu e bine nicicum. Eu urmaresc masina de mult si am vazut evolutia ei si mi se pare un pret mic pentru ce ofera.Spor la vanzare
|
Masina de azi sta degeaba mi am luat alta si o sa merg mai rar cu pisica .
O sa o bag la un polish zilele astea cand se incalzeste si o sa vedeti cu adevarat ce culoare e , din orice parcare sare in ochi si e cea mai frumoasa culoare pe e36 dupa parerea mea. (fara alb si negru ca alea nu s culori :D) Imi pare foarte rau ca masina e individual si nimeni nu ia asta in seama. e mai ieftina ca o pisica fara kit M , si cu bucsile si ambreiajul praf, a mea nu necesita decat benzina si chef de condus:D Caius: Dupa ce vopsesti masina sa ti lasi mustata sa te asortezi cum trebuie :D https://www.youtube.com/watch?v=1hWgT...eature=related |
Bafta fratioare sa o vinzi cat mai repede
|
sa se mai incalzeasca si sigur o sa o dai! bafta la cealalta masina!
|
Da asa e , mersi.
|
app care e noua achizitie?
|
tot un e46 320d 2001 tiptronic :D:D:D , l am luat mai mult din cauza cutiei ca imi place la nebunie tiptronic.
|
ohoo... 2.0d .. am turbina ieftina de vanzare.. si -ti pot face rost si de pompa... :D
bafta!!! |
bafta la proiect si fa ceva frumos
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
AHAHAHAHA Caius tot Caius ramane si in ziua de paste :D
Pun o poza cu interiorul . maine poze noi si cu pisica. |
ma.. eu incercam sa evidentiez sa nu-si cumpere diesel ca sunt cam pacatoase.. si daca nam avut grija de a mea.. pfff...
ma rog.. nu ii doresc asa ceva... din contra apropo, ai grija cu robinetii aia.. din cate vad e full :D :D hai cu pozele cu pisica... |
Quote:
|
luarai foc gelule :-J cu e46 le tau diesel
|
Quote:
|
Masina e full fara trapa asta e vorba samsarilor , a mea e full dar e fara geamuri spate :D
Stiu caius caius ce zici tu , dar oricum tre sa ai grija de o masina daca vrei sa mearga bine asa ca orice model era tot trebuia sa ai grija de ea. Mariane ce ai ma cu mine nu vezi ca sunt de al tau cu pisica , asta e doar o paranteza :)) |
eu as zice sa tii pisica asta si sa ii faci un transplant,o inima de 2.5 :D
|
6 Attachment(s)
Poze noi.
|
1 Attachment(s)
masina a fost vanduta , deci implicit se poate inchide topicul , asta daca noul proprietar nu vrea sa continue.
Sper sa revin cu o alta pisica (ca a doua masina) si sa fie mult mai deosebita. Salutare. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning